NOT
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
NOT
MemberKas keegi tõesti ei ole seda kasutanud?
Ilmselt ostan selle ära sest vee joomine on trenni ajal vaikselt juba üle visanud ning kui see tõesti natukene aitab siis on ka hästi.
NOT
MemberEhk aitab see sind http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
NOT
MemberPuht praktika põhjal räägin…. Tädimees lõpetas peale kella kuut söömise ja võttis ilma trennita ka julmalt kilosid alla. Tihedamini söömine ei ole ka lobajutt.see meenutab juba näljutamist kui 14 tundi söömata olla.
jaanuar 14, 2008 at 4:31 e.l. in reply to: Kas kodustest hommikustest ja õhtustest kõhulihaste harjutustest on kasu? #118374NOT
MemberTahtsin veel seda küsida et kui pikk peaks olema puhke aeg seeriate vahel??Kas minut,, pool või palju????
NOT
MemberHeik on minu lemmik.
NOT
MemberKas 5kg moodustavad kondid? Isegi kui inimene kasvab? Ja tita sünnib 3.5kg -sena ning kondid 5kg? Või mida mõeldi?ta mõtles täiskasvanut inimest ilmselt.
NOT
MemberNo loogiliselt võttes peaks olema hommikul kõige parem trenni teha sest siis sa oled korralikult puhanud või midagi.
NOT
MemberKuna tal on 7toidukorda päevas, ei pea ta igast saama 30-40g saama.Ma arvan et selline menüü peaks enamvähem vajaliku valgu koguse tagama.
Kuigi mina lisaks veel 2munavalget hommikueinele, kana/kalkuni sinki päevastele rukitaskutele.
Kahjuks ei jaksa ma hommikul kahte munavalget veel lisaks süüa .. Ilmselt lisangi singi juurde.
NOT
Member06.00 – Kaerahelbe pudru, kaks keedumuna ja klaas piima. (Hommikusöök)
10.00 – Kaks rukkitaskut juustuga. (Koolis)
13.00 – Soe toit. (Koolilõuna)
15.00 – 200 grammi kohupiima ja mahl. (Enne trenni)
18.00 – Banaan, 200 grammi kohupiima pastat ja mahl. (Peal trenni)
19.30 – Soe toit kodus. (Õhtusöök)
22.00 – Kodujuustu 200 grammi ja klaas piima. (Õhtusnäkk)
Okei, nüüd siis selline. Nüüd peaks enam-vähem korras olema ma usun.
NOT
MemberMunavalgeid 3-4 munavalget või kohupiima pastat 200g.Viimane söögikord peaks kodujuustust ja piimast piisama.
Aa kui muna isu nii suur ja viitsid ühte muna keeta, siis söö munavalge ainult, 3 munakollast päevas on juba palju vist!?
Selle muna jätan siis välja ega isu muna järgi nii suur ka ole.
NOT
Memberhmm, tasub siis ühe keedumuna ka peale trenni süüa?
NOT
MemberOkei, võtsin teid kuulda ja muutsin seda natuke. Kui on veel mingeid vigu sees siis keegi targem võiks parandada. Aitäh kõigile kes aitasid/aitavad.
NOT
Memberkui palju sa enne trenni sööd ?kas 18.15 kohe peale trenni ? phm kui on siis võta mahl ja puuvili mõlemad…ja ega see müsli batoon sinna hulka halba ei tee…
NOT
MemberPeale trenni söö keedetud muna, kohupiima.Enne magamaminekut joo piima.
Enne trenni söö nuudleid vms.
Sa mõtled neid kiirnuudleid või midagi? Millele vee peale kallad vms ..
NOT
Memberei usu et sa seda järgid. üle 5e päevaokei, see oli küll väga vajalik.
Aga kui ma lisan 22.00le nt. 2 rukkitaskut, muna ja klaas piima ning hommikule juurde veel 1 muna siis oleks piisav kogus? Ning mida soovitate peale trenni süüa? Kas enne trenni on 400 grammine jogurt piisav?
AutorPostitused