norman22
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
norman22
Membermis raskusega buldooser sa ise küki seeriaid teed ja mis on su max
norman22
Memberei saa aru mis siis õige on kas võivad kannad olla kõrgemal või mitte,kui kükkides jätan kannad vasta maad siis päris alla end lastes ei ole kuidagi sellga võimalik hoida nõgus ning tasakaal kaob ka ära.
norman22
Memberkuidas üldse keegi teist seda harjutust teeb kas siis kannad maas või on pandud midagi kõrgenduseks kanndade alla.
norman22
Memberülakeha treeningus pole kindlasti allgaja,kuid jallgade treenimises kindlasti ma seda olen,kui ma sooritan harjutust nii et asetan kanndade alla mingi klotsi või muu kõrgema asja ja kükin nii kas on see õige,kuidas võistlustel on kas see on lubatud,et kannad kõrgemal,vabandage mu ebakompetentsust asjas.
norman22
Memberei tea kuidas sa seda jahu lahustad vees?jääb vist natuke klimpi
norman22
Membervererõhk arvatavasti kõrge.
norman22
Memberkaua sa muc siis ise oled dieedil,palju alla võtad sele ajaga,ka ise pean 3 kuud parajaks ajaks.
norman22
Memberöösel kel neli äratus,siis läheb üks sheik sisse.
norman22
Memberkas keegi oskaks öelda sellist asja,et kumb rohkem kulutab kaloreid ja energiat kas lindil jooksmine või tavaline jooksmine.
norman22
Member4,1 kcal peaks olema samuti valgu grammis sama palju,rasvas peaks olema 9,4.
norman22
Membertänud et viitsisid kirjutada oma kavast pikemalt,kui aega saad siis kirjuta mailile ka toitumisest.
norman22
Membernäiteks siis rinna päeval teed kuskil kokku viis harjutust ja mingi 18 seerjat kokku.Sa kirjutasid et teed rinna päeval ka õla esi osa,mis harjutusi teed õla esiosale?
norman22
Memberkas keegi hea inimene oskaks öelda,kust saakas osta jõutõmmbe rihmu ja mis need maksavad.
norman22
Memberpole kül selliseid kange näind mis kaaluvad 2,0 kilo,sul on selline või.
norman22
Memberolen ise ka vaielnud selliste tohmanitega kes väidavat et kulturistid pidavat olema nõrgad,see näitab lihtsalt inimeste ebakompetentsust,vahest ajavad sellised jutud kül närvi.
-
AutorPostitused