norman22
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
norman22
Memberei tea mulle see harjutus kül tegelt meeldis,ei tundnud ka et oleks kuidagi õllga väänanud,kuid loobusin sellest ka kuna räägitakse,et pidavat tekitama vigastusi.
norman22
Membermul ka sinna 80 kanti kuigi enam ei tee seda kuna räägitakse ohtlik pidavat olema.
norman22
Memberraha jah aga huvitav mis suurus järgus need summad on sellisel tasmel?
norman22
Membertuleb suruda mõlevat moodi ainult et positiivse kaldenurgaga surumine mõjutab rohkem rinna üla osa.
norman22
Memberkaalu on 94 kg,pikkus 189,biits on pumbatul 44cm aga siiski arvan et see ümbermõõt ei tähend suurt midagi siiski on tähtsam lihase kvaliteet nagu siin nii mõnigi teine arvab.
norman22
Membernojah las ta proovib treenida igapäev tugevalt biitsepsit tahaks näha kui kõva areng tall toimub.
norman22
Membersee vist on kõigi algajate viga et allgul teevad üle trenni, kõik arvavad mida rohkem treenin seda paremad tulemused mul oli allgul sama teema.Point on aga selles et lihas ei kasva ega tugevne trenni ajal vaid areng toimub just puhkuse ajal.Kui aga lihas ei saa piisavalt puhkust mis arengut siis loota saab.Minu soovitus tee ühte lihas gruppi 1 kord nädalas see eest aga väga korralikult,tööta lihas iga nurga alt läbi mul pole meeles kes aga üks kulturist ütles ,et trenni tuleb teha nii et sa ei jõua rohkem ka surma ähvardusel,sain aru et oled allgaja siis võibolla pole nii julmalt vaja teha aga maksimum 2 korda nädalas ja võibolla nats kergemalt kui oled saavutanud mingi taseme siis minna 1 korra peale üle see eest teha põhjalikumalt.Igatahes jõudu ning julget katsetamist see läbi õpib kõige paremini.
norman22
Memberkas kätekõverdustes polnud üle 40000de
norman22
Memberminuteada veel mingi väike vieetnaamlane tegi selle 700.
norman22
Member700 või rohkem.
norman22
Memberjah teil võib olla tõesti õigus,mingi psüholoogiline blokk või kartus on nagu tõesti suurte raskuste ees,aga eks aeg näitab tuleb vist trenni lihtsalt edasi teha küll loksuvad asjad paika.
norman22
Memberjah ma usun kül et tulema hakkab ja ta areng pole ka koguaeg ühesugune asi polegi nii väga selles vaid selles,et ei saa sellest aru kuidas on see võimalik need lihased mis peaksid olema rinnaltsurumises tähtsad rind,õlg,triits ja selg on mul tugevamad kuid kanngi surub nagu loom just rinnalt.
norman22
Memberlasen ikka teen rinnda 1 kord nädalas tugevalt,aga jama on just selles et sõber teeb sama kava mis mina temal tulevad tulemused just suurte raskustega kuigi mul on muud harjutused tugevamad,ja veel seda ka et ma olen palju paremas vormis olnud kui praegu vahepeal sai lihtsalt vorm alla lasta kuid seda enam peaks tulemused tulema,taastuma aga no mingi 1,5 kuud ühte moodi pole parem ega halvem mida teha või milles asi on,saand proovida igat moodi lihast ehmatada ja kava muuta toitumist viia nii heaks kui võimalik,valgu koksid ,lihad kohupiimad mida iganes.
norman22
Memberloomulikult võid võtta erinevaid valke läbisegi ja ei pea sööma ainult tai kane tooteid.
norman22
Memberkurat ma ei saa aru millega ta seda kanngi lükkab kui kõik lihased on mul tugevamad ja lisan veel tähtis asi toitumine on mul ka paremini paigas.Palun soovitage mida peaks tegema ja millest võib olla see tingitud veel seda,et treenime ühe kava järgi.
-
AutorPostitused