Skip to main content

nurmsalu

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 183 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Tuleviku-kulturistid #48634
    nurmsalu
    Member

To Tsaar:Mida sa ärpled siin ma ei saa aru me kõik saime juba aru pole vaja siin korrutada ühte ja sama asja!See paistab kohe läbi et see mingi LANG on lihtsalt selle Tsaari sõber mix ta muidu teda nii kiidab ja oma jutuga kaitseb!!Kas sul on mingeid probleeme selle koha pealt et me endast heal arvamusel oleme??Sa oled lihtsalt kade muud ei midagi mix sa muidu ajad sellist tarka juttu suust välja!Ja pealegi seda sa kohe kindlat väita ei saa et kui see LANG oleks sama vanalt trenni tegema hakanud kui meie siis oleks ta meeste klassi kohti nopinud seda sa ei saa väita nii et mees enne mõtle kui midagi ütled!!

in reply to: Tuleviku-kulturistid #48614
    nurmsalu
    Member

To Klemm: Ma olen 17..(Alo Nurmsalu)

Rene Kuusik on 20

in reply to: jällegi kreatiin!! #48415
    nurmsalu
    Member

Rõõm on jälle lugeda et meie seas on uus eesti Ronnie sündimas mees kes võtab kuuga 1kg lihast juurde!Maka sa söö seda Satur8 aasta läbi siis saad aastaga 12kg lihast juurde ja oledki Ronnie valmis!!

in reply to: 5 kanget #47554
    nurmsalu
    Member

mina,muc ja muc-i sõber

in reply to: 5 kanget #47552
    nurmsalu
    Member

Hetkel on meid kolm mitte viis!Ja Arnold Tokko pidi meid pildistama tulema järgmine reede Planetisse arvatavasti siis ehk järgmine reede tehakse pildid meist ära ja siis pannakse ka millalgi üles!!!

Nii et pisuta kannatust veel!!

in reply to: sysivesikud #44763
    nurmsalu
    Member

peale trenni peaks süsivesikute suhe valguga olema 1:1 või isegi süsivesikuid tiba rohkem kui valku!!!

in reply to: mis on tallinna parim jõusaal? #44495
    nurmsalu
    Member

Eelmine sügis sai treenitud Planet Spordis väga taseme peal koht on,kuid nüüd treenin Reval Spordis koht on super!!!Ja ise pean ka hetke seisuga paremaks Reval Sporti!!!!

in reply to: milk protein #44215
    nurmsalu
    Member

ei vaidle vastu tai kane on ülimalt hea!!!Aga jah ega on ka tõesti paremaid toidulisandeid…

in reply to: milk protein #44212
    nurmsalu
    Member

http://www.maxsport.ee/items.php?ids=4 see toidulisanditemüügi kohta mis sellel adrel on see on kuidagi kahtlan,kuna esiteks pole seal seda aadressi kirjas kus kohas täpemalt see müügikohta asub ja teiseks kui inimene tahad toidulisandeid osta siis tahab ka ta saada lisainformatsiooni toote kohta kui palju ja mida see sisaldab aga seal puudub ka tootede lisainf järelikult on kuidagi kahtlane!Mina isiklikult ei jugeks sealt tellida kuna väga suur tõenäosus on et võid oma rahast lihtsalt ilma jääda ja toodet ei saa!

in reply to: NOX3? #44165
    nurmsalu
    Member

kle räägiks äkki kusikl mujal?

in reply to: NOX3? #44162
    nurmsalu
    Member

palju see maksis?????Ja kle kas sa midagi tribulusest tead et mida juurde annab ja kui palju kasu on???

in reply to: NOX3? #44158
    nurmsalu
    Member

kasutad sa seda ise ka???Kuidas ta mõjub ja mida ta juurde annab????

in reply to: NOX3? #44155
    nurmsalu
    Member

kle bacardi äkki annad mulle mõne oma kontaktandme msni vms siis saaks täpsemalt rääkida????

in reply to: NOX3? #44152
    nurmsalu
    Member

kas keegi oskab öelda kus seda NOX3 tallinnast on võimalik saada ja mis hinnaga?????

Ja äkki oskate öelda kus saaks NOX3 kohta infi eestikeele???

Suurimad tänud teile!!!

in reply to: Mida on mul vaja teha??? #44151
    nurmsalu
    Member

aga kas keegi oskab öelda kus seda NOX3 tallinnast on võimalik saada ja mis hinnaga????

Ja kui keegi oskab ka veel seda öelda kus on infi NOX3 kohta aga eestikeele????+

Suurimad tänud!

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 183 total)