Skip to main content

Nõrgu

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kes on pildil? #117114
    Nõrgu
    Member

5.post-7454-1181300589_thumb.jpg

Arnold Schwarzenegger filmist Twins

in reply to: 150? #112720
    Nõrgu
    Member

Paluksin ka seda kava, tahaks ise ka saada 140 peale

Vanust 27

Kaal 90

Trenni 2 aastat

lendaja@hot.ee

Aitähhh

in reply to: Hea artikkel: Full body vs. Split training #87294
    Nõrgu
    Member

Vägivaldur – kuna käimé samas trennis, siis ma lihtsalt ütleks, et eraldi rinna ja õla tegemine on meie alal suht mõttetu. Vaata maadlejaid – kõikidel on enamasti võimsad õlad ja mitte väga muljetavaldav rind sõltumata sellest millist ja kas ja kui palju jõutrenni nad lisaks teevad <_<“>

Millist kava sa siis kasutasid? Nt?

in reply to: Kanteri ja Tammerti kohta fun kyssa #74591
    Nõrgu
    Member

Mul tuli siuke mõte ükspäev.Mina kaalun 63, vanust 15, surun 50kg, kätekõverdusi 45. Kanter-Tammert kaaluvad 120~kg, suruvad 200, kätekõverdusi?Muidugi, jõud ei ole võrdne vastupidavusega, aga kui mina surun 0,8 keharaskust ja nemad peaaegu 2, siis nad peaksid mingi 130 kätekõverdust tegema?

Nii lähme sinu loogikaga sedasi

Sina kaalud 63 ja teed 45 kätekõverdus surud 50 kg

Nemad kaaluvad 120 ja teevad ka 45 kättekõverust siis peavad lihtsalt suruma 100 kg (2×50)

Või kui sina kaalud 63 ja teed 45 kätekõverdust ja vanust on 15

Siis nemad kaaluvad 120 teevad 45 kätekõverdust ja vasnut peab tulema 30 (2×15)

jne

in reply to: Richard sandrak :) 7-me aastasena #73562
    Nõrgu
    Member

Uurige asja natuke ja sisi rääkige. Antud kutt on juba teismeline. Enam kultrismiga ei tegele, kuna väidetavalt isa sundis. Ja isa hetkel nüüd vanglas. Oli vist emale liiga teinud. Temast on tehtud talk show ei mäleta saate nime, antud saade oli kunagi ka trus üleval.

in reply to: H.I.T programm #66134
    Nõrgu
    Member

Kas keegi teeb veel selle programmi järgi ja mis kavasid kasutate?

in reply to: Kontorilõuna ja 5 söögikorda #65764
    Nõrgu
    Member

Ma ise ka kontori inimene, mitte ei tulnud kaalus juurde sõin ka tihit. A nüüd söön nii. Ei väida 100% tõsi a minul tuli ilusit kaalsu hetkel juurde ca 6-7 kg.

Hommiksöök

Lõuna

Valgukoks

Õhtukerge

Trenn

Valgukoks

Ja veel veel miskit kerget

Sööd iga 3 h tagant ja tuleb ilusti luban.

in reply to: Kust saaks Tartust glükoosi? #62514
    Nõrgu
    Member

Mina ise seda ka Rimist ostnud kui antud hetkel polnud siis ehk hiljem proovi.

Lõunakeskuses ka saanud.

in reply to: Liigesetoidud! #59352
    Nõrgu
    Member

Kas UltraGel’i sarnaseid liigesetoite on ka kapslite kujul mõne UltraGel’i pulber on absoluutselt kõigega segades lihtsalt nii jälgi maitsega, et ei suuda regulaarselt juua seda ning ravikuurist liigestele pole suurt kasu. Tean, et toidulisanditelt ei ole mõtet maitseelamusi otsida, kuid see on tõesti esimene lisand, mis mind mitu korda oksendamise piirini lausa viinud. Isegi Tai Kane proteiinid tunduvad Ultra Geli kõrval hõrgutisena.

hm, millise maitsega geli sa oled tarvitanud, mul oli sama probleem, okse tuli peale seda juues, aga kuna spordiarst siiski soovitas ikkagi just Ultrageli toodet, proovisin kõik variandid läbi ja avastasin sidrunimaitselise ja ausalt see on täitsa normaalne ja võib isegi öelda, et maitsev, joon seda hea meelega –

proovi sidrunit!

