norman22
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
norman22
MemberNeed kes on juba tegijad ja kogenustega treeniad ei vaata halvustava ega üleoleva pilguga allgajate peale,need,kes aga seda teevad on rotid,kes ei saagi kunagi roti staatusest kõrgemale.
norman22
MemberMillised on selle 17 aastase kuti jõunäitajad,näiteks rinnalt surumises?
norman22
MemberKorraldasime siin trenni partneriga alles kohalikud rinnaltsurumis ja jõutõmmbe võistlused,rinnalt surus Janar 180kg kergelt ja seda veel rinnalihase vigastusega,jõutõmmbes jäi nats 250st puud kirja läks 240kg.
norman22
MemberMarek Kalmus surub vist sinna 230 kanti,Ott kusagil 180kg,Argo Ader 165,Vend v ei tea arvatavasti ka sinna 170 180 ligi.
norman22
Membermina olen kül kade,huvitav kas neid saab ka lavalaudadel näha see aasta?
norman22
Memberei tea jah kust nad välja kargasid,pole kuuld pole näind enne,kas keegi targem teab nendest midagi rohkemat,kaalu,pikkust, treening staazi jne?
norman22
MemberKes need mehed sellised on?Kas nad võistelnud ka ennem on käinud,palju ka nad kaaluvad?Lihas muidu võimas.
norman22
MemberJanaril 100% õigus,asi toimib endal järele proovitud.
norman22
MemberAlessandro kas tõesti on vajalik rinnale teha 26 seeriat,mis asja point on?
norman22
MemberJa nii ta on,siin minu kandis on viimane aeg puhta hullumaja lahti läind,kõik tahavad hirmsasti jõusaalis käima hakata,eks see ole tingitud suve lähenemisest ja ka sellest kuna hiljuti koraldasime,siin jõutõste võistlused,kus suruti ja tõmmati päris suuri raskusi.
norman22
MemberMa ei mõista kas see on siin maaja foorum või kulturismi foorum amazon?Kurat sellist teemat ei kustutata ära kuid kui keegi tunneb huvi mingi toidulisandi vastu mis ei ole müüdav siin portaalis,siis on postitus kohe kadunud.
norman22
MemberAsi on põhimõttes need kaks asja ei käi kokku,erinevad elustiilid,läbustamine ja sportimine,olen ise mõlemaid proovinud ja võin kinnitada viimane on parem varjant.
norman22
MemberNo mina aru kül ei see sellest kuidas on võimalik spagaat maha saada ilma valuta,kui venitada ainul niipalju,et ei tunne mingit valu,siis ka pole progressi,tuleb lihtsalt moment kui valu liialt suureks muutub ära tabada.
norman22
Memberkas,siis keegi ei tea sellast asjast midagi kus võiks saada teostada nimetatud protseduuri?