Nuub
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nuub
MemberJa veel milleks netti kasutan on youtubes trenni videote vaatamine
Nuub
MemberTim. Mul on praegu tõesti vabat aega palju. Kuna olen lapsega kodune.
Alla olen juba normaalselt võtnud ja võtan ka edasi alla.
Kust sa võtad, et ma endaga ei tegele? Järeldad sellest, et ma istun netis koguaeg. Ma ei istugi kunagi arvutis. Mul telefon selleks. Ja kui lähengi netti siis selleks, et 1. Tulla siia foorumisse korra( jh päevas ma käin siin tõesti palju kordi, aga need korrad ei veni tundide kaupa).
Tänan muretsemast, aga minu kaal langeb ilusti. Mul jätkub aega veel lapsega tegeleda/süüa teha/koristada/hommikuti kell 6 jalutada ja mida veel ma ära ei jõua teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nuub
MemberJungatroll 5+
Enda kogemusest saan öelda, et ma pidin koguaeg sööma köögis väiksena/teismelisena. Vahest kui kedagi kodus polnud siis ikka sõin salaja elutoas teleka ees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga seda lõbu oli mul väga vähe. Mu mehel oli aga teist moodi. Ema tal sõi koguaeg elutoas(nii mulle mees rääkis. Ja mees sõi ka elutoas)
Nüüd kui me mehega elame koos on(pigem olid)harjumused samad. Ma ei saa elutoas süüa, mulle lihtsalt ei meeldi ja kõik. Mees jällegi koguaeg sõi toas arvuti ees. See ajas mind kohutavalt närvi. Aga õnneks “õpetasin” teda köögis sööma. Vahest võtab näksib sardelle/kana arvuti ees.
Ma ütlesin talle, et küll laps suurem on hakkab ka toitu tuppa tassima, kui need näksimised ei lõppe. Aga usun et varsti saab sellest harjumusest ka üle, kui ei taha, et põrand sööki täis oleks.
Mõni arvab, et mis halba on toas söömisest. Ma ka alguses arvasin nii kui vanematega elasin. Meie täiskasvanud ei oska ideaalselt süüa, et pudi maha ei läheks. Mis me lastest veel räägime, eriti kui veel väike laps. Ja kusagil lugesin, et inimene sööb teleka ees palju rohkem.
Nuub
MemberSee teema tekitab väga muret. Kuidas ja mis…
Niikaua kuni laps on väike, saab teda tõesti toita nii nagu tahad(keegi eespool juba mainis seda) aga terve elu ei saa last ka kontrollida.
Mul vanem sugulane keelas rangelt igasugu rämpsu lastel ära. Iga hommik keetis putru. Aga näe, nüüd plika sööb tal salaja krõpse ja cocacolat väljas.
Väga palju mõjutavad ümbritsevad inimesed kaa, mitte ainult vanemad.
Kui lapse sõbrad/tädid/sugulased söövad “halba toitu” lapse ees see mõjutab ka. Laps hakkab arvama, et miks mu sõbrad võivad süüa rämpstoitu ja mina ei või. Ja kui vanemad korrutavad koguaeg, et ei tohi ei tohi ei tohi siis laps just tahab rohkem. Me kõik teame ju, et mis meil rangelt ära keelatakse tekib suurem kiusatus. ( endast räägin näite : kui dieedil olin ei tohtinud sokolaadi süüa. Aga nii suur isu oli, koguaeg mõtlesin kui väga tahan, aga teadsin et ei tohi. Nüüd kui ütlesin “head aega” dieetidele ja kui suur isu tuleb siis võtan tüki sokolaadi. Külmkapis vedeleb juba 2 sokolaadi kuu aega ja ei tõmba mind selle poole, kuna tean, et saan alati võtta kui tahan.
Kõik lapsed/täiskasvanud on väga erinevad. Mõnele aitab, kui midagi rangelt ära keelata/mõnele piisab vaid lühikesest selgitusest, et miks see või too halb on/ja mõnele ei aita kohe üldse midagi..
