Okk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 5, 2011 at 7:39 e.l. in reply to: Kui palju on siin ürgse/esivanemate eluviisi pooldajaid? #312200
Okk
MemberFakt on et umbes tavaliselt eeldataval põllumajanduse domineerima hakkamise ajal käisid inimeste luustikud, kasv ja hambad alla.Aga kuidas on lood viimase 1000 aastaga ?
september 5, 2011 at 3:10 e.l. in reply to: Kui palju on siin ürgse/esivanemate eluviisi pooldajaid? #312171Okk
MemberPolaaruurijatel polnud mingi probleem päevapealt minna. 2-nädalane kuni kuuajane kohanemisperiood ja kõik. Üks neist, Vilhjalmur Stefansson uuris pärast asja põhjalikumalt ja oli koos kolleegiga USAs ühe aasta liha-rasva dieedil. Huvitaval kombel ei tekkinud C-vitamiini puudust.http://www.nutritionandmetabolism.com/content/1/1/2
On nende neeruhirmudega seoses ka midagi täheldatud või on jäänud teooriaks analoogselt kunagiste kreatiinihirmudega?
Atkinsi menüü ainus negatiivne pikaajaline mõju minu mäletamist mööda oli CRP tõus, seda saab parandada nt liha asemel kala süües.
Vaata sellele Vilhjalmurile näkku ja seda kus ta sündind on (ning kes olid tema esivanemad)…..päris usaldusväärne artikkel taoliseks uuringuks?
Okk
MemberEks need meenutused sellest hallist ajast on erinevad. Loomulikult naudin minagi elu Eesti Vabariigis ning pean meie vabadusest ning iseseisvusest lugu, aga on asju, mis minu arvates olid sellel ajal oluliselt paremad kui tänapäeval. Oli see siis vanemate inimeste austamine, koolivorm, Kalmer Tennossaar või kõige suurem sõber Leopold!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selles suhtes olen Sinuga ühel meelel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okk
MemberOlen enam-vähem sama aastakäigu mees ,kui sina , aga seda pilti vaadates ei tekkind küll mingit nostalgiat . Puhas põlgus ainult . Vedeles ka kapis neid paar tüki , hea tulehakatus..
september 3, 2011 at 5:15 p.l. in reply to: Kui palju on siin ürgse/esivanemate eluviisi pooldajaid? #312062Okk
MemberMis seal keerulist on?Süüa sama toitu mis koopainimene – sama keeruline tänapäeval kui hingata sama õhku mis koopainimene…Rimi kalaleti lõhe ja Rakvere põdravorst pole vist päris see . Või ma olen ideest valesti aru saanud ? Tunnistan ausalt , et kogu info paleo dieedi kohta mis mu valduses pärineb wikipedia artiklist.
september 3, 2011 at 3:09 p.l. in reply to: Kui palju on siin ürgse/esivanemate eluviisi pooldajaid? #312057Okk
MemberÜldiselt see paleo värk on nagu kommunism – mõte on väga hea , aga kahjuks praktikas teostamatu . Nime saab kasutada jah , aga ideed ennast mitte , ideed tuleb muuta ja paljud seda teevad . Ja neile tundub ,et töötabki…
september 3, 2011 at 9:08 e.l. in reply to: Kui palju on siin ürgse/esivanemate eluviisi pooldajaid? #312015Okk
MemberOkk
MemberNing kuna sisse söödud toit imendub varem või hiljem ikkagist ära,Osa imendub alt kaudu välja või on see ka nüüd ümber lükatud?
september 1, 2011 at 12:26 e.l. in reply to: Kui palju on siin ürgse/esivanemate eluviisi pooldajaid? #311686Okk
MemberJah , eks ta üks edvistamine on …
Okk
Member1. Phil Heath
2. Jay Cutler
3.Kai Greene
4.Dennis Wolf
5.Victor Martinez
6.Edward Nunn
7.Dexter Jackson
8.Ronny Rockel
9.Troy Alves
10.Hidetada Yamagishi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: vaatasin pressikat ja tõstsin vähe ringi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okk
MemberMina teeksin reiele kolm harjutust, ja lisaksin tagaosale paar seeriat juurde või vähendaksin seeriate arvu ja lisaksin good morningu juurde, samuti teeksin säärele seistes 6 – 8 kordust seerias.6-8 voi 8-12 saarele . On siin olulist vahet?
Okk
MemberMa olen mõnikord ühte aasia varianti juhtunud vaatama . Suht koht mõtetu formaat jälle sisse ostetud . Ei paku üle ühe hooaja . Aga noh , igaühele oma..
Okk
MemberMis idee sellel lamades surumise ajal pinkide vahel jooksmisel on?
Okk
Membermure on mul selles, et mu enda nn töötatud kava toimis, aga see suurenes ajapikku ning harjutusi tuli juurde ning tulemuste nappusega ei saa ka kurta, selles kavas on harjutsi vähe. Ise tegin kindlale lihasgrupile vähemalt 2-3 erinevat harjutust ja tänu sellele veniski trenn liiga pikaks. Minu ainuke mure on selles, et kas see kava “toidab” mind piisavalt. Ilmselt selle kava võlu ongi sellle tegemises, täpsemalt siis seeriates ja kordustes?sa tee see kava ykskord labi nii nagu markustes kirjas ja ytle siis kas harjutusi oli vahe ,palju voi piisavalt:)