noobie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
noobie
Membermõtled rinna sisemist osa?
ristivedu plokksüsteemil..
noobie
MemberEi ole väga pro vana, aga minu arust lihase kasvatamiseks peabki teda väsitama..
noobie
Membertähendab kui ma hakkan valku algul võtma, kas ma pean siis kindlasti veel eraldi süsivesikuid juurde ostma? või saab kuidagi muud moodi kah?üldiselt pead ostma jah sest midagi ei kuku taevast alla niisama..
võid ka peale trenni ilma süsivesikuteta juua, aga iseasi palju sest siis kasu on..
noobie
MemberTäitsa kobe .. rinda vaja vist natuke arendada
?Enda vanuse kohta oled piisavalt hästi arenenud, jõudu tööle!
noobie
Membersoovitatav on esialgu valkude ja süsivesikutega ennast varustada..
noobie
MemberOleneb sellest palju sa tavatoitu sööd.. Peale trenni peaks nagu kindlasti.
noobie
MemberSoetasin umbes kuu aega tagasi selle Tai Kane Super Mass kombo ja saan vaid kiidusõnu öelda.. kreatiin + süsivesikud + valk – kõik ühes. Suurepärane maitse ja tänu 1,8kg’sele valgukotile jätkub üsna kauaks. Kui too otsa lõppeb soetan kindlasti uuesti.
noobie
MemberMa laksan peale trenni 5g koos süsikate ja valguga. Vabadel päevadel 5g hommikusöögi ajal. Täitsa töötab.. minu puhul vähemalt
noobie
MemberMa arvan ka et liiga pikk kava.Äää ja mida see alakeha treening endast kujutab?
Täna just tulin oma ” esimeselt päevalt ” .. jah, triitsalt võiks ühe ära võtta jah ja rind saab rämedalt vatti.
Alakeha treening on mul selline elementaarne jalgade treening (press, kükk, sääred jne) Ujun ja jooksen ka sestap ei pööra jalgade niivõrd suurt tähelepanu kui ülakehale.
Muidu aitäh vastajatele!
noobie
MemberChilli siin pisut ringi ja peaksid selliseid näidiskavasid kõriauguni leidma..
noobie
MemberHmm mingi imelik kamm, just ei saand sisse logida ja pidin küsima nagu siin..
Aga igatahes, praegu jookseb niiöelda viies kuu.. Tarbin ka toidulisandeid ja söön võimalikult korralikult.
noobie
MemberKalmuse ja Oti duelli ei saa nüüd ilmselt lähitulevikus vaadata, aga arvestades, et mõlemad mehed tegelevad selle spordialaga ilmselt veel aastakümneid, ei kaota ma lootust et need mehed kunagi siiski veteranide klassis hallide kitsehabemete ja kiilakate pealagedega tuld annavad ja selgub tõde- kumb on parem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas tõesti on kahtlus – kumb on parem?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ärme aja ümarat juttu… ütle otse välja

Ma igatahes Kalmuse poolt, kuna inimene pingutab 10x rohkem ja sellest nähaolevalt ikka lugu ei peeta.
noobie
Memberofkoors..
noobie
MemberTaaskord taoline teema siis..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noobie
MemberHea, et keegigi nii südamesse seda ei võta, aga jah nii need asjad on küll.
-
AutorPostitused