ochii
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ochii
Memberteemasse tagasi minnes: hakake suitsu tõmbama, söök tuleb pärast söömist loetud minutite jooksul välja tagasi
ochii
Memberistuge maha, jalad sirgelt ees, selg nii sirgu kui saab ja venitage 10-60 sekundit.
sirge selg on väga tähtis – kui küürus oled, vajub rinnakorv sisse – kole pilt. ütleks veel märkimisväärse asja: rühiga on astmat ravitud
ochii
Membertegelikult ma nõustusin mõne asjalikuma postiga (loe: et ei tasu igasugu asju sisse süüa, mida soovitavad ‘mittemingisugusedmehed’) ja siis natuke tegin nalja omaarust.
ochii
Memberamazonis ilmunud artiklisse (10 soovitust massi lisamiseks) kiindununa ütlen ma, et ei teeks midagi aeroobset
ochii
Membermingid kangid ja suured raskused ei tule küll kasuks
ochii
Member
ochii
Memberinimene ikka enne ei õpi, kui ise on oma nahal tunda saanud
ochii
Membertavaliselt tarvitavad seda NOX’i tüdrukud. aga ma ei tea, kui mõnele kutile mokkamööda on, mis siis ikka
ochii
Membercabrio vms. missa olidki — ei kasutanud mingeid toidulisasid, 20kg tuli ise, seda viie kuuga u.
ochii
Memberaga mina teen üldse 50-100 kordust
lihas särgi alla ära ei mahu
ochii
Member17, 50-lt 70-le
ochii
Memberei hakka uut teemat tegema, küsin siin samas otsa veel sellise küsimuse:
nimelt Proteiin no1-e infis on kirjas, et juua kohe pärast segamist. kas see on siis täiesti välistatud, kui ma teen ta kodus valmis, keeran korgi peale, lähen trenni ja joon pärast trenni ära?
ochii
Membertänud
ochii
Memberno1 oli jah liigestele kah. aga 2-2,5 kg kehakaalu kg kohta on küll väga puus. see 2-2,5 on minu teadmist mööda kogu päevane valguvajadus. see tähendab siis et tavatoit pluss toidulisandid. kui sa kavatsed kogu selle vajaduse no1 katta siis ma arvan et hästi see ei lõpe.kammooon? ise ka suudad uskuda, et ma söön päevas 170g seda pulbrit? muidugi ma mõtlesin päevakogust. omfg get a life
ochii
Membersuits peaks sel juhul olema mingisugune mutageen
kasvujutt on lapsevanemate müüt hirmutamaks oma lapsi
AutorPostitused