Skip to main content

nutkiller1

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Jõusaalis käimine #319417
    nutkiller1
    Member

tänan nõuande eest, ma olen hakanud vaikselt juba rohkem sööma,loodan ,et hakkan mõne kuu pärast paremaid tulemusi nägema!

in reply to: Jõusaalis käimine #319410
    nutkiller1
    Member

Tänan vastuste eest, sain natuke targemaks!

in reply to: Jõusaalis käimine #319402
    nutkiller1
    Member

Menüü:

Hommikul – klaasi täie jogurtit,2 võileiba (juust,vorst,või,sai) või taretis.Hommikuti eriti palju ei söö,vist peaks hakkama rohkem sööma.

Lõunal – päeva praad , restoranis söön ,hea kualiteediga (pihv,liha,kana,kala,riis,kartul,tatar,salat)

Õhtul – põhimõtlelist sama ,mis päeva praad oleneb ,mis kodus on.

in reply to: Jõusaalis käimine #319392
    nutkiller1
    Member

Ma tänan vastuste eest. Ma muidu söön 3x päevas, hommikul (paar võileiba,jogurtit või kohupiima), lõunal (praad) ja õhtul (paaad).Olen hakkanud väga tervislikult sööma ,söön rohkem puuvilje ,kui kunagi varem olen söönud ,et toidu probleeme ei tohiks mul olla.Aga kas on parem teha 3 korda nädalas trenni või 5 korda? Kas siin oleneb sellest ,kas ma viicin rohkem trenni teha või on selles kinni ,kas ma olen piisavalt arenenud,et rohkem trenni teha?Ja üks asi veel ,et ma teen trenni nii ,et teen 2 harjutust korraga ehk 1 seeria teen ära, hakkan kohe tegema teist harjutust (1 seeria ) ja siis puhkan.Kas ma peaks tegema 1 harjutuse lõpuni (4 seeriat) või parem ,kui teen mitu harjutust korraga?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)