Skip to main content

norman22

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 155 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Valgu ost #50531
    norman22
    Member

jah reklaam on neil usa toodetel kõva taga küll,seda kas ka selle reklaami taga miagi on saab ainult siis teada kui ise järele proovida ning seejärel teiste toodetega võrrelda,millalgi plaanis seda endal teha siiski huvitaks teiste objektiivsed komentaarid.

in reply to: Valgu ost #50528
    norman22
    Member

kas te olete ńeid tooteid ise tarvitanud,kas nad siis tõesti nii palju paremini mõjuvad.

in reply to: Apteek? #50033
    norman22
    Member

Mina ostsin praegu endale whey lemon superi pidi hinna ja kvaliteedi suhte poolest olema päris hea,proteiin nr1 on nats kallim aga toimib ka liigese toiduna.

in reply to: ettevalmistus surumise rekordiks #49429
    norman22
    Member

On olemas surumissärk see annab rinnalt surumises kuskil 10-20 kg juurde.Võistlustel kasutavad enamus mehi särke hind on tal umbkaudu 2500 eeku.Särgiga treenides on veel see hea asi et hoiab ära vigastusi.

in reply to: Kohupiim enne magama minekut. #49409
    norman22
    Member

nendes kohupiima pasdades ongi rohkem süsikaid tavalises lahjas kohupiimas on palju vähem ja valku rohkem

in reply to: Kohupiim enne magama minekut. #49406
    norman22
    Member

Makaveli võta lahti kaloriarvuti ja vaata sealt järgi palju sisaldab siis kirjuta tagasi

in reply to: Kohupiim enne magama minekut. #49401
    norman22
    Member

Chrisrea kus sa seda võtad et õhtul 2,5g süsivesikuid ja 0g rasva on palju täpselt niipalju sisaldab 250 g lahjat kohupiima

in reply to: sinu pikkus ja kaal, vanus? #49398
    norman22
    Member

188cm93-94kg22a vana

in reply to: Kahtlane!? #49395
    norman22
    Member

ega ma sellest isegi aru ei saa kust see jõud mõnel tuleb vahest teeb kohe viha, et teed korralikult trenni ja siis tuleb mingi vend ja paneb 100 rinnalt ilma trennita.

in reply to: Kahtlane!? #49390
    norman22
    Member

Tore jah usu või ära usu ja näiteks 32 sangpommi viskab 40-45 korda kaal pole ka tüübil mingi suur 70 kg.Seda sadant kilo proovis just neljapäeval ja läks.

in reply to: Kahtlane!? #49383
    norman22
    Member

Kui mina trenni hakkasin tegema surusin kusagil 80 kg.Aga eks see on looduse poolt määratud üks on lihtsalt loodud tugevam ja teine nõrgem,näiteks üks mu tuttav on 18 ja ei suru ka halligi nii umbes 40kg üks teine aga paneb 100 rinnalt ise alles saanud 15 ning trenni pole ka teinud vahest harva ainult naljapärast proovinud lükkata.See aga on õige et allgul tuleb jõud kiirelt kui õieti treenida ei tohi kindlalt üle teha muidu juhtub selline asi algul tuleb jõud mingil määral siis jooksed aga nii kinni kui kinni see on allgajate põhi viga oma naha peal järele proovitud.Jõudu treeningutel

in reply to: Kohupiim enne magama minekut. #49353
    norman22
    Member

arvan samuti et on kül mõtekas praegu just sõin 250 g lahjat kohupiima mina segan maitsestamata kohupiimale ühe muna hulka.

in reply to: mida tähendab? #49176
    norman22
    Member

küsimus selline et kas kreatiini ja seda satur8at koos ka võib võtta

in reply to: rinnalt surumise kava? #48056
    norman22
    Member

võiks teha seda jah oleks tänulik

in reply to: rinnalt surumise kava? #48053
    norman22
    Member

Tervitus.Oleks väga tänulik kui saaks mulle ka selle kava saata.norman21@hot.ee tahaks ka rinnalt surumises just edasi kõige rohkem jõuda,praegu surun samuti sinna 120 ligidale.Kui rääkida sellest 200jast siis palju huvitav umbkaudu neid 200ja mehi on eestis kunagi plaanis võistlustele minna eitea palju peab suruma et oleks lootust esi kolmikus.

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 155 total)