noPAINnoGAIN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 26, 2009 at 9:08 e.l. in reply to: Lihaspinge, lõdvestamine, foam rolling, trigger-pointid ja vahtkummirullide ostuvõimalused #215529
noPAINnoGAIN
MemberMinul aitab ka kuum vann
noPAINnoGAIN
MemberMind huvitab rohkem, mis koha Evan Centopani saab, kui ta muidugi osaleb ikka
“> Muidu võitu panustan ka mõnele mustanahalisele vennalenoPAINnoGAIN
MemberVähemalt ei peetud poisi peale viha
“> Hea tulemus ka muiduginoPAINnoGAIN
MemberPole nagu väga hullu midagi ju
noPAINnoGAIN
MemberPäris “head” kommentaarid seal all ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Veel vide Evanist :
noPAINnoGAIN
MemberIgemete all on hambad, mis saavad sealt ka oma osa. Omal ajal, vast 5a tagasi kui see snusi hullus levima hakkas siis oli päris kurb vaadata neid, kel padjake rippus poolenisti hamba ülaosa peal.Hmm üks hambaarst oli sõbrale öelnud, et snusis olev sool just puhastab hambaid, aga jah igemeid lõhub igaljuhul. Ehk siis kui hambad ära kukuvad, on nad vähemalt valged
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei tea kas see on nüüd tõene jutt või mitte, aga kindlasti on ta tervislikum kui suitsnoPAINnoGAIN
MemberVäga hea idee, aga Haapsalus ei müüda mokakat .Eks siis tuleks ise Rootsist tellida. Saite selleks mitmeid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noPAINnoGAIN
Member3 kuud tasuta on tegelt päris hea pakkumine ju
noPAINnoGAIN
MemberVasak käsi tundub mehel tõesti suurem ja rinnalihas on samuti päris julm
noPAINnoGAIN
MemberNuh pronks oligi tal puudu
noPAINnoGAIN
MemberTere,ma ise olen suitsetaja ja samuti tarbin ka alkoholi vahetevahel.
Mind on pannud mõtlema et kas alkoholi tarbimine pärast trenni (3-6 tundi) halba/paksemaks ei tee ?
Ja kui üldse tarbida siis mis kõige kahjulikum jook oleks (olen kuulnud et õlu teeb kõhu suureks)
Suitsetamine 10 minutit enne/pärast trenni , mis halba see mu jõutreeningule teeb?
Kui kunagi siiski otsustad suitsetamist maha jätta, siis soovitan vaikselt suitsult üle minna mokatubakale ning aja möödudes ka selle kasutamine lõpetada.
Vend on 31 a. ning mõned kuud tagasi vahetas suitsetamise mokatubaka vastu ja praeguseks ei tee enam kumbagi.
august 14, 2009 at 10:03 e.l. in reply to: Euroopa meistrivõistluste tulemused lamades surumises #213348noPAINnoGAIN
MemberEt nagu 56kg kaaluv mees surub 180kg, minu jaoks on see ikka ulme
august 14, 2009 at 10:00 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil 14 augustil on MUSCLE+ Fastilt 1100gr #213346noPAINnoGAIN
Member500
noPAINnoGAIN
MemberPalju Õnne!
august 7, 2009 at 5:19 p.l. in reply to: NBA tähtmängija sai toidulisandi tõttu võistluskeelu #211980noPAINnoGAIN
MemberVennale läks see “toidulisand” päris kalliks maksma
AutorPostitused