nurmemia
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 10, 2012 at 7:20 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #144745
nurmemia
MemberMeie teame teda küll rohkem Münzi nime all, kuid mine sa tea mis elulooga mees on ja ehk oli kunagi ka Taklaja, mine võta kinni…
Eks siis lihtsalt kaks tilka vett
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Erinevad isikud siiski siisaprill 9, 2012 at 7:20 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #144999nurmemia
MemberÕnnitlused-õnnitlused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))Ülivägev.
Uuriks veel, ega see paaril pildil figureeriv Martin Taklaja ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?nurmemia
MemberAitähh – FouEva
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nurmemia
MemberKortisooli mõjutab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui seda kontrollida vaja, siis fosfatidüülseriini pidavat vist mõningal määral aitama (mingi ~300mg päevas?).
Aga samuti ka juurviljade rohke tarbimine on näidustatud, et vere pH’d kontrollida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (ehk siis kortisooli vaatenurgast on eesmärk veri leeliselisemaks saada).Aitähh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kortisoolist olen isegi miskit lugenud, aga ei mäleta enam – inffi tuleb nii palju peale, et ei jõua sünteesida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga eks kordame – ehk jääb lõpuks midagi kahe kõrva vahele ka.Aga see va stress on pidev ja kõrge. Lahti ei saa kuidagi ja nüüd see tõuseb veel tänu töökorraldusmuudatustele.
Päästerõngas naba ümber ei taha ilmselt seetõttu kuidagi kaduda. Aga pingutame – ehk õnnestub siiski midagi korda saata.
Kahtlustan, et olen peenike paks – rasv on keha sees siseorganite ümber ja kolesterool kõrge (8,9). Ma ise arvan, et see on ka tänu sellele, et väga pikki aastaid olen liha, kala ja (häid) rasvu vältinud. Tegelikult ma liha ei armasta (osati seetõttu vältinud), eriti peale kana söömist on väga paha olla. Kala suudan süüa kuidagi, aga ka mitte rohkem kui 2x nädalas, siis hakkab ka vastu.
Ja sool hoiab väga hästi vedelikku kehas kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Soolaseid sööke eriti ei armasta. Samas soolasid vist vaja, et lihaskrampe ei tekis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?nurmemia
MemberStress on võõras Sulle?
Kui palju stress mõjutab kaalu langetamist?
nurmemia
MemberAh jaaa…. see, mis su teemas tomiub – kasvab ka mul üle mõistuse – ma ei saa enam mitte midagi aru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nurmemia
MemberSeepärast küsisin su päevatoidu kohta, kuna see meeldiks mulle enesele ka – ma ei suuda süüa kana või muud liha. Kala veel kuidagi läheb alla, aga peale liha (eriti kana) söömist on mul ülejäänud päev väga halb olla, iiveldab ja raske olla. Millest see olla võib – ma ei mõista.
Eriline köögivilja fännaja ka pole – kui siis vaid toorelt.
nurmemia
Membermul on praegu need menüüs täiesti olemas ja väga okeid kogused. 1 kiivi, 1 virsik hommikul maitsestamata jogurti ja müsliga või kamapallidega + kaerahelbepudru. vahepeala 7 mandlit ja mõni puuvili, ntks õun või pirn. lõunaks kas salat köögiviljadega või kui kiire on, siis jogurt ning pea alati ka täisteraleib. õhtuti lahja kohupiim rosinatega, salat + kas kana või muna. ja karastusjooke ei söö, saia ei söö, alkoholi ei joo enam. kõik peaks vist paigas olema, aga kaal nüüd seisab 59 peal ja alla ei lähe. enne 60kg ja soov saada 52kg peale tagasi. pikkuseks 170 ja ülakehas kõik üleliigne:)
Tere pipipikksokk
Olen väga roheline tervisliku toitumise alal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samuti huvitab mind, kuidas saada tervemaks ning ilusamaks läbi toimtumise ning aeroobse trenni. Endal mul on ülearu kõrge kolesterool (8,9), kaalu on 67 – pikkust 173 vanust 31. Aga sinu menüü juures sooviksin küsida – ega magu valutama hakka, kui sooja sööki ei söö?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui suured kogused sul jogurti, maitsestamatajogurti, kohupiima, pudru ja kamapallide/müsli ning salatite puhul on?
Parimat,
M.
-
AutorPostitused