noPAINnoGAIN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 29, 2008 at 9:31 e.l. in reply to: Kas mul on soovitav kasutada proteiini kui olen 16?? #164479
noPAINnoGAIN
MemberJa kas keegi saaks saata mulle treening kava?E-mile: ra1n3r@hot.ee
Ette tänades rainer!
Mis seal ikka saata , siin samas lehel mitmeid kavasi ju
noPAINnoGAIN
MemberKaua ta sulle siis seletas , et arve esitas ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noPAINnoGAIN
MemberOleksid võinud selle ka ära mainida , et su nõrgim koht on rind ja et algaja oled
“>noPAINnoGAIN
MemberÕnnitlused!Hea oli kohe trenni teha kui võistlus vaadatud oli
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nõustun endal oli ka parem trenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu tuhat õnnitlust Gerdile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noPAINnoGAIN
MemberJee tänase selja päeva isu läks küll ära
noPAINnoGAIN
MemberAga kas keegi oskab öelda , et kas kreatiin mahlaga 2-3 tundi kannatab olla ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noPAINnoGAIN
MemberUsun , et selle aasta MR. O põhi kandidaadid ongi Wolf ja Cutler
Muidu vorm on selle aja kohta täiesti hea ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noPAINnoGAIN
MemberMina jooksin iga päev u. 2-8 km (varieerus) 7 kuud järjest (alati pärast trenni). Mõnus oli.Aga küsimus selline – sa käid palja ülakehaga koolis, või muudkui kergitad särgiäärt tüdrukutele?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu hääl pigem massile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei lihtsalt mul suvel palju vaba aega , sest tööle ei viitsinud minna ja mõtlesin , et teeks siis veits rohkem sporti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kooli ajal nagunii ei jõuaks niimoodi teha.noPAINnoGAIN
MemberMinu meelest peaks just enne kooli massi tegema,et võimalikult põkk olla kui kooli lähed
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nojaahm , aga seda jõuaks kooli ajal edasi ka teha ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kiirust ja kõhu pealt veits rasva vähemaks oleks nagu ahvatlevam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noPAINnoGAIN
MemberIsegi väikeses Nõmme spordikeskuse jõusaalis on väike pilt , kus Coleman praemune teeb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noPAINnoGAIN
MemberKodujuuste on igast erineva maitsega ju , kui tõesti üle viskab proovi teise maitsega lihtsalt
MemberVanameister on juba 61
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju õnne talle siis tagantjärele
MemberPalju õnne Andrus!
noPAINnoGAIN
Member4-5 Prae muna juustuga või siis kohupiim millegiga , olenevalt tujust