Nony
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nony
MemberSpartas vist selline masin olemas ja mõningates ilusalongides ka mingi analoogne asi. Mida arvate? Kas keegi teab omast kogemusest soovitada??? Juba ammu ei usu ma imemasinatesse, mis hüperhelikiirusel saleneda aitavad ja Sinu eest trenni ära teevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga kas nt trennijärgselt sellise aparaadiga lihaste lõõgastamine oleks hea mõte (et siis kas aitab)?Nony
MemberMa ise umbes nii kangeid teen, mulle meeldib. Mitte taastusjoogiks ja mitte 500 ml, aga kangus on sama.No tundus kuidagi vääga kange kraam, aga… Ega enne ikka ei tea, kui ise pole proovinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , seega läksin kööki ja proovisin järgi. Päris mõnus ja ütleks isegi, et šokolaadine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Panin törtsu mett ka (ma ikkagi suur magusasõber
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ja igati ok jook sai. Seda võiks jahedal sügis(talve)õhtul ka natukese kaneelilisandiga proovida, oleks ilmselt väga nämm

Nony
MemberKakao on iseenesest väga hea asi, nii et päris hästi sobiks tegelikult trennijärgseks/eelseks:)Olen ise ka näiteks maitsestamata valgule nesquiki lisanud-saad sv, mineraale, vitamiine – need on sinna lisatud.
maitsestamata valgupulbrile kakaod juurde panna on päris mõistlik mõte, olen ka sellele mõelnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tulemuseks šok.-maitseline valk!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise eelistan tavalist magustamata kakaod…
Nony
MemberVabandan enda uudishimu pärast, aga kas sa oled sellist jooki maitsenud ka, kus on 500ml piima ja 50gr kakaod?…
Mulle tundub, et kui sa mõtled tavalist kakaod, et siis see tuleks paras mürk (500ml piim+50gr magustamata kakaud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )?Mul tekkisid samad mõtted/küsimused
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nony
Memberise ostsin mingi aeg tagasi anttilast adidase oma, aga hetkel vist sellist ei ole neil enam.
aga triumphi oma võiks äkki triumphi pesupoest küsida???
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nony
Memberkookosega ka proovitud ja päris maitsvad tulid
MemberHindud on viinud postitantsu uutesse kõrgustesse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
selline versioon oleks juba päris hea jah
Memberolen nüüd sama jooki ka külmalt proovinud ja see maitseb isegi paremini!
mett ei ole kasutanud, aga kohvile panin törtsu piima ka
Memberhommikuse sardelli võiks millegi asjalikuma vastu vahetada, nt muna/kohupiim/kodujuust/kaerapuder…
õhtuse jogurti asemel eelistaks ma ka pigem kodujuustu/kohupiima.
tervislikke rasvu ei ole Sinu menüüs (nt pähklid)!
saiast saad kiirestiimenduvaid sv-d ja peale trenni isegi võib lubada, aga üldiselt ikka (täistera)leib parem valik (aeglaselt imenduv sv – kõht püsib kauem täis)
minu lühike ja tagasihoidlik arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 19, 2010 at 7:26 p.l. in reply to: Kulturismigigantide triatlon lõppes Marek Morozovi võiduga! #273761Nony
Memberäkki Taavi Koovit
Member100 % veendunud, et me jõuame ameeriklastele järgi, ega enam palju puudus ei ole.See ei maitse ja too ei maitse. Lisage aga suhkrut igale poole… vaat siis on hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>natuke karm väide ühe paki vaniljekohupiima põhjal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei ole ise ka mingi suhkrukummardaja, aga… kui palju on neid inimesi, kes suhkrut üldse ei tarbi???aga pakun siis suhkru asemele äkki mustikad ja kookoshelbed sinna pannkoogi taignasse (ei ole ise veel proovinud, aga proovin lähipäevil kindlasti ära)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nony
Memberveebipoodi lisatud uusi mudeleid mida Telliskivis ka kohapeal saadaval on kliki siianaiste riideid võiks ka olla
Nony
MemberVanillikohupiim on suhkruga…
tean jah, et suhkruga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga minu jaoks oleks muidu liiga maitsetu.soolane variant mulle ilmselt ka ei maitseks…
Nony
MemberProovisin ka ära… nämm… Suhkrut ega mett ei kasutanud, küll aga panin vanillikohupiima. Ise magusamat ei tahakski. Natukese moosiga sõi ka laps väga hea meelega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Soovitan ära proovida 
Nony
MemberKuidas täpsemalt seda kuivharjamist teha?copytud dermoshopi kodulehelt:
Kuivharjamist soovitatakse teha iga päev, pigem hommikuti, umbes 5-10 minuti vältel. Kasutatav hari peaks olema selleks sobiv ja piisavalt pehme, et see ei kahjustaks nahka. Harjamist alustatakse jäsemetelt piisavalt tugevate ringjate liigutustega liikudes keha keskkoha suunas. Kuigi kuivharjamist peaks tegema küllaltki reipate liigutustega, tuleks siiski vältida liiga tugevat hõõrumist. Eriti hoolikalt tuleks harjata tselluliidi-piirkondi, kuid vältida õrnu kohti. Kuivharjamise järel peaks käima duši all või vähemalt pühkima nahka niiskelt, et eemaldada surnud rakud naha pinnalt. Seejärel tuleb nahk kuivatada ja kanda peale niisutavat kreemi.
AutorPostitused