-noormees-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-noormees-
MemberRahu Vahue – ma ise kirjutasin, et tänapäeval ei maksa loomulik inteligents midagi.
Ma käin gümnaasiumis ehk ma otsin kooli kõrvale tööd.
Tööd jah ilma hariduseta ei saa ja kui sa oled valmis töötama nagu üks lüli masinavärgis, ehk ori, siis võib jah ainult kooliharidusele panustada.
Ma soovitaks kõigile lugemiseks raamatut – RIKAS ISA JA VAENE ISA .
Ma leidsin sealt mõne nupukese.
Kui mul ei oleks tõsiseid majanduslikke probleeme, siis ma ei roniks veel tööle!
Tänan muretsemast.
Bill Gates oli/on kõigest “ideede röövel”.Näiteks tema ei ole elus ainult Harvardi haridusele nii kaugele jõudnud.Ma ei reklaami nüüd seda, et ära käi koolis ja rikkaks saad niikuinii vaid õhutan teid(õpilasi) kooli kõrvalt ka ise õppima,
SEST KOOL KASVATAB RAHA EEST TÖÖTAJAID, MITTE KUIDAS RAhA ENDA EEST TÖÖLE PANNA!
-noormees-
MemberVahue võta natuke tagasi ja tee endale selgeks, mida mõiste loomulik inteligents tähendab, mõnel 15-nesel võib seda rohkem olla kui sul ja mul kokku.
@Asko saatsin sulle e-maili!
See on selge, et head tööd nii noorelt ei ole saada aga mul ei jää muud üle, kui leppida sellega, mis saan.Kõigil pole elus ühtemoodi “vedanud”.
-noormees-
MemberTeema pealkirja nähes tahtsin küsida – kas kehalt või vaimult suureks:)
Kui sind see asi huvitab, siis sa lihtsalt loed ja uurid materjale treeningu/toitumise kohta(kasvõi siinsamas foorumis või artiklite alt)
-noormees-
MemberKui kehake kulutab energia ära elutegevuseks, siis ei jää lihase kasvatamiseks midagi järgi.Sa võid valku süüa meeletult aga olla samal ajal madala kaloraazisel dieedil, ega sellisel juhul lihasmassi kasvamisest ei maksaks unistadagi.
See, kas sul tuleb see mass kõhu peale või lihase arvelt sõltub, peamiselt sellest kui palju kaloreid sa saad ja millal(jagatult või ühe kahe latakana päevas) ja mille arvelt(%-naalne jaotus rasvade, valkude ja süsivesikute vahe).LOOMULIKULT peab treening vastama ka normidele.
Isegi kui sa ei taha olla kulturist aga jõusaali ronid ja mingisugust edu taotled, võiksid ikka toitumise ja treeningu põhitõed endale selgeks teha:)
Mine tea võibolla ronid sinagi kunagi lavale.
-noormees-
MemberOleneb nüüd, kes mida mõiste “ülekaal” all mõtleb.
Lühidalt õeldes suurim viga, mida tehakse asjatundmatude poolt on see, et aetakse mingisuguseid (kaalu)numbreid taga, kuigi õigem oleks peegelpildi järgi tegutseda.
Täna koolis üks õpilane jälle mainis seda, kui on soov kaalu langetada, siis ei tohi peale kuute süüa. Naljakas. Huvitav, kust selline müüt üldse alguse sai?
Vahel on küll selline tunne, et linnaisad võiksid oma tavalise poliitilse reklaami asemel reklaamida “tõde keha vormis hoidmisest ja muudest sellistest KÜSIMUSTEST, millele on rahval vale vastus” – ehk mõjuks paremini, kui tavaline reklaam?
-noormees-
MemberOlen sinna suunanud aga platseebo.
Nali ongi selles, et ma 17 ja siinmail käivad asjad vanuse ja hariduse järgi, loomulik inteligents ja füüsilised võimed ei lähe eriti kellegile korda.
Aga ehk on kellegil soovitada konkreetset kohta, kuhu pöörduda?Tegin teema selleks, et ehk kellegil on midagi;)
-noormees-
Memberfreemingo ma vist tean mis saali sa mõtled:)
Aga me peaks vastu pressima;)
-noormees-
MemberKas siis kellegil tõesti pole midagi välja käia:(?
Asi on elu ja surma küsimus!
Elan Tallinnas ja eelistatud asukoht oleks kesklinna ümbruses aga võib ka mujal olla. Kui keegi soovib näitan pilti
-noormees-
MemberAga huvitav, et mul on rasva % kõrge ja käed on suht jämedad.
Kahtlane
-noormees-
MemberPäris korralik keha!
Palju sul rind, bic jne on?
Niisama huvi pärast..
-noormees-
MemberAga talvel on seda raskem teha.
ja kas tõesti ma näeks parem välja, ilma polstrita aga peenem olles?
Ma pole kunagi rasvapõletust teinud, ja ei kujuta ette mis sellest tulla võib.
Teoorias on kõik selge
-noormees-
MemberEi ole ma jah mingi karu.Ei selles ega teises mõttes.
Kaalu on 178 pikkuse juures 72 kg, mis on suhteliselt vähe, möödud on rind lõdvalt seistes 94 ja kõht 82, biitseps 34cm
Üsna mannetud numbrid, niiet, kui rasva põletada, siis tuleks seda teha ikka täiega, et kiirelt uuesti massile minna saaks aga tõesti mulle oleks vaja rasvapõletust aga kardan tohutult massi kaotada ja pealegi ma hardgainer sõnaotsesesmõttes, ainevahetus ei ole teadmis kiire aga massi ei taha üldse tulla
Higi tilkuma, see on lihtsalt vee välja peksmine kehast juu, mul oleks vaja kaotada rasva ja ainult rasva, minimaalse lihaskaoga aga kuidas seda teha, kui pulsikella ei ole käpärast.
-noormees-
MemberSai siis juhul, kui sellega oma valguvajadust korvama hakata aga muul-juhul leib oleks “soodsam”? Mina arvan, et sai on üks kurjam ja valguvajadust sellega ei tasuks korvama hakata.
-noormees-
MemberHmm.
-noormees-
Member-küpsised-jogurt
Miks sa siin saia ja küpsiseid propageerid?
Eks ole see niimoodi, kui koolis käid, siis on väga raske madalarasvasisaldusega dieeti pidada.Kui kooli ajal juua kaks liitrit jogurtit(2söögikorrana) siis saab juba oma 60 grammi rasva(ja ma eeldan, et jogurt on pungil “halba rasva” ja valgunormi saab sellest liitrist vaevu täis, mõnes jogurtis on 100gr kohta 3gr valku aga paljudel on vähem.
Raamat keha kogu eluks laitis maha külmutatud jogurteid(misasjad need veel on)?
Nb! Ise pidasin ka silmas päris poes käimist(sest ega tänapäeval kooli puffetist korralikku toitu ei osta)Ja keegi küssas, et millist toitu mul koolist pakutakse? ega täpselt ei teagi aga seal süsteem kehva ja selle 15 krooni eest ma saan juba liiter jogurtit naljalt kätte ja kalorite hulka ei anna võrreldagi ja valgu saan ka kätte
AutorPostitused