Skip to main content

norman22

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 155 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: argpüks #80879
    norman22
    Member

Need kes on juba tegijad ja kogenustega treeniad ei vaata halvustava ega üleoleva pilguga allgajate peale,need,kes aga seda teevad on rotid,kes ei saagi kunagi roti staatusest kõrgemale.

in reply to: Ott ja õpilased 14.04.06 #80768
    norman22
    Member

Millised on selle 17 aastase kuti jõunäitajad,näiteks rinnalt surumises?

in reply to: Palju suruvad Eesti tipp kulturistid? #80739
    norman22
    Member

Korraldasime siin trenni partneriga alles kohalikud rinnaltsurumis ja jõutõmmbe võistlused,rinnalt surus Janar 180kg kergelt ja seda veel rinnalihase vigastusega,jõutõmmbes jäi nats 250st puud kirja läks 240kg.

in reply to: Palju suruvad Eesti tipp kulturistid? #80687
    norman22
    Member

Marek Kalmus surub vist sinna 230 kanti,Ott kusagil 180kg,Argo Ader 165,Vend v ei tea arvatavasti ka sinna 170 180 ligi.

in reply to: Mr.Dron & Mr.Mesi – kas Oti kukutajad ? #80015
    norman22
    Member

mina olen kül kade,huvitav kas neid saab ka lavalaudadel näha see aasta?

in reply to: Mr.Dron & Mr.Mesi – kas Oti kukutajad ? #80010
    norman22
    Member

ei tea jah kust nad välja kargasid,pole kuuld pole näind enne,kas keegi targem teab nendest midagi rohkemat,kaalu,pikkust, treening staazi jne?

in reply to: Mr.Dron & Mr.Mesi – kas Oti kukutajad ? #79992
    norman22
    Member

Kes need mehed sellised on?Kas nad võistelnud ka ennem on käinud,palju ka nad kaaluvad?Lihas muidu võimas.

in reply to: Kas keegi on proovinud 5×5 kava ? #79757
    norman22
    Member

Janaril 100% õigus,asi toimib endal järele proovitud.

in reply to: Seeriate arv? #78736
    norman22
    Member

Alessandro kas tõesti on vajalik rinnale teha 26 seeriat,mis asja point on?

in reply to: biitseps #78038
    norman22
    Member

Ja nii ta on,siin minu kandis on viimane aeg puhta hullumaja lahti läind,kõik tahavad hirmsasti jõusaalis käima hakata,eks see ole tingitud suve lähenemisest ja ka sellest kuna hiljuti koraldasime,siin jõutõste võistlused,kus suruti ja tõmmati päris suuri raskusi.

in reply to: Teie seksuaalne orientatsioon? #77268
    norman22
    Member

Ma ei mõista kas see on siin maaja foorum või kulturismi foorum amazon?Kurat sellist teemat ei kustutata ära kuid kui keegi tunneb huvi mingi toidulisandi vastu mis ei ole müüdav siin portaalis,siis on postitus kohe kadunud.

in reply to: Alkohol #77255
    norman22
    Member

Asi on põhimõttes need kaks asja ei käi kokku,erinevad elustiilid,läbustamine ja sportimine,olen ise mõlemaid proovinud ja võin kinnitada viimane on parem varjant.

in reply to: spagaat #77082
    norman22
    Member

No mina aru kül ei see sellest kuidas on võimalik spagaat maha saada ilma valuta,kui venitada ainul niipalju,et ei tunne mingit valu,siis ka pole progressi,tuleb lihtsalt moment kui valu liialt suureks muutub ära tabada.

in reply to: Kaliiber meetod #76255
    norman22
    Member

kas,siis keegi ei tea sellast asjast midagi kus võiks saada teostada nimetatud protseduuri?

in reply to: paksuks saada vaja #76041
    norman22
    Member

mitte nädalas vaid päevas

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 155 total)