Okk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Okk
MemberKui kõht on õhtul tühi, siis pole korralikult päeval söönud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kreatiini ei ole mõtet kohe alguses tarbida, kuna alguses areneb lihas ja jõud niigi hästi.Edu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alguses? Mille alguses ? Mees teeb suusamaratone…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okk
MemberMis tähendab “hoida kõhtu vabalt” . Mismoodi saab kõhulihaseid treenides hoida kõhtu vabalt?
Okk
MemberKas seal on kõik vajalik olemas?Siiamaani Sõbra jõukas treeninud, aga järgmine faas nõuab masinaid, mida Sõbras pole. Smith masin oleks põhiliseks küsimuseks.
Smithi pärast küll pole nüüd mõtet saali vahetada (kui saal muidu meeldib ja ok) , aga eks sa ise tead . Mina muudaks seda “faasi”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..oktoober 7, 2011 at 1:48 p.l. in reply to: kas peaks proteiine peale trenni ka tarbima või piisab valgust? #316507Okk
MemberIf experience was so important, we’d never have had anyone walk on the moon. ~Doug RaderEga seal kuupeal käimiseks erilist kogemust vaja ei läinud jah , seitsme kuuga ehitati sputnik valmis ja käidi kähku ära…
.. kui käidi muidugi…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okk
MemberSelliseks tahaks küll kohe saada, mida peaks ettevõtma?Ma ei tea , alustuseks võid proovida AlanBstard´ga sõbraks saada…
Okk
MemberEsiteks , see pole ju mingi toidukava . Või kavatsed sa tõesti 7 päeva nädalas sama rida ajada ?
Teiseks , arvuta välja kalorid ja makrod – valk,süsivesi,rasv(mida võib juba praegu öelda , et täiesti puudulik)
Kolmandaks köögi- juurviljade puudumine ja munakollaste minemaloopimine ei ole eriti esteetiline
Neljandaks , kaer omab manna ära igas asendis (subjektiivne arvamus)
Proovi uuesti
Tuld!
Okk
MemberÜtleme nii, et arvestades rahvastiku juurdekasvu maakeral polegi kõige halvem variant.No , aga nägemist siis !

Okk
MemberKeedetuna peaksid arvestama veel lisatud vee kogust ja aega, mille järgi arvutada ärakeedetud vee hulk jms.Milleks see küll vajalik võiks olla?
september 28, 2011 at 2:04 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #314925Okk
Member60-ne tuuri vist . Võstluskaaluks plaanib 59 nagu ma aru olen saanud …pole üldse mitte kehv tulemus..
Okk
MemberLõuna ajal saab näiteks herkulopudru asemel tatart süüa . Juurvilju/köögivilju ei näinud üldse ! Kodujuust on enne magamaminekut üsna õilis valik. Pressiks mingi rasvase kala ka aeg ajalt sisse ega muidu lihas ei kasva .
Treeningkavast niipalju , et arusaamatuks jääb esmaspäevase bench-i vajalikkus vasta teisipäevast rinnatrenni . French press ja scullcrusher triitsepsipäeval jutti tundub ka ebaloogiline . Üldse on dubleeritud harjutusi kuidagi palju ja tundub üsna räme koormus , et võibolla taastumisele rohkem rõhku panema . Koksile süsivesikuid lisama . BCAA oleks samuti hea valik..
Ja veel seda , et ei maksa endale illusioone luua , et selline armeenia nimega austraaliavenelase vorm on muna ja kaerapudru pealt nõus tulema ..Aga sa võid ju ka alati esimene olla..
september 24, 2011 at 1:42 p.l. in reply to: Küsimus valgu,kreatiini ja rasvapõletamis toodete kohta #314486Okk
MemberEgas ma ka ei kiida Whey goldi, lisaks kõigel on osaliselt ta kokku pandud ioonvahetuse teel saadud isolaadist – mis on saast.Maitsed on keskpärased. Kuid Hera’ga ma siiski ei võrdleks
Kas too on see mis viimased seitse aastat mr Olympial aasta suplemendi auhinna võitnud ve?
Okk
MemberTee nendesamade veeämbritega kui midagi muud ei ole. Peksa kuvaldaga traktorikummi, viska traktorikummi teistpidi, tee lõuatõmbeid, lohista mingit rasket kolakat kõie otsas mööda põldu. Käsiadraga kündmine on päris karm trenn muuseas
Okk
MemberTüüpiline fitness’i foorumi vaidlus – võtame pikast jutust ühe lause välja ja siis küsime vastu, umbes et mis jama sa ajad ainult tunduvalt nilbemalt.Rääkisin oma postituses nii õigest treenimisest kui ka optimaalse treeningintensiivsuse leidmisest.
Polnud mingit vaidlust . See lause oli lihtsalt nii totralt rumal , et vääris eraldi välja toomist . Oletatava “nilbuse” likvideerisin , et sind mitte rohkem traumeerida…
Okk
MemberAnna oma kehale aega kasvada, treenitud keha ei tulegi reeglina aasta või paariga.Edu!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tule sest inimesed ei oska , ei viitsi , ei taha õigesti treenida . See ei tähenda , et nüüd peaks soovitama inimesel “pruudiga jalutada” ja niisama vedeleda sest paari aastaga niikuinii midagi ei muutu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Veelkord – kõik oleneb konkreetsest treeningkavast ja taastumistingimustest .
Okk
MemberTere olen pool aastad jõusaalis käinud ja tekkis selline küsimus et kas see on hea et ma igapäev käin või on ülepäeviti parem?See on väga hea , et sa iga päev käid. Ma käin ka pm iga päev (reedeti ei käi). See kas on ületreeningu oht vms sõltub ikka treeningkavast ja taastumistingimustest .
AutorPostitused