Okk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 14, 2011 at 8:14 e.l. in reply to: Toidulisandite, valgupulbrite, kulturismi hea või halb mõju tervisele, veevajadus #297376
Okk
MemberÜhes vanemas teemas on selline Fred Antsoni sõnavõtt .
tsitaat:
“Miks aga üldse sõna võtsin? Sest nüüd sai tõepoolest küllalt, kuna asi muutub inimeste tervisele ohtlikuks:
*umbes pooleteise aasta jooksul on silma hakanud 5 või 6 inimest, kes kurdavad hüpoglükeemilise seisundi üle, mis on kaasnenud pulbrite tarvitamisega nii treeningujärgselt kui muul ajal. Tekib küsimus, et kuna ei käi foorumis tihti, siis kui palju võib neid inimesi tegelikult olla? Ka erameilile olen saanud samateemalisi kurtmisi.
*klientide monitoorimise ja teiste harjutajate jälgimise tulemusena olen täheldanud otsest seost pulbrite tarbimise ja taljerasva kogunemise vahel, mõnel lisandub ka enesetunde halvenemine. Rasva kogunemine taljepiirkonda (sangad!) viitab otseselt insuliiniaparaadi ülekoormusele – võin kihla vedada, et selliseid juhtumeid on väga palju.
*üks diabeedi kurbi tagajärgi on silmanägemise halvenemine – tean üht tegelast, kes pulbrite ületarvitamise pärast näeb väga halvasti ja on kõigele lisaks ka rasvunud. Kuid see poleks mulle meenunud, kui poleks olnud hiljuti teemat, kus selgus, et paljudel on nägemisega probleeme!! Võib-olla näen siinkohal tonte, kuid tervisega ei mängita ja kehtib reegel parem karta kui kahetseda.”
Ma ei tea kas seisukohad on muutunud või mitte…
Okk
MemberIla jutt, et raske maha jätta. Mu kasuvanaisa suitsetas 57aastat, jättis päevapealt. Isa suitsetas 22aastat, jättis päevapealt, isegi olen jätnud.Holger, nii must ja valge see ka nüüd pole, et otseselt tuhadoosi lakud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siinkohal oleks huvitav ka su kasuvanaisa ja isa kommentaari lugeda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Olin sinuga sama meelt , kui paar aastat olin suitsetanud , aga nagu öeldakse , elul on loll komme õpetada inimest…Üldiselt on minu tutvusringkonnas peale nii pikka staazi lõpetatud siis , kui surm silme ees…mõni on ka muidugi surma valinud…Okk
MemberMa tean Archi.Aga miks on nii, et kui mees suitsetab siis pole hullu ja kui naine suitsetab siis on kohe katastroof?
Sest me elame meeste maailmas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Pigem on katastroof , kui kooliõpilane suitsetab!Okk
MemberHommikul söön tavaliselt mingit putru (kaerahelbe,manna jne ,)ja piimakohvi joon .Lõunaks praad v supp oleneb mis koolis antakse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja siis mingi puuvilja võtan alati kaasa ja siis seda söön ka ,Õhtul söön enne kuute seda mida parajasti kodus süüa tehti
Magusatest asjadest söön ainult kohukesi vahest
ja päeva jooksul joon umbes 2 l vett (soovitati)
A ja peale kuute ei söö midagi.
rohelist teed joon ka päris tihti
Kas kella kaheksa ajal tiba vara ei ole magama minna?
Okk
MemberTore.Aga too need 3 õigekirjaviga nüüd välja. Väiksed ja suured tähed ei ole õigekirjavead
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitte et see nüüd mingi hingelähedane teema oleks mulle , aga on küll!
Okk
Memberkui juba õigekeelsuse teema üles võeti, piiksuksin oma hääle ka sekka: jube paljud inimesed siin foorumis kirjutavad KOHVI, tegelikult on õige ainuse nimetav KOHV. tean, ise teen ka õigekirjavigu, kuid lihtsalt paljud teevad seda ühte kindlat viga, seega ehk on kasuks teadmine…Siin ka vähemalt kolm kirjaviga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okk
MemberOKK Teemakohane igatahes …Vaata , sinu küsimusele on sama lihtne vastata , kui Sveijk´i omale , kui enamvähem teada mis ajal esimene neljakordne maja võidi ehitada (kui vana on kojamehe amet jne) siis võib hakata vaikselt pakkuma…Ühesõnaga peaks teadma mis on sinu eesmärk , milline on sinu hommiku- , lõuna- ja õhtusöögi menüü . Mis aegadel sa sööd jne .
Okk
Member“Kas võiksite välja arvutada maakera läbimöödu?”
“Vabandust, ei võiks ,” Kostis Švejk. “Kuid ka mina tahaksin teile, mu härrad , ühe mõistatuse anda: neljakordne maja, majal on iga korra peal kaheksa akent, katusel kaks pööninguakent ja kaks korstnat, igal korral on kaks üürnikku.Nüüd ütelge mulle, härrad, mis aastal suri kojamehe vanaema?”…
Okk
Membermoos on liigne ja minu arust rikub ka maitset
“> .Muidu täitsa ilus , rasva võiks tiba rohkem olla (pähklid , hapukoor , kalaõli jne.)Okk
Memberostan siis edaspidi 1.5 prossast piima, soomes 2.5 protsendist ei ole, täispiim on 3.5 protsenti, see vist on juba liiga rasvane ???tõsiselt räägid ? 1-2 % rasva ??? Mida rohkem rasva piimas seda parem .
Okk
MemberSee on väga individuaalne ja sõltub millisest lihasgrupist räägime , üldiselt tuleb see sul endal ikka katse-eksitus meetodiga järgi proovida!
Okk
MemberRasva jaoks võta näiteks kalamaksaõli õhtuti , krilliõli vist eestis eriti saada ei ole , see oleks parem . Pähkleid näiteks hommikusse . Rasvata piim on muidugi üks mõttetumaid asju mida tarbida.
Okk
MemberKüünarvarte kõverdamine (biitseps) pealthaardega..
Okk
MemberPalju õnne sünnipäevaks ja õnne ka ilusa tulemuse puhul EMV-l…
Okk
MemberSõltuvalt nn. suitsemispunktist ehk temperatuurist lagunevad erinevad õlid erineval temperatuuril glütserooliks ja vabadeks rasvhapeteks. Sealt edasi teisteks jääkaineteks. Õlist kaovad vitamiinid ja see laguneb toiteväärtuse kaotanud aineteks. Extra virgin õlil on see punkt 190, kookosõlil veel madalam, 177. Seega, enne kui kartuli saad pruuniks, on õli seal lagunenud. Muide, üks kõrgema suitsemispunktiga loomne rasv on hanerasv. Gurmaanide seas tuntud kui parim praadimisrasv.Ma hiljuti seda teemat uurisin siis jäi mulje , et asi polegi niiväga selles suitsemispunktis kuivõrd selles , kui kiiresti ja kuidas õli reageerib suitsemispunkti saavutamisel . Kookosõli on selles suhtes väidetavalt väga stabiilne ja ei teki seal niipalju “kahjulikke ühendeid” kui oliivõlis , eriti veel külmpressitud oliivõlis…
-
AutorPostitused