Okk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Okk
MemberTere
…Tavaliselt iga kord läheb jõusaalis vähemalt 2 tundi…
Esimene viga , trenn ei tohiks üle ühe tunni kesta ja peaks olema intensiivne (mitte mingit mölutamist )
….Päevas toitun tavaliselt 2x…
Teine viga , vähemalt 4 toidukorda võiks päeva jooksul olla (valku iga toidukord , süsivesikuid rohkem trenni ümber ja rasvu muul ajal) . Mida ja millal süüa seda leiad siin lehel tuhnides isegi .
….kuid magusat ma ei söö…(tee-kohv kõik ilma suhkruta….
positiivne

….E-jõusaal
T-jooksmine
K-jõusaal
N-jooksmine
R-jõusaal
L-P oleks siis nagu puhkamis aeg:P…..
Jooksmine vast sellise koormaga(119kg) pole kõige otstarbekam ja põlvesõbralikum (tee parem enne ja peale trenni 15 minutit kiirkõndi jooksumatil või sõtku ratast , aga hoia saalitrennid intensiivsed) Vähem isoleeritud harjutusi ja rohkem baasharjutusi või harjutusi mis kaasavad rohkem lihasgruppe. Vana “hormoonisõber” kükk ntx
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>….kas peaks ehk suurendama oma koormust jõusaalis(näiteks käima 4-5 korda jõusaalis?….
Pole ka üldsegi paha mõte
….Kehas on küll näha väikeseid muutatusi …
Aga kas see polegi mitte põhjus miks kaalu langetada tahad ?
….kuid kaal ikka ei lange:(…
Kui pilt muutub siis on kaalunumber huinjaa ega sul mingi kuldmedal saamata ei jää , kui mingisse kaalugruppi ei mahu , või jääb ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Nii suure kaalu juures muidugi võiks tiba langeda , aga küll ta kukkuma hakkab , kui normaalselt sööma hakkad.Need lihtsalt minu tähelepanekud eks teoorias on kõik kõvad , praktika on mul vähene (mitte küll päris puudulik)
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Okk
Member….Teine kord aga nägin kuidas inimesed olid lennujaama vastu tulnud ja pärisid mis koha ma sain. Mina aga vahtisin juhmi näoga vastu, endal lihapirukas suus ning ei teadnudki mis kohale mind paigutati, peaasi, et suu saaks matsuda…..Pole tükk aega niimoodi naerda saand

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga edu igal juhul , vesi naha alla vms.Okk
MemberKui 75kg on tööseeriate raskus siis sooja võiks ikka kergema kangiga (40 kg ntx) ja rohkem kordusi teha
Ja lõuatõmbed kindlasti sisse ülakeha päeva . Ja käsi pole mõtet nii hoolega eraldi treenida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okk
MemberMa tean mõnda inimest kes neid eesti 1-krooniseid ja 2-krooniseid koguvad (k.a. siinkirjutaja mingi aeg) , aga selliseid kus seerianumbril tähtede asemel on tärn . Mingi esimene partii vms. Ei tea kas need on kallimad ve
Okk
MemberKummaline teema
Okk
MemberMis on teie muljed kaalulangetamise eesmärgil kardio asemel jõutreeninguga tegelemisel?positiivsed
Okk
MemberMiks peale trenni süsivesikuid süüa ei tohi ja valku enne trenni
Memberhttp://www.pikk.ee/Loomakasvatus/linnukasvatus/toud/kanatoud . Võibolla leiab siit meelepärase
Memberhttp://forum.planet.ee/showthread.php?t=74574
abiks äkki
MemberMis tüdruku nimi on ?
MemberTere, olen jõusaalis käinud umbes aasta aga ajanappuse tõttu pääseb nüüd nädalas sinna parimal juhul ligi 3 korda. Ehk on kellegil soovitada efektiivseid jõuharjutusi ilma igasuguse varustuseta, mida kodus teha?Tänud!
Kätelseisu surumine , ühe käega kätekõverdused , kükk ühel jalal , toenglamang küünarvartel ..jne. Kätekõverdused of course (igas asendis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Rööbaspuudel surumine ei pea ka tingimata rööbaspuudel toimuma , mingid rööpad annab igas kodus välja nuputada.
Internetiühenus tundub ka toimivat ,nii et guugel ka suureks abiks kindlasti.
Üldiselt mingi varustus võiks ikka olla : lõuatõmbe kang (soovitavalt installeeritud nii , et oleks võimalik ka jõutõusu teha) , pall (jõusaalilõvidel toob kindlasti muige näole alati , aga minuarust tugevalt alahinnatud treeningvahend) , käsikud ka mööda külgi alla ei jookseks .
Võid ju teha kava nii , et jõusaalis teed mingitele lihaskruppidele (rind , selg , jalg ntx) raske trenni ja kodus kerge . Mõnel kord nädalas ühele lihasele jääb väheks. Ja kui jõusaalis harvem võimalik käia siis isoleerivatele harjutustele pole vast mõtet aega raisata. Teed “kolme suurt” saalis siis arened nii või naa. Sõltub muidugi konkreetsetest eesmärkidest.
Okk
Member1. Raigo Kuusnõmm
2. Kaido Leesman
3. Rene Poljakov
4. Alex-Edward Raus
5. Aimar Kuusnõmm
6. Gunnar Kuusnõmm
Okk
MemberKohtuvad tänaval kaks vanemat härrasmeest . Esimene hüüab:
“Heh , tere Jüri , vana sõber . Sa oled nii muutunud , et sind ei tunne äragi”
Teine vastu:
“Tere-tere , aga ma ei ole Jüri , ma olen Tõnu”
Esimene:
” Heh krt , nime ka muutnud”
Okk
MemberLeidsin sellise listi kusagilt:…
24. You drink at home to save money before going to a bar.
….
Seda sai keskkooli ja ülikooli ajal praktiseeritud . Ei kujutanud siiamaani ette , et vanaduses samamoodi käituma hakatakse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga see on päris hea :
Tightening your belt becomes uncomfortable under your armpits.
Mõned veel:
You often repeat things…You often repeat things… You often repeat things…
You and your teeth don’t sleep together
Getting “lucky” means you found your car in the parking lot
You give up all your bad habits and still don’t feel good
When happy hour is a nap
Okk
MemberKrt oskab ikka huvitavad mehed leida kellele kaotada . Ei ole seda yoko ainest veel mehes . Kurb , huvitav kas vigastused ikka mõjuvad või on lihtsalt mugav või hakka veel uskuma neid vandenõuteoreetikuid. Aga vaikselt hakkab nagu vinti üle keerama ja huvi kaduma .Ei tea , elame näeme..
AutorPostitused