Okk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Okk
Member….Eriti noorte puhul kus toitumine on number 1 üldse mingiks arenguks. Kui järjestada arengu kolm peamist tegurit siis need oleks: 1.TOITUMINE 2.TREENING 3.PUHKUS…
No mida iganes .
Okk
MemberSuht julge on muidugi kasutada väljendeid “health guru” ja “vegetarian diet” samas iseloomustuses .
Aga noh ütleme nii ,et erand kinnitab reeglit . Igasuguseid huvitavaid võrdluseid võib niimoodi välja tuua . Fakt on see , et üldiselt on viiekümne aastane naine kes sööb tervislikult ja liigutab normaalselt ikka tükk maad kenam , kui “suitsu , viina ja võid” sisse ahmiv eakaaslane..
Okk
MemberLoen ja imestan .. Inimesed räägivad kõik sama juttu , aga millegipärast vaidlevad .. keegi loeb ka ? Või ainult kirjutate?
Okk
Member2000 on su BAV….
http://www.fitness.ee/bav-arvuti
sool ja pipar teevad toidu maitsvaks…
Treeningkava on nii imelik , et selle peale ei oska midagi öelda..ära väga kaua selle kava järgi tee .. paar kuud max..
Okk
Member….- ideaalis kestab trenn 1,5 – 2 h. …..
Äkki selgitad täpsemalt mis selles 1,5-2 tunnis nii ideaalset on ?
Okk
Memberülakehale nagu oleks enamvähem, aga alakehale ei oska midagi välja mõelda…
Eeskükk
Rumeenia jõutõmme
Käärkükk
Väljaasted kangiga
…
Okk
MemberTellisid kava rasvapõletuseks ja vormi hoidmiseks . Nüüd oled 15 kilo raskem ja vaba käega lihtsalt võtad koguseid maha ? Millest lähtudes sa koguseid muutnud oled ? Kui mees kirjutab “..Liha tee vahelduvalt…” sina tõlgid seda “…Liha võib teha vahelduvalt…” jne.
See munakollastega mängimine jäägu Kalmuse südametunnistusele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt kui foorumis nõu küsid siis alusta sellest , et kui vana , kui pikk ja kui raske sa oled . Siis too välja makrod (keegi ei viitsi neid arvutada) . Need asjad on olulisemad , kui see kas sa sööd 50 või 60 grammi toorsalatit..
Okk
MemberNo need ju kaks täiesti erinevat kava
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Telli Kalmuselt uus kava , tal vist jõuluhinnad ka nüüd….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okk
MemberMa loodan , et sa selle toitumiskava eest raha ei maksnud . Või noh , ei tea ka palju sa seda ise “kohendanud” oled .
Kana ja sealiha on üks ühele võrreldavad? Munakollaseid loobid minema ja ajad lusikaga õli sisse?Trennivabal päeval sööd päev läbi kodujuustu?
Esimese eine juures lausest “viie muna asemel…” ei saa ka aru , eelnevast jääb mulje , et sööd kokku 2 muna ….
Mis eesmärgil sa selle kava kunagi tellisid ? Ma loodan , et see avatari pilt pole see kuhu sa tagasi soovid jõuda…
Okk
MemberKulturism on terve nartsissism
november 18, 2011 at 4:25 e.l. in reply to: motivatsioon kadunud, kahe nädalane paus, kava vahetus plaan #303519Okk
Member.. Ja teine küsimus on selle kava ülesseehituse kohta,et kas selline on okei…
Milline?
november 18, 2011 at 2:59 e.l. in reply to: Kaalulangetamine ning füüsilise vormi parandamine. #303551Okk
MemberOleksid võinud enda pikkuse juba ka ära mainida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaalu langetamiseks jääb jõusaalist kindlasti väheks, seega mine külasta umbes 2 korda nädalas kardiosaali (jookse umbes 40-60 minutit pulsiga ~120-140). Jõusaal võiks olla pigem 3-4 korda nädalas, kuna kahe päevaga nädalas ei jõua kõiki vajalikke lihasgruppe piisavalt treenida. Jõusaalis hoia siis kordused pigem 12-15 vahel ja tee 3-4 seeriat.
