Nony
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nony
MemberHmm, Pärnus ma ostu sooritamisel küll mingit kupongi täitmiseks ei saanud… Kaix kah ei saanud… Aga oleks pidanud vist nagu?
“>Tegelikult Tartus ka konkreetselt ei pakutud, aga kupongid olid seal leti peal ja “torkasid silma välja”. Kuigi mina poolpime
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nägin neid ikka alles enne poest välja astumist. Aga sain ikka täidetud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nony
MemberAga piim+kakao (ehk taimne+loomne) siis ju igati ok kombinatsioon?!
Nony
MemberAga tegelikult ongi ju kodujõusaalil nii plusse kui miinuseid. Teemaalgataja ei maininud muidugi põhjust, miks ta koju jõusaali tahab teha, aga… Kui ei ole võimalik jõusaalis käia, siis parem ikka kodus teha, kui üldse mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise tahaks ka jõusaalis käia, aga hetkel ei ole sellist võimalust/sobivat aega. Siis teengi pigem kodus! Kui eesmärgid suuremad ja trenn toimub pidevalt nö piire katsetades, siis muidugi üks pusida ei maksaks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui nüüd meenutada, siis ei küsinud teemaalgataja vist üldse motivatsiooni või kas teha/mitte kohta, vaid soovis soovitusi, mida kodusesse jõusaali hankida
“> Seda teemat ma ise väga kõva häälega ei kommenteeri (pole nii kogenud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), aga eks see ju oleneb ka mõnes mõttes eesmärkidest…Nony
MemberSee päris väärarusaam ikka pole. Loomne kasvatab lihast palju paremini.Nesquik pole ju kakao ka… kakaomaitseline suhkrujook hoopis.
Taimse päritoluga valgud ei sisalda kõiki asendamatuid aminohappeid, aga koos loomse valguga täiesti kasutatavad! See tarkusetera siis samuti I.Otsuse raamatust.
Aga no Nesquik, see jah rohkem selline “lastejook”… Kuigi oma lapsele teen ise ikka õigest kakaost, sest see suhkrukogus seal ikka üle mõistuse
“>Nony
Memberpäris kakaod küll ei kannata juua, mäletan tegin kunagi maitsestamata kakaot, esimese lonksu järel tuli see kõik tagasi väljaselline tunne oli nagu jooks mingi tabletisheiki
“>aga mulle jääb mõistatuseks see, et kust kohast on taimedel valk
põhimõtteliselt oleks see võimalik, kui see oleks üleüldse teistsuguse ehitusega aine, aga mis meenutab loomse valgu ehitust ning seetõttu võib seda liigitada valkude alla
aga ma küll ei usu, et taimne “valk” kuidagi kasuks tuleb
I.Otsus “Kulturism ja fitness” lk 64:
“Millegipärast kohtab päris tihti väärarusaama, nagu tasuks arvestada vaid loomset päritolu valkude tarbimisega.”
Nony
MemberTäiesti nõus.Pealegi saab kodus kuulata sobivat muusikat.
Või teab keegi jõusaali,kus mängiksid Marduk,Dimmu Borgir,Rotting Christ,Vreid,Windir,Cor Scorpii …,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heh… Nightwishi ka ei mängita
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega igati nõustun
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga eks oleneb inimesest! Mul küll üksinda motivatsioonipuudust ei ole, küll aga veniksid trennide vahed nädala(te)pikkuseks, kui sõbrannade peale lootma jääks
“>Nony
MemberMulle meeldib kohupiima ka virsiku ja mustikaga kombineerida. Kui šeiki teha, siis lisan piima ja/või vett. Aga muidu maitseb väga hea ka kohupiimakreemina
“>Nony
MemberMa siin ka ükspäev mõtlesin selle peale. Endal siis ka varsti sama probleem. Varem olin tihti pika päeva lihtsalt söömata või sõin mingit “kräppi”, enam seda viga ei tahaks teha
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma muidu mõtlesin ka batoonide peale… Kuigi kui iga päev koolis käia, siis ilmselt ei tasuks
“> (pole kõige odavam variant ja usun, et üleküllastus ka kiire tulema), aga ma õnneks üsna harva seal… (Ei propageeri popitamist, pean silmas kaugõpet
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).Nony
Memberära tee omale kodus jõusaali, motivatsioon trenni teha kaob üsna kiirelt.ainuke võimalus oleks kellegiga koos treenida
Oleneb ikka inimesest… Kui ma kodus trenni teha ei saaks, siis oleksin juba mustas masenduses
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Alati ei ole võimalik kellegagi koos teha. Pealegi võiks motivatsioon tulla ikka inimesest endast! Muidu võib trenn samuti pooleli jääda, sest kes teab, kui kauaks kaaslasel tahtmist/motti on??!!!!Nony
Memberhttp://www.struktuur.net/kcal.phpTegelikult ma tahtsin enne selle kalkulaatori postitada, aga ei leidnud üles…
Ning pole sellel eelmsielgi häda midagi, kui tähti närida siis jah ta ei anna BAV-i juhul kui valid aktiivsuse miinimumist suurema.
Ei tahtnudki üldse tähti närida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihtsalt, et BAV on ikkagi kalorikulu ilma midagi tegemata, aga seal kalkulaatoris arvestab aktiivsust ka. Kui oskad seda ise arvesse võtta, siis polegi midagi viga;)Aga see kalkulaator http://www.struktuur.net/kcal.php on küll väga asjalik!
Nony
MemberSeal kalkulaatoris aktiivsust ka arvestatud, aga BAV peaks ikka olema ilma trenni-aktiivsust arvestamata??? või kuidas?
Nony
MemberTäiesti arusaadav
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga no ise ei ole küll selle peale tulnud, et ainult üks batoon (või on midagi veel odavamat???) tellida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nony
MemberAhaa… OK siis. Aga kas see ongi kogu aeg nii olnud? (Ei mäleta mitte, kas olen siis alati üle 500.-eest tellinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )august 25, 2010 at 5:47 e.l. in reply to: Lihaspinge, lõdvestamine, foam rolling, trigger-pointid ja vahtkummirullide ostuvõimalused #274081Nony
MemberMulle meeldib ka üks korralik saun koos vihtlemisega – väga hästi lõdvestab. Aga nagu juba keegi ütles, siis see võib ka väsitav olla. Ise luban sellist korralikku sauna ainult 1 (max 2) korda nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nony
MemberSpartas kasutavad päris paljud seda..kui käid spartas, siis küsi treeneri Margus Silbaumi käest selle imemasina kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kahjuks ei käi spartas… olen kusagilt lugenud, et seal on olemas.
sellepärast küsingi, et kes on proovinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja parandan/täpsustan küsimust ka… “kas aitab” all ei pea ma siis seda silmas, et kas aitab “kiiresti-ilma-ise-midagi-tegemata” vormi saada, vaid kas on kasu nö lihaste lõdvestajana (mõnes mõttes siis äkki isegi massaaži??? eest)?
-
AutorPostitused