ochii
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ochii
Memberõlaga on nii, et rinna harjutustes raudselt areneb kaasa, samas kolmandal päeval on õlga ka eraldi sees. (üla)rinda teen seetõttu, et ta on arengust maha jäänud
ochii
Memberausalt, nalja võiksite mujal teha (tsiteerides mesikäppa)
ochii
Membertänan vastuse eest, aga tekkis jällegi uus küsimus. lugu on nii, et ma jätsin horisontaalil harjutused üldse ära. mõtlesin, et teen siis ainult kaldpinki. sa mainisid, et teed enne kaldpingi ja siis horisontaali. mis vahet sellel on, kumba sa enne teed?
ochii
Memberaa ühe asja unustasin täitsa. seda ka et, kas see on õige kreatiini tarbimise viis:
kolm mõõdulusikatäit (CrP Shuttle Evolution) kreatiini klaasi, valan peale viinamarjamahla ja läheb kümikusse. jagan tarbimise neljaks: hommikul ärgates joon ühe neljandiku, teise pärast lõunat, kolmanda pärast trenni ja viimase õhtul hilja? kokku saan päeva jooksul 2 grammi püruvaati ja 3 grammi kreatiini
ochii
MemberKasutasin valku, purgil oli kirjas: tarvitada vähemalt 6 tundi pärast treeningut. Ma teen trenni kolm päeva nädalas, seega sõin ka valku nädalas 3 päeva. Teie tekstist lugesin välja, et oleksin siiski pidanud tarvitama iga päev6 tundi pärast treeningut??? see pole päris normaalne minu arvates. proteiinisheik tuleks alla lasta vahetult pärast treeningut. kõige tähtsam on suurem valgukogus trennipäevadel. halba ei tee ka väike valgusheik puhkepäeval kuid see pole nii tähtis. võid ju lihtsalt rohkem muud valgurikast toitu süüa puhkepäevadel.
jep, täpselt nii on kirjas: vähemalt kuue tunni jooksul pärast reeningut. mingi sepp on seal asjatanud, et verevarustus on 6 tundi lihasetes suurenenud tublisti, et siis ongi õige aeg valgu jaoks.
ochii
MemberValku vajab organism iga päev kindla koguse, valku ei sööda kuuridena, organismi nõudlus on väiksem kui on treeningutest on puhkus. Füüsilise koormuse korral ja lihaskavu eesmärgil oleks see 2 – 2,5gr/kehakilogrammi kohta päevas. Nii et tavatoitu + valgubaasil toidulisa on mõtekas kasutada kuust – kuusse. Kreatiini võid segada sinna valgusahgi sisse ja teha kuuridena esialgu, hiljem võib ka kreatiini süüa pikemat aega väiksem kogus. Ära unusta ka koos kreatiiniga võtmast süsivesikuid.Muscle Pro on enamuses süsivesikutel baseeruv toode, kui osta selline toode, siis on mõttekas seda segada mõne valgubaasil tootega, et katta ära minimaalnegi valguvajadus, mis üheks portsioniks oleks 30 – 40 gr. Pigem tasuks osta kas Lemon Super või No1 ja segada neid mahlaga ja saate kätte nii süsivesikud kui valgud.
Kasutasin valku, purgil oli kirjas: tarvitada vähemalt 6 tundi pärast treeningut. Ma teen trenni kolm päeva nädalas, seega sõin ka valku nädalas 3 päeva. Teie tekstist lugesin välja, et oleksin siiski pidanud tarvitama iga päev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused