oja86
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 30, 2011 at 3:43 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315550
oja86
Memberkaamera võiks lähemale zuumitud olla koguaeg…näeks paremini
oja86
Memberpaagi eelmise suve vorm
oja86
MemberJah, kehvad jalad.
– mass võib-olla annab nõksa soovida. Aga võtke Marek’i pikkus ka ikka arvesse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas tal on praegu ka sellsied jalad? noooooooooooooooooooot
oja86
MemberAstu Kalmusele varba peale ja proovi järgi
oktoober 19, 2010 at 6:30 p.l. in reply to: Noorte maailmameister teelahkmel: millist ala valida? #279688oja86
Memberhuvitav et raidist ja rausist on räägitud ajakirjanduses, kuigi aimar on neist 3 kõige kõvem mees ja temast pole kuskil artiklit olnud, lihtsalt ära mainitud.
kogusumma maailmarekord oli poisi nimel ja absoluudi 2 koht.
“>oja86
Memberjõutõstmises pole enam vastaseid saarlastele.
ju kulturismis varsti sama saatus on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oja86
MemberNii kiita kui kriitikat tehes peaks lähtuma mingile põhjendusele, mitte lahmida umbes. Ma ei pannud neid Lukase pilte siia üles selleks, et paluda arvamust, kas ma näen parem või kehvem välja, seega pole mõtet hakata siin midagi võrdlema. Lukas on vaieldamatult maailma üks esteetilisemaid ja paremaid amatööre ja siiani on ta mind kõik korrad ka võitnud, nii et seal ei ole midagi rääkida.Aga Oja 86 sugustele tegelastele sobiks tõesti paremini mõni muu foorum – kui ikka laksu ei jaga, siis ei ole mõtet sealt välja lasta seda, mida sülg suhu toob.
sorry ott aga vaata seda pilti kas see on tõesti ilus biits?
oja86
MemberIlmselgelt võiksid sina ka oma ala vahetada.sul on õigus tegelt olen jõusaalis käinud 2a ja surumis rekord on 100kg.
oskad midagi muud soovitada?
oja86
Memberhahahahahahaha
Ott kõrvale panna. otil on biceps ju kohutav. Ta peaks üldse ala vahetama.
oja86
Memberkrt villu on loom.kui villu 90 üles sai plaksutati vanale rohkem kui sinu 340:D
saaremaa legend:D
jaanuar 12, 2010 at 6:34 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #249242oja86
Memberkahju et eestis selliseid kolle pole
märts 4, 2009 at 2:58 p.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #184744oja86
Memberhomme peaks rait olema talendijahis
kõik telku ette
jaanuar 10, 2009 at 3:35 p.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #178955oja86
MemberSee on ju Angelo , loomulikult ajab paska suust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Muidu väga kõvad tulemused Rait , Võimas keha ka (Y)
Kes vähegi viitsib googeldada teab, et rait on juba mitu aastat tegelenud jõutõstmisega ja võistlustel käinud.
2007 ja 2008 käis dopingu proovis.
Üleüldse olen ma siin foorumis teemasi jälginud juba pikemat aega.Mulje on ausaltõeldes kohutav, enamus asjapulgad on 16a poisid kes suruvad 100kg ja arvavad et on kõvad mehed ja ruigavad foorumis.
Kes surub 120 kg, no see on juba jube boss, võib teisi öpetada ka.
Saage aru alla 90kg tattninad tee ei tea mitte emmigi.
AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)