NOT
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
NOT
MemberEndal on plaanis lähiajal osta MASS2 või Serious Mass. Kumba soovitate rohkem?
NOT
MemberMa olen fitness vett ka poes näinud aga ma pole aru saanud mis on vahet tavalisel ja fitness veel? Vesi on vesi minu arust.
NOT
MemberOlin ka 4 päeva järjest haige, alles täna sain terveks. Isu mul ei olnud ja ainukesed asjad mis mul alla läksid olid kohukesed, banaanid, viinamarjad, mahlad ja mõned saiakesed.
veebruar 4, 2008 at 7:58 p.l. in reply to: Parim treeninglisand ja küsimus lihasmassi kasvatamise kohta #138974NOT
MemberKui juba selline teema tehti siis mul on ka üks küsimus MASS2 kohta. Kas seda tuleb võtta enne või peale trenni? (loogiliselt võttes ikka peale trenni?) Ning kas seda on mõtet võtta ainult päevadel kus ma trenni teen? (ehk siis 3 korda nädalas)
NOT
MemberSama, tahtsin täna MASS2 ära tellida. Peab siis homseni ootama.
NOT
MemberIsiklikult ei ole mul paksude inimeste vastu midagi kes üritavad oma liigsetest kilodest lahti saada kuid ma ei salli neid kes isegi ei ürita oma vormi parandada.
NOT
Member// Vabandust, sain lausest valesti aru. Minu viga.
NOT
MemberRohkem trenni?
NOT
MemberPikkuse järgi peaks sinu normaalkaal olema 90kg kuid see on suhteline. Sinu kehakaal on täitsa normaalne minu arust.
Üleme, et kui sa käid korralikult kohal ja teed korralikult trenni siis sa saad suveks vormi.
NOT
Memberkaua ennem peaks trenni tegema kui võib mingit ainet tarbima hakkata?Sa võid kohe tarbima ka hakata kui soovid aga iseasi on see kas tulemused ka paranevad.
NOT
MemberSoovitan sul põõrduda arsti juurde kes teab sulle sellest rohkem rääkida ja ehk leiate üheskoos probleemile lahenduse.
NOT
MemberTere, kui tekib mõni vaba hetk ehk saadad siis mulle ka selle kava.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Käin kolm korda nädalas jõusaalis.NOT
MemberNo ei ole 17 krooni liiter ainuke variant siiski. Mina joon ise 1,5% piima, 12,70 maksab rocca prismas. Lisaks peaks olema nüüdsest juba ka tavaline alma 2,5% piim laktoosivaba, kui see 1,5% HYLA ei meeldi, kuna ta tundub kergelt magus (mulle isiklikult läheb peale).Loodetavasti on sul nendest vihjetest kasu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nojah, see oli eelmine aasta vist kui see uus “Valio” laktoosi vaba piim tuli müügile. Täitsa võimalik, et nüüd on hinnad langenud ja uued firmad seda tootma hakanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NOT
MemberEga praegu on juba paljud tavalised piimad umbes 13 krooni liiter.Ma võtsin võrdluseks “tere” piima mis maksab 11 krooni liiter ning piima läheb ikka mitu head pakki nädalas või mis? Isegi kui 13 krooni on tavaline piim siis 4 krooni on ka üpriski suur raha kui hakata arvutama palju piima läheb sul nädalas.
NOT
MemberLaktoosi vaba piim on ka müügil kui pakub huvi .. Kuid selle hind on ka üpriski suur (~17 krooni liiter)
-
AutorPostitused