nurmsalu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
nurmsalu
Memberto susim: Mitte kumbki mees ei mahu kuni 80kg meeste gruppi…
nurmsalu
MemberSüdamlikud õnnesoovid ka
minu poolt juubilarile!!!!
nurmsalu
Memberminu trenn
esmaspäev:rind,biitsebs,triitsebs,selg,õlg,jalad,kõht
kolmapäev:rind,biitsebs,triitsebs,selg,õlg,jalad,kõht
reede:rind,biitsebs,triitsebs,selg,õlg,jalad,kõht
Ma ei saa aru mix sa teed ühe trenniga kõik lihasgrupid läbi ja kõiki lihasgruppe treenid kolm korda nädalas???
Treeni ikka korrektselt igat lihasgruppi kord nädalas.
nurmsalu
MemberL-Carnitiini mõju või toimeaine pidi kas nõrgenema või üldse
ära kaduma kui L -Carnitiini võtta koos süsivesikutega.
nurmsalu
MemberVõid teha küünarvarte kõrverdamist käsikutega vaheldumisi
kas siis seistes või istudes.
nurmsalu
MemberVastus Tarmps-le:
Ma ei olegi mingeid ei tea mis ime harjutusi teinud et biitseps nii
kõrge on. Lihtsalt on sellise kuju ja kõrgusega. Ei ole biitsepsit eraldi
treeninud ega mingeid eri programme kasutanud.
nurmsalu
MemberTere Janar!
Kahjuks pean jätma sügisesed EMV vahele seoses selja vigastuse tõttu. Hetkel käib tõsine selja ravimine(seljale soojendused,spetsaalne ravi ja mazaasid) et uuesti treeningsaali saaks naaseda. Kuid ise plaanin järgmistel võistlustel välja minna vb isegi 80kg kuigi pead ei julge anda aga kindel on see et kindlasti raskemana kui viimastel EKV võistlustel.
Parimat,Alo!
nurmsalu
MemberIse olen vasakukäeline ja sellega on mul vasak käsi ja jalg suuremd.
nurmsalu
MemberTo M.M: Ega sa ei peagi aru saama sest mul oli lihtsalt väike kirja viga tekkinud kirjutasin valesti muud ei midagi..
nurmsalu
MemberTo Vend Vähk: Just nimelt kreatiini võtmis viise on palju nii koguste kui aegade poole pealt. Aga ma tõin sellise varjandi lagedale nagu Ott soovitab.
nurmsalu
MemberVõin öelda et rasvapõletaja ei ole mingi imerohi aga kõige parem rasvapõletaja on L-Garnitiin mitte tabl. vaid just vedelas oleksu Garnitiin.Ehk siis Fat Burner on kõige parem.
nurmsalu
MemberOleneb rasvapõletajatest. Nt. need rasvapõletajad mis on tabl. neid võetakse tavaliselt 30min. enne sööki. Ja kui võtta enne trenni siis 30min. enne treening eelset koksi.
nurmsalu
MemberPiisab täiesti kui võtad kreatiini ühe korra päevas. Ehk siis peale trenni koksi sisse paned 5g. kreatiini ja sellest piisab.
Kui oled juba ühe korra laadimise ära teinud siis enam laadimist teha ei ole.Vaid lihtsalt sööd kreatiini aastaringselt 5g. päevas.
nurmsalu
MemberIse kasutan lisandeid.Proteinist: No1, Süsivesikutest MaltoEnergy-t ja glükoosi ja Glutaminist: L-Glutamine-t
nurmsalu
MemberSee on nii individuaalne kui palju kellegil kreatiin kaalu tõstab. Nii palju kui on inimesi nii palju on erinevadi organisme mis omastavad kreatiini teisiti kui nt. mõnel teisel inimesel.Mõni nt. ei saa üldse kreatiini süüa kuna organism ei omasta seda hästi.Aga mis puudutab kaalu tõusu siis tõesti kreatiin seob kehas vett. Muidugi kõik oleneb sellest mis kogustes sa seda endale sisse kühveldad.Kui mingi 5g. päevas võtta siis ei tohiks see kogus üldse eriti kaalu tõsta.Aga kui hakkad seda sisse lahmima ikka mitmekümmnete grammide kaupa siis on iseeneset mõistetav et lööb keha kõvasti vett täis ja sellega kaasneb suur kehakaalu tõus mis peale kreatiini tarvitamist kaob. Kui kreatiini võtta siis on seda mõtekas võtta aastaringselt ja pidevalt ühes ja samas koguses 5gr. päevas.
-
AutorPostitused