NOT
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
NOT
Memberlihasmassi arendaja kohta vähe valku.see on nagu kestvussportlase menüü sul
Mida tuleks siis lisada/muuta? Aitad ehk natuke.
NOT
MemberKaalun 63kg.
NOT
Membermeestel pikkus – 100 , naistel pikkus – 110. See “õige” kehtib tavainimeste kohta tänavalt. Kulturistid on selle järgi kõik ülekaalulised : )okei, aitäh sulle.
NOT
MemberViis korda nädalas natuke palju ei ole? Kolmest peaks täiesti piisama minu arust.
NOT
MemberAlati on võimalus saata Fat Burneri tootjatele email ja küsida või siis helistada. http://www.fatburner.ee/index.php?page=4〈=est Seal on mingi aadress ka kuid ma ei tea kas seal tegeletakse ka müügiga aga kui tegeletakse siis kindalasti saab sealt kastide kaupa seda osta.
NOT
Memberfitness neiu.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NOT
MemberNatuke mõõda küsimus aga kas sa oled juhuslikult Cardo?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NOT
MemberEi ole 400 eek võtta kuskilt?Samas ostad uue telefoni ja muid vajalikke asju? Arvan, et kõigepealt pead nn väärtushinnangud ümber hindama.
400eek isegi enam-vähem toimiva eest on naeruväärselt väike summa, samas on see investeering aastateks. Tegelikult kogu eluks.
Kahjuks ei ole jah. Telefoni oli hädasti vaja sest vanal ei pidanud aku päevagi vastu. Ning nendeks vajalikeks asjadeks olid kindad jõusaali, hantlid koju ja uued tossud trenni. Minu arust ei ole viisaks küsida hetkel vanematelt raha, jaanuari lõpu poole saan ma ise selle raha sest siis saab vana arvuti maha müüdud.
Lihtsalt oleks vaja mingit kava jaanuari lõpuni.
NOT
MemberMa tean paljusid, kes pärast treeningut käivad aurusaunas. Kas seal saab midagi halba olla, ma ei tea…mõni räägib, et see viib jääkained välja jne….sooviks kah vastust teada.See on ju positiivne kui jääkained kehast välja lähevad või mis?
NOT
MemberIse joon kuskil 1l vett trenni jooksul, parim variant minu arust.
NOT
MemberKas see on ka võimalus kui ma teen nt. pudru eelmine õhtu valmis ja siis hommikul selle soojaks mikrolaineahjus?
NOT
MemberKas omeltti oleks kasulik süüa hommikul? Omeltt sisaldab 2 muna, piima ja natuke soola. Ja siis üks rukkipala juustuga kõrvale.
NOT
MemberÜks küsimus tekkis veel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mida oleks toekas hommikul süüa? Omletti? Hetkel söön ainult võileibu.NOT
MemberAhah, suur tänu teile.
NOT
MemberÜks küsimus veel, et kas oleks mõtet tellida toitumiskava?
AutorPostitused