Nordic
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nordic
MemberNo veidikene olen siiski targemaks saanud. Uuest nädalast teen ka myfitnessis lepingu, spinningu ja jõusaali jaoks. Seniks vast käin lihtsalt jooksmas ülepäeviti, eks siis näha milline on vorm tegelikult. Toitumiskava järgin ka, seega eks näis mis saab.
Nordic
MemberEhk siis ainuke viis on kaalu alandada seda kava järgides? Kui natuke süveneda võib kogu mu jutust välja lugeda ”varjatud küsimuse”, et millise trenni kasuks peaksin otsustama ja mis võiks sellel teekonnal kaasa aidata? Kas jõusaalis rühkima või näiteks spinningus alguses ”polstri” maha nühkima ja siis jõusaali minema lihaseid arendama..
Nordic
MemberPole järginud seda kava, aga väljas söömise asemel olen ise hakkanud erinevaid toite valmistama kodus ja joonud igasugu mahlade ja asjade asemel üldjuhul vett. Tänu sellele on septembrist alates kadunud 4kg mu kehalt, aga nüüd juba tükk aega kaal vangerdab sama koha peal.
Nordic
MemberHakkangi järgima, aga trenn seal juures ju siiski kiirendaks oluliselt seda kaalulangetuse aega, ideaalis tahaks järgmise aasta veebruaris juba enam-vähem vormis olla. Ja ega paha ei teeks ka see, kui lihased veidi välja paistaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nordic
MemberJõuan koju üldiselt sellistel kellaaegadel keset ööd.. Aga jah unerežiimi peab ka korda saama.
Nordic
MemberKas keegi oskab öelda, mis see fitbit flex aktiivsusmonitor endast kujutab. On vastupidav/kvaliteetne?
Nordic
MemberAitäh tagasiside eest, toitumine on mul tõesti korrast ära. Ja mis puudutab seda, et olen toas istuv arvutisõltlane, siis nii ta ei ole. Trenn pole mulle võõras asi. Vaatan oma toitumise üle ja kindlasti korrigeerin menüüd. Küsimus ka, kas sel on vahet mis kellaaegadel süüa või on ainuke eesmärk menüüst kinni pidada?
-
AutorPostitused