norman22
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
norman22
Memberminu arust see näitab see,et trenn on asja ette läinud.
norman22
Memberpaar nädalat tagasi sai mõõdetud oli 42cm
norman22
Memberikka on võimalik osta mitmest kohast lausa mina pole kordagi netist ostnud.
norman22
Memberostsin ka enndale paar nädalat tagasi kindad aga ei kasuta neid ei istu nendega tegemine,kuidagi häirivad.
norman22
Memberjah aga kuidas ma saan seda teha näiteks faile tähestiku järjekorda panna.Kas keegisaaks nats seletada.
norman22
Memberloomulikult on püramiid parem ma kasutan seda pea iga harjutuse puhul
norman22
Membermul oleks selline küsimus toru kohta,et kuidas ma saan sealt ftpst üless otsida mingi filmi või mingi muu faili mis mind huvitab,mu ftp klient on smartftp kui ma saan sinna torru sisse ja avan kausta incomin siis tuleb ette miljon ja üks faili kuidas ma leian sealt õige.Vabandage mu lollust arvuti alal selles vallas olen ma täiesti allgaja äkki keegi viitsiks seletada oleks tänulik,pole ka selle foorumi teema kuid kaudselt ikka.Tahaks ka neid filme näha.
norman22
Membernädalas 2 päeva rinnale seal kavas on 1 päev raske ja teine on kerge.
norman22
MemberNädalas 1 raske päev ning teine kerge – lihastoonust tõstev päev.
Rohkem pole küll mõtet.
norman22
Memberma segan 1 muna ja natuke suhkurt hulka
norman22
MemberTee nii : 40-45 soojaks; siis 60kg 6 korda; siis 75 peale ja teeks nii palju kui tuleb; ning seejärel tuleks 5 kg kaupa alla.
Ise kasutan sarnast kava ja jõudu tuleb.
norman22
Memberja kõhtu iga päev treenida on ka liiast.
norman22
MemberMa arvan samuti 2 korda on parem näiteks juba seepärast et minu arvates kui teha kõik harjutused ühel päval siis ei suuda ei füüsiliselt ega psüholoogiliselt enam trenni lõppu jäävatele lihasgruppidele keskenduda ning ei suuda kindlasti enam maksimumini pingutada.
norman22
Memberkaldpingil kangi surumine ja hantlitega lenndamine
norman22
Memberno see on kül julm 1 kuuga 17,5-20kg juurde rinnalt,mida sa sinna satur8 le juurde võtad ja mis raskuse pealt mis raskusele see areng on toimund.
-
AutorPostitused