norman21
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
norman21
MemberTänud aga kas sellest lisa proteiinist siis oleks kasu
norman21
MemberTegelikult ma mõtlesin seda et kui oled ajaliselt vähe trennis käinud näiteks ma olen 3 kuud
norman21
MemberLoomulikult ma mõtlesin lisa valku (valgu ja kreatiini pullbreid).Aga tahaks ikka vastust ka oma küsimusele kas massi ja jõu osas tuleb kiiremat lisa kui kasutada näiteks kreatiini ma olen jõusaalis käinud kusagil 3 kuud
norman21
MemberMa olen kuulnud ,et kui oled trenni alles lühikest aega teinud siis toimub areng ka ilma kreatiini ning proteiinita,aga küsimus selline,et kas midagi juurde annab näiteks see kreatiin kui oled alles mõned kuud treeninud
norman21
MemberSulatõsi poisid
norman21
Membertrüki viga biitsale mitte piitsale
norman21
MemberHullult kõva minu arust,mina olen ka peaaegu 2 kuud käinud rinnalt surun kusagil 10 kg rohkem,piitsale on ka kusagil 2-2,5cm juurde tulnud,aga ma pole lisa valku ka tarvitanud
norman21
MemberTänud
norman21
MemberMis vahe on ülldse jõu kasvatus ja lihase kasvatuse treeningul
norman21
MemberTäname.
norman21
MemberMa olen käinud jõusaalis 2kuud,kas mul oleks kasu sellest proteiin1 tarvitamisest.
norman21
MemberTere mul on selline küsimus ,et ma olen jõusaalis käinud kusagil 2 kuud,kas lihas kasvule oleks abi mingi proteiini pullbri tarvitamisest.Olen kuulnud ,et allgul ei ole neist pullbritest kasu,kui see on nii siis miks.Sama tahaks ka süsivesikute kohta teada.
-
AutorPostitused