norman22
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
norman22
Memberjah reklaam on neil usa toodetel kõva taga küll,seda kas ka selle reklaami taga miagi on saab ainult siis teada kui ise järele proovida ning seejärel teiste toodetega võrrelda,millalgi plaanis seda endal teha siiski huvitaks teiste objektiivsed komentaarid.
norman22
Memberkas te olete ńeid tooteid ise tarvitanud,kas nad siis tõesti nii palju paremini mõjuvad.
norman22
MemberMina ostsin praegu endale whey lemon superi pidi hinna ja kvaliteedi suhte poolest olema päris hea,proteiin nr1 on nats kallim aga toimib ka liigese toiduna.
norman22
MemberOn olemas surumissärk see annab rinnalt surumises kuskil 10-20 kg juurde.Võistlustel kasutavad enamus mehi särke hind on tal umbkaudu 2500 eeku.Särgiga treenides on veel see hea asi et hoiab ära vigastusi.
norman22
Membernendes kohupiima pasdades ongi rohkem süsikaid tavalises lahjas kohupiimas on palju vähem ja valku rohkem
norman22
MemberMakaveli võta lahti kaloriarvuti ja vaata sealt järgi palju sisaldab siis kirjuta tagasi
norman22
MemberChrisrea kus sa seda võtad et õhtul 2,5g süsivesikuid ja 0g rasva on palju täpselt niipalju sisaldab 250 g lahjat kohupiima
norman22
Member188cm93-94kg22a vana
norman22
Memberega ma sellest isegi aru ei saa kust see jõud mõnel tuleb vahest teeb kohe viha, et teed korralikult trenni ja siis tuleb mingi vend ja paneb 100 rinnalt ilma trennita.
norman22
MemberTore jah usu või ära usu ja näiteks 32 sangpommi viskab 40-45 korda kaal pole ka tüübil mingi suur 70 kg.Seda sadant kilo proovis just neljapäeval ja läks.
norman22
MemberKui mina trenni hakkasin tegema surusin kusagil 80 kg.Aga eks see on looduse poolt määratud üks on lihtsalt loodud tugevam ja teine nõrgem,näiteks üks mu tuttav on 18 ja ei suru ka halligi nii umbes 40kg üks teine aga paneb 100 rinnalt ise alles saanud 15 ning trenni pole ka teinud vahest harva ainult naljapärast proovinud lükkata.See aga on õige et allgul tuleb jõud kiirelt kui õieti treenida ei tohi kindlalt üle teha muidu juhtub selline asi algul tuleb jõud mingil määral siis jooksed aga nii kinni kui kinni see on allgajate põhi viga oma naha peal järele proovitud.Jõudu treeningutel
norman22
Memberarvan samuti et on kül mõtekas praegu just sõin 250 g lahjat kohupiima mina segan maitsestamata kohupiimale ühe muna hulka.
norman22
Memberküsimus selline et kas kreatiini ja seda satur8at koos ka võib võtta
norman22
Membervõiks teha seda jah oleks tänulik
norman22
MemberTervitus.Oleks väga tänulik kui saaks mulle ka selle kava saata.norman21@hot.ee tahaks ka rinnalt surumises just edasi kõige rohkem jõuda,praegu surun samuti sinna 120 ligidale.Kui rääkida sellest 200jast siis palju huvitav umbkaudu neid 200ja mehi on eestis kunagi plaanis võistlustele minna eitea palju peab suruma et oleks lootust esi kolmikus.
-
AutorPostitused