Toitu korralikult, kuid ära süsivesikute ja kaloritega üle pinguta ning väldi väga rasvaseid ja magusaid toite. Päevane miinimum kalorite kogus + trennis kaotatud kalorite kogus püüa enam-vähem tasa süüa ning süsivesikud siis muidugi glükoosi ja glükogeeni taastamiseks. Valke siis peamiselt vaja aminohapeteks ja lihaste paremaks arenguks. Süsivesikuid tarbi treeningpäevadel ~250g ja puhkepäevadel ~180 ning valke võid igapäevaselt tarbida umbes ~140g. Rasva tarbi päevas ~85g. Ära muidugi unusta saada piisavas koguses kiudaineid (~25g päevas) ja vitamiine + omega-3 rasvhappeid jne.
Ma hetkel suht väsinud juba, seega ei vastanud võibolla piisavalt põhjalikult, seega küsi julgelt juurde, kui midagi vaja teada ja ma püüan aidata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks?
Okk
Memberküsiks paari asja veel.
1. kuidas oliiviõli sisse võtta? momendil on seda seganud toorsalatisse(õhtusöögil, mingi 1spl). lusikaga pole veel võtnud. kas piisab ühest korrast, või peaks hommikuti 1spl täie ka võtma?
2. kas kanafileed võib praetult süüa, ilma õlita praadimine siis? või on soovitatav siiski aint keedetud kujul?
3. kui lõunasöök on ca 12:30 ja õhtusöök kuskil 18:00, kas peaks tooma ilmatingimata sinna vahele mingi väikse vahepala ka? momendil nagu suur näljatunnet kui sellist pole tekkinud sel ajavahemikul.
4. kas on normaalne, kui õhtuse ja hommikuse kaalumise vahe ca 1-1,2 kg?
1. Kui teed endale selgeks miks sa seda oliivõli võtad siis tead ka vastust oma küsimusele
2.Võib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3.Ei
4.Jah
Okk
MemberOkei ma olen olnud juurdevõtmise peal nüüd siis 7oktoober-tänane päev . 11 November alustasin kreatiini laadimisega .
18:00 Kreatiin + süsivesikud
Vahepeal sõõn veel midagi niisama , kui kätte juhtub.
Aitäh !
Mida need sysivesikud seal kreatiini juures endast kujutavad?
november 16, 2011 at 1:42 e.l. in reply to: Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti? #314778Okk
MemberVõistlusplaanidest…
Sellel nädalavahetusel toimub siis suur suur suur üritus- meie oma kodune MM. Palju auru ja vilet selle peale ja teine palju kooli peale ja kolmas (kahjuks ainult see mis järgi jääb ) trenni peale… Sellegipoolest- järgmine nädalavahetus Tartus noorte ja juunioride EMV. Eesmärgid on paigas. Esimene eesmärk on siis see et kõikidel aladel vähemalt ühe katse kirja saaksin ilma mingi jamata. Raskuste osas on eesmärgiks saada kirja Eesti rekordid, ehk kükk 121,5– surumine 85,5– jõutõmme 145,5. Eriti tore oleks saada kõik 9 katset kirja, mis tähendaks juba 30 rekordiuuendust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…Seniks aga workout shock, amino rush, trenn, recovery feed ja enne und veel prode 90.
PIPI : )
Edu! Kükis ja tõmbes on ilusad numbrid plaanis . Ma pole päris kindel kas ma ilma rihmadeta 145 kilo olen võimeline ära tõmbama ja mina olen 100kg meesterahvas kes ka just väga suure kaarega jõusaalist mööda pole käinud…..
-
AutorPostitused