nuffer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 9, 2011 at 8:31 p.l. in reply to: Kust on võimalik Eestis osta klassikalise tõstmise jalanõusid? #289426
nuffer
Memberhttp://www.mannivagi.ee Võid küsida sealt.
Adidase POWER PERFECT II 109 euri
nuffer
MemberTimo116? Mida sa seletad? Lihasmass kaks korda suurem kui keskmisel mehel? Inna võistles 56-es. Tõesti teema võiks sulgeda, enne kui järgmised Timod tulevad rääkima mis neile kõik nalja valmistab eksmaailmameistri juures.
nuffer
MemberOle all küki asendis tühja kangiga, liiguta keharaskust jalalt-jalale, katsu istuda võimalikult ees kandade peale. Hoia ennast seal asendis. Küll painduma hakkad. Biitsepsit korra-kaks kuus pole patt. Rebimine on raketiteadus. Tallinna inimestele teadmiseks, et Pirita Majandusgümnaasiumi spordihoones tegutseb tõsteklubi Athletichus.
nuffer
MemberIse juba poolteist aastat klassikalisest tõstmisest “sõltuvuses”. Tõukan 135kg ja rebimise parim tulemus 105kg.
nuffer
Member50 või 55, kui mälu ei peta. Aga Kalmus ei proovinud särki küll esimest korda elus tookord. Särk ei olnud ka IPF oma muidugi.7 veebruaril said Võru jõusaalis Corsa GYM kokku kaks kanget, kulturist Marek Kalmus ja jõutõstja Marko Traks. Mehed said kokku, et proovida kumb surub rinnalt rohkem kg surumis särgiga. Mareki jaoks oli raudrüü selga ajamine esimest korda elus, aga hoolimata sellest tegi ta suurepärase tulemuse 280g (ilma särgita 210kg).
nuffer
MemberD-vitamiini saad nt. Krsitiine keskuse Ülikooli apteegist. Küsi Apovit D-vitamiin (Eesti toode). Pudelikese sees õlilahusena. Mine osta nii palju kui süda lustib!
Ah õigus, ma lisan et tegu kolekaltsiferooli ehk, D-3 vitamiiniga.
nuffer
MemberSelge
nuffer
MemberTänan asjalike vastuste eest.
Nende kahe järjestikuse shieigiga on jah nii et olen koolis see hetk ja ei saa muud süüa kui jogurtit ja sheiki.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nuffer
MemberKuule.. proovi sedasi ,et paned moosi pudrule peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ise panen tavaliselt ja mulle nii väga.. väga maitseb.AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)