noPAINnoGAIN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
noPAINnoGAIN
MemberSee pole ju eriline valk , rohkem massilisaja poole ikka
Atlas Super Weight Gain Gainer Amount Per Servings:
Energy Kilojousles – 4653KJ
Energy Kilocalories – 1107KCAL
Protein – 106.5g
Carbohydrates – 150g
Carbohydrates of which sugars – 150g
Fat – 12g
Fat of which saturates – 12g
Fibre – 6g
Sodium – 0.6g
Hinnal pole muidu väga viga , aga tellimis tasu peaks nagunii juurde tulema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks sa ise pead otsustama milleks sul seda vaja on ja see serving size on küll minumeelest natukene ülepingutatud, eriti proteiini osas. Ise eelistan siiski puhast valku , sest süsikaid saab ju alati ise odavalt juurde süüa või sheigile lisada… (viinamarja suhkur)mai 14, 2009 at 9:08 e.l. in reply to: +Oksjonil on 11-15 mai UUS Fitness.ee shaker ja randmetoega kindad #196252noPAINnoGAIN
Member350
noPAINnoGAIN
MemberKui süüa näiteks :
1)3 muna + 100 g kanafileed
või
2)100 g kanafileed + 100 g kohupiima
kas siis tõesti võib toit olla tühja läinud , sest ei seedi kõhus korralikult ära ? Küsin, sest toitun tihti nii ja ei suudaks süüa igatoidukord vaid ühte toitu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noPAINnoGAIN
MemberNojah enne kui paraadile ronime , tahaks nende naiste välimust ka näha… Nende nägemine võibolla tõesti sunniks orientatsiooni muutma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noPAINnoGAIN
MemberKas nahavärv sel vennal kuidagi kummaline ei ole ? Mulle vist ainult tundub või valgustus on kuidagi rohekas
Memberveel midagi???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
http://www.hotsaun.ee/ – ise olen 9-nda klassi lõpupeo seal pähklimetsas teinud aga sinna eriti üle 20 inimese ei taha mahtuda , hind muidu soodne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noPAINnoGAIN
MemberMuidu Tallinnas peetakse päris tihti sünnipäevi ka seal – http://www.villaleonard.ee/peoruumid.html
noPAINnoGAIN
MemberPalju õnne ka minu poolt
noPAINnoGAIN
MemberTõotab vist päris julm andmine tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , enamus vendi annavad juba mitme tava inimese mõõdu välja
mai 8, 2009 at 8:11 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA mängu võitja on MurderDoll! EM kulturismis,kl kulturismis ja paarides, Serbias, Novi Sadis #195087noPAINnoGAIN
MemberOn selle vasakpoolse venelase kõht ikka päris ?
noPAINnoGAIN
MemberSeda pole enam seal lingil. Kas ma saaks ka äkki kuulata?Endal ka arvuti hardstyle’i täis.
Päris pead ei anna , aga peaks see olema : http://www.youtube.com/watch?v=viFmXuRUfnk
noPAINnoGAIN
MemberÕnnitlused ka minu poolt Eesti vägilastele
mai 5, 2009 at 9:59 e.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194400noPAINnoGAIN
MemberUsun et Ott tuleb seal parema vormiga välja , seega pakun , et Kiivikas edestab Koovitit. +
noPAINnoGAIN
MemberÜks mu lemmik suuri mehi kellele põialt hoida , ei huvita eriti mida mees kasutab , täielik trenniloom on ta igaljuhul mehel vanust ka juba sinna 40 kanti , igaljuhul respect comebacki puhul ja vorm paistab võimas , jalad isegi kuidagi tervamad ja reljeefsemad kui enne