norman22
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
norman22
Memberasi on selles et organism harjub selle kreatiiniga ära ja ta lõpuks ei mõju enam,tipp kulturistid võtavad koguaeg kuna neile kuuridena kasutamine ei mõju enam.
norman22
Memberkaks korda päevas võtan ühe korra enne trenni teise peale,kokku umbes sada grammi,vabadel päevadel ka kaks laksu tava söögi kordade vahel.
norman22
Membervõib kül ka hiljem tarvitada,aga mitte väga palju hiljem mõne tunni jooksul tuleks ikka sisse lasta.Ma alati ise teengi ta ennem valmis siis läheb see vaht alla.
norman22
Memberbiitsepsit ikka
norman22
Memberjoon vahest kord kuus vahest kord nädalas,aga korraga mitte rohkem kui 2-4 õlutit saunas näiteks väga hea ja ka kasulik organismile.Kuid ma ei saa sellest aru kui ennast nii sassi tõmmata et järgneval päeval hakka otsi andma,milleks end lõhkuda?milleks siis ültse trenni teha kui see joomisega nullida?Kahte jumalat korraga hästi teenida ei saa.
norman22
Memberinimesi on igasuguseid ühest äärmusest teise,kas keegi teab öelda kui raskete hantlitega teevad tegijamad vennad biitsepsit(Kalmus ja Kivikas)ning paljuga keegi ültse siin teeb keskendunult ühele käele,üks tüüp rääkis et tema teeb 35 kilostega 8sasi seerjaid mida ma kül väga uskuda ei taha samas lükkab ta rinnalt 95kg ja treenind mingi 1,5a.
norman22
Memberaga mis põhjustel.
norman22
Membereks selliste postituste saatja taotleb,seda et teda teised kiidaks,ütleks kurat sa ikka oled kõva mees,ülikõvad tulemused eks see äsja 15 aastaseks saand tüüp kes 230 jõudu tõmmbab ja 110 rinnalt paneb saab aru kül et see on üli hea aga teiste kiitus tõstab ju kõrvust keda ei tõstaks.Selle üle ma ei viitsi vaidlema hakatagi kas need numbrid ka tõesed on võibolla on võibolla ei ole igasuguseid olen näind kes tõstavad mega raskuseid ilma mingi erilise trennita mõnel pidi olema mingi “supermehe geeni fenomen”tavaliselt on need veel sellised peenema poolsed vennikesed kellest ei tea uskudagi et mingit jõudu võib olla kuid on poole tugevam kui tast poole suurem mees.
norman22
Membervõiks ka lisada pika trenni tulemus see on kui see on mõne kuuga saavutatud siis on üli kõva kui mõne aastaga siis keskmised tulemused,see ikka ju ütleb kõige rohkem kaua oled trenni teind,mitte see kui vana oled,või palju kaalud.
norman22
Member188cm,hetkel kaal 93 vanus 22a.
norman22
Memberühte sheiki 4 teelusikat on vähe ikka supilusikat peaks sinna 4 panema
norman22
MemberMarek kirjutas ,et sport on nagu narkomaanja see on kül nii kui korra juba näiteks jõukas hakkad käima,siis sellest täielikult ikka loobuda ei saa,võib tekkida treeningutes pause aga varem või hiljem pöördutakse ikka trenni tagasi vähemalt on see minu puhul nii arvan nii on ka teistega.
norman22
Memberkas delta lihas polegi mitte õla lihas
norman22
Memberte räägite siin surumisest,võiks täpsustada ka et jutt rinnalt surumisest saab ju teha vägapalju erinevaid surumis harjutusi,rinnaltsurumises töötab kindlalt kõige rohkem rind siis triitseps siis õla esimene pea kuigivõrd ka selja lailihas.
norman22
MemberEks neid põhjuseid ole mitmeid algul sai jõukas käidud selle pärast,et tuleks jõudu rohkem ja nats ka keha vormida jõusaalis edasi käies aga avastasin et muutub ka tervis paremaks ning ei kujunda treening ainult füüsist vaid ka vaimset poolt muudab tahtejõulisemaks ning sihikindlamaks nüüd on sihikul juba kulturismis eesti tasemel midagi kunagi ära teha.
-
AutorPostitused