Nuub
MemberTäiesti õiget juttu räägid —-
Peab olema eeskujuks lapsele. Mitte nii, et ema sööb tervislikult, isa rämpsu ja siis imestatakse miks laps ei taha süüa tervislikult.
Ma ei süüdista kedagi. Ja tõesti võin mulje jätta, et targutan, aga see pole nii.
Ma usun, et see on raske. Mul see kõik veel ees. Enda laps on veel nii väike.
Nuub
Memberjungatroll, 10 punkti!
+
Nuub
MemberMina tegin täna oma 2 aastasele pojale hakkliha-kapsa hautist, peale koort ja kõrvale keedukartulit. Algul pirtsutas ei taha ja ei taha, ok võtsin eest ära . Sõin oma portsu lõpuni ja siis laps avastas oma isu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Sõi kõik ära ja küsis juurdegi
.Lapsed on tegelt väga targad.
Ise tegin oma kuue kuusele lillkapsa püreed. Ta ei tahtnud seda eriti. Ajas suust välja ja lükkas lusika keelega koguaeg välja. Siis ma mõtlesin, et olgu sa oled kaval aga ma veel kavalam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sõin siis ise seda püreed “maitsvalt” ja laps vaatas nii huvitavalt mind ja kui andsin siis talle uuesti,hakkas natuke limpsima lusika otsast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nuub
MemberRosaalie. Sa kirjutasid, et lapsed söövad riisi ja keedukartulit. Seegi on hea. Riis kanaga on väga maitsev ja tervislik. Saab väga palju toite teha riisist.
Juurikaid nad ei söö, aga äkki söövad puuvilju või marju? Suvel on nii suur valik: õunad/pirnid/kirsid/ploomid/maasikad/vaarikad jne jne…
Kui lastele meeldib pitsa, siis tehke ise kodus tervislik ja maitsev pitsa. Burgerit tehke ka ise. Magustoidust saab teha igasugu smuutisi/kohupiima maiuseid, on nii suur valik mida teha tervislikku. Ja võta lapsed ka appi..ma usun, et neile pakub ka huvi
Nuub
MemberMeenus see kohe:
Hahahaaa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
hea video ikka
MemberOlen ka mõelnud konditsioneeri peale pikemat aega. Aga ei tea milline parem on.
Nuub
MemberMind ei häiriks see ilm, kui ei käiks pidevalt pea ringi ja poleks paha olla.
Eluviis tervislik- trenn/tervislik toit/piisavalt joon vett/vereproov korras/tablette ei joo.. Ja rase pole kindlasti
MemberNo kurja, 3 paeva aastat on +30 ja jorin on lahti. Ei kolba sellele eesti maalasele ikka mitte miski hei?!! Ma pean naitkes joulud +40 ja rohkemaga iga aasta labi ajama ja ei kurda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Said ikka kõik hinge pealt ära öeldud? Või tahad veel midagi lisada?
Nuub
MemberHea meel teie üle, et saate suve nautida.
Ise käiks ka hea meelega väljas. Lapsega saan jalutada ainult hommikul väga vara.
Loodan, et siis järgmine suvi tuleb parem. On mille nimel pingutada, et ideaalvormi saada.
1. On kedagi, kes on normaalkaalus sellise probleemiga? Et ei suuda õues olla palavaga?
2. Kuidas te kogukamad saate suvel hakkama, mind väga huvitab see?
Nuub
MemberSelline pealkiri slprst, et ongi tunne, et tapab ära. Kuna kui välja lähen selle palava ilmaga hakkab pea ringi käima ja kui väga lämbe on võib õhkpuudus tekkida, läheb süda pahaks. Vb üleliigsed kilod teevad ka oma töö. Äkki kui alla võtta, siis kaob see probleem ära.
Aknad asuvad veel päikese poolel
nii peavadki tumedad kardinad koguaeg ees olema
MemberKellel natukenegi pakub huvi võib vaadata filmi. Kirjutage youtube : the secret full movie või kui keegi oskab vene keelt hästi siis lihtsalt секрет. Ja esimene osa on kõige normaalsem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused