norman22
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
norman22
MemberKui keedad suppi,siis millised lihatükid tõusevad pinnale ja millised vajuvad põhja,kas tai või pekk?
norman22
MemberKivi tõstmine.
norman22
MemberJanari tõlgitud artiklis olev jutt on minuarvates täielikult õige,eks ole ikka nii ,et keelatud vili on kõige maitsvam,see on ju inimese loomuses,ning seda juba ei muuda.Võrdlus alkohooli keelustamine on väga õige,kui palju põhjustab kurja maailmas alko tarvitamine,kuid kas seda saab sellepärast keelata?Mõelge mis juhtuks ,siis kui lõpetataks alko müümine,sellel oleks palju hullemad tagajärjed,kui sellel mida praegune olukord põhjustab.Inimene on mõtlev olend ja kui midagi talle keelata ,siis ei lähe palju aega mööda kui on mõeldud välja uued võimalused selle tegemiseks.Pigem mõeldakse ikka üha uusi aineid ja mooduseid välja ,kuidas muuta kulturistid veel suuremaks,progressi ei peata,ka see on inimese loomuses…….
norman22
MemberMina ei tea mis värk see öösel on,mul ka päev läbi pole mingit erilist isu ja öösel siis tuleb selline hundiisu,et täitsa jube!!
norman22
MemberMina olen kindlasti selle seisukoha pooldaja,et treening peaks olema selline mis järgmine päev muudaks lihase valusaks,kui on tehtud ikka intensiivne,raske treening mis kurnab lihase läbi iga nurga alt on lihas järgmine päev siga valus,kui aga on saadud teha sellise poolkõva trenn mis,ei ole ka lihas valus.Samuti kui on kasutusel olnud pikka aega üks ja sama treening kava,millega lihas harjunud samuti lihas enam ei jää valulikuks,selleks tulebki muuta kava ja üllatada lihast koguaeg erinevate meetoditega ja kavadega.Selle seisukoha toetajad on ka minu teada enamik tegijamaid kulturiste!!
norman22
MemberNii kaua kui sa üle ei teeni siis on kõik korras, kui tunned, et enam ei suuda siis ära rohkem ka tee. Vastasel korral on lihased pärast valusad, ka veel järgmisel päeval.Kas see kui järgmine päev on lihased valusad tähendab ,et on üle treenitud?Ma siis vist koguaeg ületrenni teinud…
norman22
Memberaamen selle peale:)
norman22
MemberÕlavars 45cm
käsivars 37 cm
rind 120cm
talje 90cm
reis 70cm
õlad 140cm
Hetkel samuti dieet käib üks kuu aega juba
norman22
MemberBuldooser ütlesid ,et kükk on kõige raskem harjutus,kuid minu arvates jõutõmme kergem kül pole,kui seda teha ikka suurte raskustega,ning viimase piirini.
norman22
MemberJärgmise talve eelarve,ehk siis 8 kuu peale planeerin kulutada 40000eeku,söök+lisandid.
See on õige kül ega suurt millegi muu jaoks ei jagugi.
norman22
MemberMinu arvates eristab tõsiseid treenijaid hommikvõimlejatest just selle põhjal,kas tehakse ka suvel trenni sama innukalt või lastakse alla talval saavutatud vorm,mina kül ei kavatse oma suure töö ja vaevaga saavutatud resultaati suvel nullida,joomise ja tühjakarrgamisega,töö on muidugi teine asi,pappi on vaja!!!
norman22
Memberõlu tume 72kcal,ele 32kcal,100g energeetiline väärtus.
norman22
MemberOlen ka ise seda kraami viimasel ajal tarbinud,hinna ja kvaliteedi suhe on väga hea tootel.
norman22
MemberSa Kiisumiisu oled jah päris ilus tüdruk,ka näo poolest mis on kulturismiga tegelevate naiste seas suhteliselt harv nähtus,vaata ainult,et jõukas pumpamisega üle ei pinguta!!Jõudu sulle
norman22
MemberAndreaz sa oled maskuliinsuse kehastus,mehemast mehem mees:)
-
AutorPostitused