Okk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Okk
MemberSüda puhkabki:
Sul aeg ajalt keegi ikka seisab juhtmete peal….
Okk
MemberKas syda peaks ka puhkama vahepeal?
Okk
MemberKüki puhul püüa harjutada ilma selle pehmenduseta hakkama saamaai
Milleks see nii oluline on?
jaanuar 8, 2015 at 8:23 e.l. in reply to: EMV kulturismis ja fitnessis 2014 Salme Kultuurikeskuses 18.10 – GALERII #374746Okk
MemberImelik kiunumine ja parastamine, ma m6tleks parem sellele, et mees v6itis. Tuleb valja, et eesti mees ei ole puhtalt paremaks v6imeline …….Kui nii sitt vorm siis miks need kartuli ja sousti mehed kotti said siis?
Okk
MemberJooksmine on hea ala, seda on uuritud suht palju. Ja ka energiakulu. Jooksmisel sõltub energiakulu maa pikkusest, mitte tempost (sama raja puhul, keegi ei võrdle mägismaad ja staadioni).
Huvitav väide, tundub ebatõene siiski, või siis äärmisel juhul pooltõene
Mis puutub trenni rasvapõletuseks siis võin lubada – inimene jaksab rohkem süüa kui sisse söödud energiat maha joosta. Sa võid treenida end oimetuks, ülekoormuste ja vigastusteni, kuid tahtmise korral saab alati kõik ja rohkemgi tagasi süüa.
Jah, tuleb meelde lugu taanlannast (oli vist taanlanna) kes jooksis aasta jooksul vist enam vähem iga päev maratoni. (lasen puusalt) Kaalus v6ttis vist isegi tiba juurde….ei viitsi otsida.
Teemaalgatajale soovitaks eelk6ige siiski asjalikumat trenni, kui omaette v6imlemine. Jõusaal või mõni asisem rühmatrenn…
Kui inimene nälga ei tunne otseselt siis isiklikult ei saa aru sellest hädakisast mis lahti läheb, kui BAV-i lähedasi numbreid nähakse. Mis püha lehm see BAV on….(vist oli viimane paanikapuhang teises teemas, aga asja sisu on sama)
Okk
MemberKui sellele kysimusele – Miks 1 terve muna ja teisest ainult munavalge?-oskad adekvaadselt vastata, siis on juba hea algus tehtud.
Okk
MemberOkk
MemberEi ole vaja igasuguseid debiilseid filtreid endal browserisse installida.
N6us
Teisel teemal. Kas sul on see kiri ikka tätoveeritud ilusti kaela või kannika peale?
Kysimus mulle ? Sa v6id selle endale tätoveerida kuhu iganes tahad..Mis kiri ?
Okk
Member“Varasemad uuringud on käsitlenud õlle ja teiste alkohoolsete jookide diureetilist efekti, kuid nüüdseks on leidnud kinnitust. Et kuna õlle alkoholisisaldus on madal, siis õllel diureetilist efekti ei ole.”
No ei tea, enda peal tehtud uuringud kinnitavad vastupidist.6htul kasti 6lut ara jood siis on hommikul vorm m6nusalt kuiv
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okk
Member

Okk
MemberMa saan aru, et Holgeril on oma leht. Pole aega ja m6tet siin kirjutada eriti vist….http://www.hungerfitness.com/
Okk
MemberMitte milleski pole erilist konsensust, mis toitumist puudutab. On ainult praeguse hetke paradigma, mdia väljendab see raamat millele ma viitasin. Ma lugesin hiljuti Mike Menzeri teooriat – tema arvamus või meetodid pole kindlasti põhivool, aga ei saa öelda, et need ei tööta, mees nägi välja väga soliidne. Toitutud sai ka Lurich, kes ilmselt sõi mida kätte juhtus. See tähendab, et tõde on mitmesugust ja saledaks saamiseks ei ole ühte õiget teed. Kiudained panin ma hommikusööki mitte sellise ajastuse olulisuse pärast, vaid seepärast, et lüüa kolm kärbest ühe hoobiga. Minuarust on kõige olulisem asja praktiline pool, ehk kõiksugu teooria rakendamine igapäevaelus. Ehk mitte vastus küsimusele “miks?” vaid “kuidas?”
Kui sulle hommikusöök ei meeldi, oled sa oled teretulnud meie teemaalgatajale valgustama medali teist külge ja andma sissejuhtatust näiteks intermittent fasting’usse. Ma ei vaevuks sulle vastu vaidlema.
“Lurichil oli süsteem ka toitumises. Ta sõi mõõdukalt, eelistas taimetoitu, eriti soovitas süüa puuvilja ja haljast aedvilja.
Georg Lurichi viis käsku, mida pidi täitma igaüks, kes tahtis saada jõumeheks:
1. Ära tarvita alkoholi!
2. Ära suitseta!
3. Ära tegele neidudega!
4. Ära söö soolast!
5. Ära mängi kaarte!
(Kaardimäng oli tol ajal hasartmänguna väga levinud, küllap sellepärast Lurich seda pahena esile tõstiski).”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okk
MemberTõesti ütled välja, et selline asi on 100% naturaalselt saavutatav ja usud seda?

Otist väiksem ju, miks ei peaks siis uskuma?
Okk
MemberNo lihas olevas valgus on ikkagi kõik asendamatud aminohapped olemas ju, taimses mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja selles mõttes liigne, et pastas on ju ka valku, 6 või 7 grammi sajast enamasti. Ehk siis oligi küsimus, mida sellega peale hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas asendamatud aminohapped on ainukesed mida valkude taasehitamiseks vaja? Kas taimne valk t6stetakse k6rvale kuhugi ootesaali , kuni lihavalgud kasutatud?
Okk
MemberAlgne postitaja siin, pidin tegema kasutaja, et täpsustada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei läinud midagi keeruliseks see aminohapete jutt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tavainimene olen, aga toitumise kohta tean piisavalt.Aga siiski jäi selgusetuks minu jaoks, et mis saab taimsest valgust? Kui lisan selle päevasesse valgunormi, siis osa söödud valgust on mittetäielik, kui aga kogun oma valgunormi loomsetest allikatest täis, siis taimne valk jääb liigseteks kaloriteks ja söön liigselt energiat sisse.
Sorry veel, et jutt segane on, ma ei oska paremini selgitada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No aga ära söö liigselt siis, lihtne ju
.Sa vist arvad , et igas suutäies lihas mis sa suhu paned on k6ik vajalikud aminohapped täpselt 6iges vahekorras olemas?
Natuke vist ikka läks keeruliseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused