Nuub
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nuub
MemberNuub
MemberKäib ronib kausi ümber ja siis kui krõbinad on seisnud mõni aeg või anda talle kas toorest kala/liha vaatab otsa sellise näoga nagu : “Tahad mind ära tappa vää”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nuub
MemberIga kord, kui tahab arvutisse või lemmik saadet vaatada peab porgandi ära sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui mõni vanem lubab arvutisse/välja, kui tuba koristatud, siis sina lubad, kui porgand söödud.
Ei ole need juurikad midagi nii hullud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> isetehtud dipikastet juurde ja kõlbab kah.Kui tõesti juurikaid ei salli siis puuvilju ikka sööb. Need magusad.
Muidu on sul õigus,et lapsed pirtsutavad.
Tõesti nagu Pärsiakassid, kes pirtsutavad. Mul vanaema kass oli selline oiii kui valiv, aga need pärslased ongi printsessid, kui ei saa midagi head siis võib terve päev näljane ka olla
MemberHuvitab sellepärast, et tavaliselt nii noori poisse ei huvita väga kehakaal.
Nuub
MemberMad. Mis sind motiveeris minema kergejõustikku? Kas ennast hakkas kõht häirima või keegi solvas sind nt. vanemad/sõbrad/klassikaaslased?
Sa olid siis vist päris noor ikka, mingi 9ne.
Nuub
MemberVb tõesti on ülekaal juba normaalne ja ei narrita selle pärast..
Nagu kunagi narriti neid, kes prille kandsid, siis nüüd on see normaalne(isegi moodne).
Nuub
MemberAjad on muutunud. Ei usu, et tänapäeval keegi sellise asja pärast koolis narrima hakkab.
Anna andeks, ma olen siis päris vanamutt 21 aastasena, et nii ajast maas olen

Nuub
MemberMa tean, et see fitness foorum on väga “kuulus” ja paljud “külalised” loevad siin foorumis.
(Ei tea, kas päris õige tegu aga):
Kallid lapsevanemad/vanavanemad/tädid/õed jne ma tean, et te soovite enda lastele/lastelastele/ ainult parimat.
Aga kui just sinu laps/õelaps on ülekaalus, siis palun anna endast kõik, et lapsele abiks olla. Soovita mingit trenni, räägi vanematega/elukaaslasega sellest probleemist. Alati leidub mingi lahendus. Lapsed pole tegelt laisad, nii palju erinevaid trenne on/ laagreid, et midagi ikka lapsele pakub huvi.
Mõni arvab, et see kallis lõbu. Raha mis läheb “halva” toidu peale on kokkuvõttes mitu korda kallim.
Nuub
MemberVäga kahju sellest tüdrukust. Ei taha ette kujutadagi mis tast saab, kui ta teismeline on. Lõputud dieedit, viha enda vastu, narrimised, tervisehädad….
Nuub
MemberMeeldiv ja väga huvitav on lugeda teiste kommentaare
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nuub
MemberKeedukartul, kukeseene kastme, tomati ja kurgi salatiga on parim
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nuub
MemberUsu mind, mõne jaoks on riisi/kartuli keetmine ka raske
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb ju koorida kartulit, siis pesta,keeta, jälgida, (soola lisada) vett välja kallata… Raske see eluke
MemberAsi ongi selles, et ei viitsita. Olen sinuga täiesti nõus.
No mõelge ise, mida on kiirem/kergem valmistada, kas nuudleid/külmutatud pitsat/ võileibu või hakata pliidi eest “jändama toiduga”
Nuub
MemberSee on jah natuke imelik, et laps juba 5+ aastane aga ikka süüdistatakse raseduskilosi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See on juba laiskus.Sõbranna õel on 3,7 aastane laps. Õde on tal päris kogukas. Ikka süüakse koogikesi ja rasvast aga raseduskilod on süüdi ju.
Ma ei mõista kedagi hukka, enda asi mis nad söövad. Täiskasvanud inimene peaks ise teadma mis on kasulik mis mitte.
Minu jaoks oli suureks üllatuseks see, kui nägin fb’s pilte, kuidas ema andis 5 kuusele torti(sokolaadi oma kui ei eksi) No mida veel?
Nuub
Memberlkv. Ma ei räägi sellest, et vahest Mäkki viiakse lapsi. Ma ise ka käisin väiksena seal ja oli ka pidupäev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma mõtlesin neid vanemaid, kes koguaeg viivad lapsi sellistesse kohtadesse.
Ja lubavad pisikesel 2/3 aastasel coca-colat juua või muud gaasilist jooki.
-
AutorPostitused