noPAINnoGAIN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
noPAINnoGAIN
MemberPalju õnne ka siin !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noPAINnoGAIN
Membersee on sellepärast et, kui oled 18, siis vastutad ise oma otsuste eest, sest kanged tooted võivad su tervise pu*tsi keerata , alla 18 nutad emale pärast, aga kui 18 siis juba omavastutus.isegi pakendi peal on kirjas et alla 18 ei soovitata/keelatud – keegi ei taha vastutada, kui saad südamerabanduse vms
Kui Xplode nüüd vastavalt juhendile tarbida siis pole seal nagu küll midagi erilist, mis su tervisele võiks hakata…Pigem võib saada südamerabanduse juues kohvit või energiajooki. Oled sa amarillo seda üldse proovinud? kui ainult toote kirjeldust vaatad siis seal ikka reklaamilist möla ka päris palju.
noPAINnoGAIN
Memberirv:D,eestikeelega pole mul probleeme,5:D,vbolla sina äkk;),tänaan.
Siin foorumis saab aina rohkem huumorit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noPAINnoGAIN
MemberVastastel natuke häbi teda lüüa pole või..
MemberKas k6ik siin kes vaidavad et nad kiire ainevahetusega(AV) on kainud oma AV-d m66tmas?Minu kogemus on see et kui soon vahem(v6i olen norm piires oma kaloritega) kui kulutan siis olen ka kiire ainevahetusega, aga kui soon ca. 1000 kalorit rohkem siis enam pole?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvan et te ikkagi ei soo piisavalt, et kaalu t6sta ja kohe tuleb text: ma kiire AV-ga. Liitke oma snackid toidukordadega ja kaal ikka t6useb, raakimata teistest hyvedest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus kohas saaks üldse AV-d mõõta ja palju see maksta võib ? Saaksin siis vast tõestuse oma väga aeglasele AV-le
noPAINnoGAIN
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=i2Zcrp6SOkk…feature=related
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Krt…selliselt saaks isegi ära vist
MemberSattusin ka siis seda teemat lugedes nende toodete peale : http://drhellus.tere.eu/tooted ja silma jäi seal, et mõlemale helluse glasuur kohukesele on pandud selline toiteväärtus :
100 g toodet sisaldab keskmiselt
energiat 250 kcal (1050 kJ) süsivesikud 11,2 g
valke 31,0 g rasvu 9,0 g
Et kas on valgud ja süsivesikud seal sassi aetud või mis moodi see 31%-ne valgusisaldus seal võimalik oleks ?
MemberSuper töö Aimarilt ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edu ka teistele muidugi!noPAINnoGAIN
MemberKuidas nende kogus muidu on? Mis raha eest ning kui palju seda saab?No keskmiselt selline normaalse hinnaga 900g pakk ongi mingi 600-700kr, ning nagu amarillo ennem ütles siis saab kusagil 35-40 servingut sellest.
noPAINnoGAIN
Membertrykiga on jah jõudu rohkem, aga kui tarbimine lõpetada, siis ikka alguses tagasi!Eks sellistel Xplode moodi toodetel ongi, et kui juba ühe purgi tühjaks sööd, siis pead ikka kindlasti ka uue ostma.
Algus mõtlesin et see purgil olev lause on rohkem reklaamiks : Once you train with N.O.-XPLODE™, you will never train without it!, aga kui enam ei kasutanud oli tõesti trennis kuidagi uimane tunne.
noPAINnoGAIN
MemberNoh Tank rääkis uuringust mis rääkis, et peenise suurus on suhtkoht pöördvõrdeline iq-ga.Uuringute järgi on neegritel keskmine iq 85, valgetel 100 ja pilukatel 105 vist. Ja müüdid on nende kehaosade kohta ka samas järjekorras…..
Et siis pilukatel on see kehaosa suurem kui neegritel ja valgetel?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noPAINnoGAIN
MemberMina olen proovinud, ma üldiselt olen päris palju trennieelseid jooke tarbinud. Kuna ma vahetult ennem ( enne trenne) võtsin BSN NO IXPOLDEt, siis läksin sellele üle ja see mõjus tugevamini. Üle ei tohi üldiselt doseerida, pärast on kaua sihuke südame puperdamine jne…Ma ükskord panin korraliku kulbi ja võtsin veel 2 või 3 kofeiini tabletti ka sisse, siis oli hull olla küll, kartsin et ” keps läheb kotti”
A muidu soovitaksin, ise plaanin nüüd proovida TRÜCKi.
Ära siis alguses kindlasti üle 3/4 mõõtekopsiku võta.
Mm peaksin ka siis Xplodele vahelduseks seda proovima, hind paistab sama olevat. Eiselti kraamiga tegu muidu ?
noPAINnoGAIN
Member100
noPAINnoGAIN
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=eaYv01lJpnQ…re=channel_page – lahe lugu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noPAINnoGAIN
MemberKas saalis treenid neid eraldi ka? Äkki siis lihasevalu või liiga tihedast treenimisest valusad ?
-
AutorPostitused