Noor_yritaja
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Noor_yritaja
Memberhttp://www.fitness.ee/?act=article&articleID=985
Aga siit nagu selgub, et hommikul magus (ja puder kui tärkliseallikas üldse) hommikul on väga vale lähenemine asjale. Kuidas seda nüüd mõista, arvestades, et enamik treenijaid hommikuti elu eest putru sisse lahmib:D?
Noor_yritaja
MemberKas massilisamise eesmärgiga noormees peaks sööma hommikul pigem soolast või magusat (moos, marjad) putru?
Ja mis arvate sellistest pudrudest nagu hirss, tatar jms?
Noor_yritaja
Memberenda lemmik on küll velotrenažöör, kuid julgeks soovitada veel ka sõudeergomeetrit, sest selle puhul töötab suurem osa kehast (rohkem lihaseid) kui teisi mainitud soojendusi tehes. nt joostes saavad käöed minimaalseslt tüüda, samas kui sõudes saab needki päris asjalikult soojaks.Kas keegi oskaks veel venituste ja korduste küsimustele vastata?
Noor_yritaja
MemberMis on dünaamilised ja staatilised venitusharjutused (mis nende vahe on)?
Teiseks tahtsin veel küsida, et kui eesmärgiks on massi ja jõu suurendamine, siis kuidas oleks tark seeriaid teha. Mulle ei meeldi pikad seeriad, neid on tüütu teha. Samas mõistan, et vastupidavuse jaoks oleks neid vaja.
Kas tark oleks teha näiteks nii, et
Ühe harjutuse kohta:
1×10 mingi raskusega
1×6 suurema raskusega
1×4 veel suurema raskusega
puhkus mingi 1-2min vahel. või teha 3×10? raskusi tuleks ikka lisada, mitte maha võtta ja teha rohkem kordusi?
asi lihtsalt selles, et kui teen kõike 3×10, siis ei jõua oma kava läbigi võtta. koos soojenduse, venituste ja pesemise ja riietumistega saab mu saaliaeg enne otsa kui kõik harjutused tehtud jõuan. tahaks kordusi vähendada, aga kuidas täpselt seda teha.
Noor_yritaja
MemberTere,
selline küsimus, et kas MASS2 pole mõtet võtta enne trenni? Kas neid valke ei oleks vaja näiteks trenni ajal vms? Peale trenni võtan küll.
Ette tänades
Noor_yritaja
MemberMul löödi nina küljele nagu mõlk või midagi. Kui külje pealt katsuda siis nagu muidu peaks olema 2 mingit luutaolist asja seal, nende vahel selline lohk või asi. Mul see lohk nagu on nüüd pikem, ulatub rohkem ninajuureni. Eriti näha pole, aga siiski veidi. Ei tea, kas arstid teevad sellise asjaga midagi? Kas peaks haigalsse minema või perearsti juurde?
Noor_yritaja
Memberaga 6a pole enam eriti selline aeg mis väga lootust annaks.. nagu elukvaliteet on üpris madal niimoodi elades
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(( arvate, et need preparaadid võiksid mind aidata??Noor_yritaja
Membertere,
mul on olnud günekomastia ~6a, olen 19 aastane..
suhteliselt raskekujuline, aga rind muidu suurem/rasvunud pole.. ainult tükid nibudes..
ainuke variant on vist operatsioon?
Noor_yritaja
MemberVõta see kaheks jaotatud kava 1 variant. Super hea kava! Smithiga mõtetu suruda (see puhtalt minu arvamus, eelistan vaba kangi) suru ikka n-ö lahtise kangiga. Minu jõusaalis Smithi kang 15 kilo.miks mõttetu?
muidu aitäh soovituste eest
Noor_yritaja
MemberOlgu, lugesin nüüd ülejäänud jutu kah läbi..
Mida sisaldab täpsemalt munavalge ja -kollane? Valke sisaldab milline osa? Ja mis vormis te sööte hommikuti muna?
Viljapudru annab süsivesikuid?
Kuna hommikul mul väga metsikut isu ei ole, siis mõtlesin süüa midagi sarnast:
Hommik kausitäis putru ning ~2 muna
Lõuna kartul ja liha
Pealelõuna (enne trenni) ~250g kohupiima/kodujuustu
Peale trenni MASS2 (kas 50g või 100g??)
Õhtul korralik toit, kartul ja liha/kala
Milliseid soovitusi annate?
Noor_yritaja
MemberTähendab,trenni pole sa veel isegi alustanud,aga pulbri juba ostsidMa ei ole seda öelnud! Olen alustanud juba trenniga! Võib-olla ajas teid segadusse lause, et plaanin käia trennis 3-4x nädalas. Nimelt olen käinud jõusaalis siiani kõigest paar nädalat ning ei ole veel välja kujunenud jääv trennikava. Enne seda tegin igapäevaselt kodus trenni erinevate hantlite ning kehalist trenni (kõhulihased, seljalihased, kätekõverdused)..
Kas te üldse ei loe? Mainisin ju selgelt, et MUL EI OLE VÕIMALIK SÜÜA peale trenni umbes pooleteise tunni jooksul, selletõttu arvasin, et oleks tark toiduasendajana võtta pulbrit!
Lootsin siit asjalikku vastust, aga olin vist liialt naiivne..
Mõttetu agressorlik suhtumine!
Noor_yritaja
MemberHmm, olen siiani teinud päevas kõhulihaseid niiviisi, et ülepäeviti ühel päeval koos lisaraskusega 50kg (ning jalad fikseeritult) ning teisel päeval ilma raskuseta ning jalad vabalt. Selline trenn aga hakkab justkui seljale kuigi kõhulihaste arengut on näha (või mulle vähemalt tundub)..
Viimasel ajal olen hakanud eelistama teistsuguseid harjutusi:
http://www.youtube.com/watch?v=rmSvMvKMBV8
Nagu seal videos 1:20 juures ja samamoodi külgedele. Kas see tõesti on seljalihasteharjutus? :S Siiski on pingul ju ka kõht..
Ning kas videos olevad seljalihaseharjutused on head? Nad ei paku ju eriti pinget.. igav on neid teha :S
Milliseid harjutusi soovitate kõhulihastele? Ei tahaks oma selga haigeks teha. Või jätta mõneks ajaks kõhulihased ning keskenduda alaseljale, et hiljem siis tavaliste püstitõusmistega jätkata??
Ette tänades..
Noor_yritaja
MemberTänud Existence..
Milline on aeroobne trenn? Jooksmine ja rattasõit? (Vabandust, olen väga loll sellel alal
)Ning milliseid koduseid seljalihaseharjutusi soovitate balanseerimaks kõhulihasetrenni?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noor_yritaja
MemberAga raske on ju seda paika panna, arvestades, et ma ei treeni ennast pidevalt jõusaalis..
-
AutorPostitused