Ja nüüd võrdele toimainete kogus need tablettid ja mis on ultra gelis. UG on kordi nõrgem

in reply to: Liigesetoidud! #59363
    Nõrgu
    Member

Tootja on mingi Saksa firma (Bmp BulkMedicines&Pharmaceuticals Production GmbH).

Maaletooja on Kalverton, Võru tn.169, Tartu.

Peaks olema müügil (ravimiinfo.ee andmetel):

Tartus Kaubahalli, Raatuse apteegis jne.

Tallinnas Magistraali, Linna apteegis (Pärnu mnt.10)

Kui oled kusagil mujal, siis löö sinna ravimiinfo.ee-s detailse otsingu AptCode reale MM0059034 nii peaksid leidma kõik kohad, kus müüakse.

Mina Tartus ostsin E kaubamajast apteegist.

P.S. soovitan neid närida ise alguse tegin üh pooleks ja neelasin alla. Jube kurku jäi kinni väkki. Klimp ees ja ei tahtnud lahkuda.

in reply to: Nõuanne #59203
    Nõrgu
    Member

Ole sa tänatud ma juba mõtlesin et ei saa enam never ?okolaadi ja friikartuleid süüa.

Aitähh et mainisid ma kohe poodi, chipside järgi

in reply to: Liigesetoidud! #59190
    Nõrgu
    Member

Mina ostisn mingi plastpurgis tablette 60 tk pakkis ja massis ala 160 eeku.

Ja toimaineid rohkem kui Ultra Gelis. Tablett suur on a selle närin ise katski

in reply to: Fruktoosi-, glükoosi- või dekstroosipulber #58941
    Nõrgu
    Member

MIne poodi seal ikka on. Ja glükoosi saad igast Apteegist

in reply to: Filmid #58821
    Nõrgu
    Member

Pruut on a see eest väiga väike ja naiselik:P

ma algul vaatsin et mix mingi mees endale topi selga ajanud

in reply to: taimetoitlasest sportlane #57917
    Nõrgu
    Member

Ehk tõmbaks veidi tagasi selle jutuga ?

Eestis on põhiargument: meie kliimas ei ela palja taimetoiduga ära. Meie kliima on enamikele inimestele 18..22 kraadi (toas autos kaubanduskeskuses). Kui paljud käivad talvel pakasega metsa tegemas ?

Teiseks: buda mungad on kõik taimetoitlased. Aga osad neist teevad päris uljaid trikke, kui Shaolini kammajaad uskuda. Ei tea 100% aga sumod vist ka lihast ei toitu.

Enamus maailma inimestest ei söö tegelikult liha, kui üldse söövad, siis vähe – mõnisada grammi nädalas.

Taimetoit ei ole aimesügise stiilis idud, on olemas väga maitsvaid taimetoite. Kahjuks on krishnaiitide restoran jälle kinni, seal sai ikka väga häid roogasid.

Kui piimatooteid välja ei jäta siis on valik veel suurem – prooviga nt. juustuga gratineeritud kartuleid ja juurvilju. Ila hakkab jooksma.

Ise ma ei ole taimetoitlane, kuid võin vabalt ilma lihata hakkama saada. American way – pool kilo liha päevas (KESKMISELT inimese kohta) on tupiktee, selles pole küsimustki.

Mõtle natuke.

Mis kliimas keegi elab!

Kui kuskil troopika metsas sisi on vaja just puuvilju keah jahutamiseks.

Kuid eskimo puuviljaga sureb kiirelt. Temale just vaja muud. Keha peab saama sooja. Kõik paneb paika kliima.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)