norman22
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
norman22
MemberSumokad söövad kaks korda nädalas,esimene söögikord on neil lõuna paiku ja teine enne magamaminekut,see viib ka ainevahetuse aeglaseks ja pekk ladestub seetõttu hästi,ning see on jama,et kaal ei tõuse süües seetõttu et kiire ainevahetus ,tõuseb kül mul endal ka suht kiire kuid kõvasti treenides ja tublisti süües tõuseb kaal niiet mühiseb,kõike saab kui hästi tahta,kui ei saa siis pole tahtmine piisavalt suur.Inimesed on ikka nii erinevad ,mõni tahaks elueest kaalus alla võtta,mõni tahab lihast juurde,mõni tahab aga lausa pekki juurde,jumalaloomaaed on ikka kirju:)
norman22
MemberKuidas sa mõõdad,kõik proteiinid süsivesikud ja rasvad ju saab täpselt välja arvutada ma teene seda iga päev,ka kaloraaz peab olema paigas.
norman22
Memberkulturism on vanurite spordiala.
norman22
Membermida muud sul ikka vaja teha on kui ennast venitada ja painutada,kui tahad spagaati teha siis tulebki ju sul seda harjutada,loomulikult tuleb ennem korralikult lihas soojaks venitada,lihtsamate venitus harjutustega,muidu võid lihase nii ära venitada,et on ka venitatud.
norman22
Member7 korda tuleb ära.
norman22
Memberkui kunagi avaneks selline võimalus et saaks profide sekka siis küll
norman22
MemberJa veel võistlus toimub kõigi tänapäevaste võistlus reeglite kohaselt.
norman22
MemberIlma särkita suruvad kõik mehed kül mitte põrandal,see muidugi on suhteline mis on suurelt rekordi löömine,kuid selliste raskuste puhul võib juba 10kg lugeda suureks raskuseks.No eks paista kuidas läheb kas lüüakse see rekord või ei.
norman22
Memberkas keegi targem oskaks öelda,et kas see isik keda seal hetkeks näitas selja tagant ja abistas teda oli Markuse naine?Päris tugev tükk igatahes:)
norman22
MemberSellele julgen vastu väita,et kreatiini peaks kohe algusest saati kasutama ja aasta ringselt,kreatiini on mõtekas siiski,siis hakata võtma kui ilmneb trennis tõsisem seisak,nagu Ott ütles kreatiin on nagu trumpäss,kui sa selle kohe mängu allgul lauale paned,mida sa siis mängu lõpus teed,siis on hammbad laiali.Tervisele ta tõesti ei ole kahjulik,aga asi pole üldse selles,tuleb lihtsalt allgusest peale targalt männgida,et võita,ning mitte allgul kohe seda potensiaali ära kasutada.
norman22
MemberLurich elas siin samas kus mina praegugi,tema nimel peaks ka olema Väike-Maarja rinnalt surumise rekord 168 kg,me sõbraga korraldame esmakordselt rinnalt surumises kohalikud võistlused ja usun,et see rekord saab löödud päris suurelt,aga loomulikult oli ta väga tugev eriti kui arvestada selle aegseid treenimis võimalusi ja üldse teadmisi toitumisest ja treeningutest.
norman22
Memberkasutan oni valku whey cold standardit mis sisaldab tõesti hüdrolüüsitud valku,valgu konsentraati ja isolaat valku,kuid reval spordi treener nimega Martin Kõiv ütles mulle,et seda pole mõtet võtta trenni vabadel päevadel kuna on hüdrolüüsitud ja läheb rasvaks,kas kodanik Aksel peab tõesti ennast kompetentsemaks selles vallas?
norman22
MemberNo 1.70 pikkuse juures on ikka 100 kg kül jõhkramast jõhker,seda veel eriti ainult poole aastase treeninguga,ma olen 188cm pikk ja saja ringis ning mu trenni partner 185 ja ka sada kg ja eks seda rasva ole ka ikka oma jagu sina aga räägid et pole paksuke kuidas see võimalik on?sul peaks siis biitseps vähemalt 48 olema sellise kaalu ja pikkuse juures.Imemehi ikka leidub siin eestis.
norman22
Membermina olen 102 kg kuid ei ütleks kül,et olen käppadega viiner,seda ei väida ka teised.
norman22
Membermis harjutust sa mõtled kas prantsuse surumist?kui jah siis seda harjutust on kül minu arust mõtekas teha küünarnukid koos,võtab lihase palju paremini läbi.
-
AutorPostitused