noPAINnoGAIN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
noPAINnoGAIN
MemberHead uut aastat siis kõigile spordisõpradele! Hea oli täna juua mahla samal ajal, kui teised kõrval viina viskasid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tubli oled ,minul see igatahes ei õnnestunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Head uut kõigile !!
noPAINnoGAIN
Memberhttp://rtp-blog.com/ ehk mõtled seda ?
noPAINnoGAIN
MemberKalmus on PÕKK
Angelo on Ryan Angelos ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 24, 2008 at 10:11 p.l. in reply to: Ennusta & Võida – IV Honda Spordikuulsuste Jõuluturniir #176350noPAINnoGAIN
Member1)Allar Raja
2)Ain-Alar Juhanson
3)Ott Kiivikas
4)Ingermar Teever
5)Argo Ader
6)Aleksei Budõlin
7)Andrus Murumets
8)Märt Israel
9)Tanel Leok
10)Gert Krestinov
11)Olle Kärner
noPAINnoGAIN
MemberNatuke naljakas on muidugi see , et Marek ise tegi ju venelastest dopingu kolle maha ning kogu filmi : “Bonsuna H&K” algmõte oli samuti dopingu kasutamisega seoses ning nüüd niimoodi ise vahele jääda
noPAINnoGAIN
MemberIlusaid jõule kõigile
noPAINnoGAIN
MembernoPAINnoGAIN
MemberKusjuures omal ajal sai Mustamäe Gümnaasiumis küll väga hästi süüa.Eks majanduskriis ole oma jälje jätnud siis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noPAINnoGAIN
MemberJa sa arvad, et sinu jäätis või 5 mandariini on paremad?Ei seda mitte , aga ei näe koolitoidu pärast järjekorras passimisel ning selle eest maksmisel erilist mõtet.Jäätise ja mandarini mainimine käis magusa isu rahuldamise kohta. Eks ma ise ürita ka kohupiim,sheik või midagi hommikusest söömast kaasa võtta aga alati pole see lihtsalt võimalik.
Kelle süü see küll on?Oleneb mis hommikuks süüa on.. ?
Ei viitsi sel teemal rohkem vaielda
noPAINnoGAIN
MemberMeenutab minu kooli juba veits, mis koolist juttu on?Mustamäe gümnaasium , mis omal siis ?
noPAINnoGAIN
MemberMiks sa koolis ei söö ? Ma arvan, et koolitoit on igat pidi etem kui süüa üks jäätis või viis mandariini .No meil on koolitoit täiesti mõttetu , näiteks 2 lusika täit kartuli putru , makarone või kartuli supp
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , juurde midagi küsida ei saa ning talongi süsteem on ka alla igasugust arvestust . Mul tekib sellise narrimise peale pigem suurem toidu isu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Eks ma üritan ise hommikuti midagi kaasa võtta , aga tihti ei tule ka sellest midagi väljanoPAINnoGAIN
MemberMulle tundub see ka kahtlasena , et äkki need kettad on siiski 10 kilosed ning pealkirjas LB-s väike *viga* tehtud ?
noPAINnoGAIN
MemberOmal selline mõte , et tahaks vasaku käe küünarnukist kuni käelabani lasta teha teha nagu roboti käeks umbes või nii… ei oska kohe üldse seletada , aga umbes et koosneks plaatidest mis omavahel * boltidega * kinnitatud . Ehk keegi saab aru
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noPAINnoGAIN
MemberKuna koolis söömas ei käi ning hommikuse söögikorra ning lõunase koduse ( 15.00+ ) vahe on väga suur siis koolis päris tihti magusa isu , eriti veel kui sheiki ka ei joo , siis tuleb lihtsalt 1 jäätis või mingi 5 mandariini puhvetist osta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noPAINnoGAIN
MemberPrindin kinopileteid ning hakkan end vaikselt riide panema , just sai ka 300 g kohupiima söödud
AutorPostitused