norman22
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
norman22
Memberpiimaga mõtlesin ka ise,et võiks võtta,kuid kui segada veega siis vist mõtekas kül ei ole.
norman22
Memberprantsusesurumise puhul muidugi ei saa hoida käsi keha lähedal vaid küünarnukid tuleb koos hoida mitte ei tohi laiali minna.
norman22
Membersee on nagu kõigi triitsa harjutuste puhul,näiteks kitsa haardega kangi surumise või prantsusesurumise puhul tuleb ka käed hoida keha lähedal kui soovid,et harjutus mõju avaldaks rohkem triitsale.
norman22
Memberolen ka mina kasutanud erinevaid variante,kui teed enne rinnale mitu harjutust siis pole mingeid lisaraskusi vaja,kui aga teha esimese harjutusena siis tuleb kindlasti lisaraskust kasutada,kuigi mul massi üle saja,mina panin ketta näiteks selja kotti saab ka asja aetud,ning jagan samuti eelpool kõnelejatega sama seisukohta,väga efektiivne harjutus üks lemmikuid.
norman22
MemberFarmi vanilje kohupiim läheb niisama niiet ludiseb alla.
norman22
Membermässab seal päris hästi see tüüp,käed tundusid tal jah mega pikad.
norman22
Membervaata paneks kui teaks,kuid plaanis varsti see ära mõõta,siis saab ka sellest kirjutada,eks pekki ole ka praegu peal omajagu kuna on massi perjood,aga ka mitte väga palju kõhtu kül ees pole:)Needdkes on mõõtnud seda hiljuti võiks muidugi protsendi lisada see ju kulturismis väga tähtis näitaja.
norman22
MemberEesti toit segatud Aameerika omaga
??:”>norman22
MemberAlgul ei tulnud jah eriti midagi eks asi oli teadmatuses,eks vist oli üle trenn.Praegu jah massi 102 kg ,plaanis natuke veel massi tõsta ja siis hakata dieedi perjoodi pidama,ning kaal 90 peale võtta.Trenni partner mul ka kuskil 2 aastat teinud,vanust kõigest 18 ja biits tal pumbatult 45 massi ka üle saja.Paari aasta pärast on ka meid lavalaudadel näha.
norman22
MemberKui päris ausalt ja täpselt öelda siis mai kuus saab kaks aastat kui läksin esimest korda jõusaali ja üldse surusin kangi,ega sel ajal teadnud eriti asjast midagi ja vastubidiselt enamikele ei toimunud mul algul pea mingit arengut.Sai kaks kuud treenitud ja siis tuli jälle mingi 6 kuune paus vahele,niimodi vahelduva eduga siis saab varsti 2 aastat mu jõusaali karjääri algusest,nüüd aga proovin asja järjest vihasemaks ajada ja plaanid ka kindlasti võistlema minna.A.A mis su enda mõõdud siis on?
norman22
MemberMul ka pikkust 188cm,biits 44cm,rind 118cm,reis 66cm,kaalu 102kg,treeninud 1,5 aastat.
norman22
MemberSex kurnab ainult füüsiliselt ja sellest kurnatusest taastub kiiresti ja sexsist saadud rahuldus annab positiivset energiat mis kindlasti hea,kuid mis ei ole hea on see,et suhted naistega tekitavad tihtipeale pinngeid,mis mõjuvad pärssivalt treeningule,teiseks negatiivseks küljeks on naisolevustega tegelemise juures see et naised vajavad ju palju tähelepanu,hoolitsust ja armasust mis omakorda nõuab energiat.On olemas kolm varjanti kuidas toimida ,et saaks ka treeningule maximaalset rõhku panna 1.Üldse mitte tegeleda naistega 2.Olla ainult üheöö suhetes 3.Leida endale selline naine kes on just sinu jaoks see õige,kes mõistab ja saab aru ka sinu vajadustest.Viimane variant kindlasti on parim,kuid kahjuks harva esinev.
norman22
MemberKas sa tank oled sellist nippi praktiseerinud?Vat milliseid nõkse ikka kulturistid kasutavad,Ronny on raudselt süütu sellepärast nii suur ja tugev ongi.
norman22
MemberSex ise kindlasti trennile ei mõju halvasti,mind isiklikult üldse ei kurna annab nagu lisa energiat ja jõudu isegi,kuid arvan et just igasugu tülid ja jamad mõjuvad väga halvasti kuna ei suuda enam trennile keskenduda ja naistega tavaliselt neist tülidest puudu ei tule,muidugi oleneb ka naisest.
norman22
MemberKas keegi on kasutanud neid looduslike testosterooni tõstjaid,nagu näiteks ZMA ja tribulus?Kuidas nende mõju ka on on ka tuntav?
-
AutorPostitused