Nony
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nony
Membermuutuda võib ka treeningu intensiivus ja toidulisandite manustamine, millest tuleneb ka muutus füüsilises vormis.Ma arvan, et ka toidulisandite manustamine nõuab korralikku finantsi ja kui selleks raha on, siis saab hea tahtmise juures ka toitumist muuta! Kuna enamasti napib just valku (tegelikult muidugi ka head rasva), siis nt kohupiima-kodujuustu lisamine menüüsse ei tohiks eriline kunst olla. Ja rohkem valku menüüsse on ju vaja ka sel juhul, kui teemaalgataja tahab lihasmassi juurde saada!
Ma pole ka ise kõige ideaalsem toituja, kuigi tean, mis ja kuidas õige oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , samas arvan ikkagi, et ka ilma toidulisanditeta saab hakkama. Olen isegi vahel “laisk” ja kui on väga kiire, siis võib ju omale pulbrist koksi kokku segada, samas võib trennijärgselt ka hoopis kohupiima ja puuvilja/mahla tarbida. Ja ei arva üldse, et valgupulber odavam tuleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga nagu siin targemad juba mainisid, siis praegusi toitumisharjumusi oleks ikkagi vaja teada, et mingisugust nõu anda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nony
MemberVõiksid oma praeguse menüü ka kirja panna siia.Aga kui sa toitumises muutusi teha ei saa, siis pead ka kahjuks arvestama, et soovitud tulemusi ei näe.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vana ja kulunud jutt toitumise kohta, aga täiesti TÕSI!

Nony
MemberMina olin kunagi suusatamises kibe käsi, aga nüüd ei ole aastaid suuski alla saanud. Tõsi 2004 aastal proovisin kätt ja jalga ning mul õnnestus poole tunniga mõlemad suusakepid ära murda! Need olid mingid imepeenikesed profikepid, aga mina olen harjunud vanade alumiiniumtorudega(vana kool) ja nii ta läks.No kui noorusaegu meenutada, siis ma olen ükskord nii hoogsalt suusatanud, et kukkusin nii suure hooga ja sain suusakepiga otse silma alla. Pärast käisin kaks nädalat ringi silm sinine
MemberMulle tegeliklt väga meeldivad sellised üritused, aga oma suusatamiseoskuse ja tehnikaga jõuaksin finišisse vist alles nädal pärast starti
Küll aga tahaks sel aastal jooksu- ja/või rattamaratoni ette võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks paistab, kuidas välja kukub…Nony
MemberMinu “uueaastalubadused” on enamasti antud iseendale ja seda üldse mitte aasta lõpus või uue alguses, vaid aastaläbi ja just siis, kui mõni tore mõte tuleb või midagi põnevat teoksil;)
Kindlasti on palju neid, kes panevai iga aasta alguses korralikud plaanid paika ja eks see planeerimine ja eesmärkide seadmine on ka igati vajalik (eriti nt spordis), aga tegelikult on iga aasta ka selliseid mõttetuid lubadusi, mis nagunii ei saa teoks…
Nt on suht mõttetu iga aasta jaanuaris lubada, et no seekord nüüd võtan kindlasti kaalus alla. Kui on tahtmist ja pealehakkamist ja järjepidevust, siis tuleb selliseid lubadusi eelkõige iseendale anda just täna, mitte homme, esmaspäeval, järgmisel nädalal või iga aasta jaanuaris.
Nony
MemberJa mina madala pulsiga ei arenenud absoluutselt, polnud jõudu, tervist, vastupidavust ega midagi muud, ainult tuim nühkimine. Nii kui intensiivse spordiga tegelema hakkasin, hakkas kõik mühinal arenema.Mulle tundus ka nii
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nony
MemberEks seal ole jah Bravo club ja Sugar ning muud möllud! (Y) xDD……Ka sellistes klubides saab edukalt nt rasvapõletust teha
Member*Ei taha sööki järele jätta ja sööd viisakusest taldriku tühjaks?Jäta parem järgi. Raha Sa niikuinii tagasi jah, ei saa aga Sul on võimalus säästa enda keha!
Lisaks siia veel kellegi kuldsed sõnad, et prügikast ei lähe paksuks ka – saab täis ja viid välja
MemberKui nüüd üldiselt rääkida, siis korralik toitumine on põhiline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lokaalselt ei saa trenniga rasva põletada (a´la teen kõhulihaste harjutusi ja kõht kohe pekist vaba
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )!Nony
MemberMõnele jälle meeldib Alpenrose. Ostsin rohelise ja viskasin kohe minema! Kollast aga pole proovinud. Eelistan eestimaist.kui nüüd pakendit lugeda, siis alpenrose (kui mälu mind ei peta) tegelikult ka eestis valmistatud…
Nony
MemberSelveri vanillimaitseline kohupiim on ka minu lemmik. 200-grammine pakk ja hind hetkel 8,10 eeki.Toiteväärtus 100 g kohta
energiat 484 kJ / 114 kcal
valke 16,2 g
süsikaid 11,3 g
rasvu 0,4 g
njah… veel mõni aeg tagasi oli selveri kohupiim 250g ja maksis 7.90. hiljuti aga avastasin, et on 200g-ks kahanenud, samas hind tõusis 8.20-le
MemberSellest ma räägingi, et ma ei suuda endale liha ja kapsast näost sisse ajada. Liha ei saa ma juba süüa sellepärast, et mu magu ei kannata raskesti seeditavaid toite. Ma suren ilma süsivesikuteta ära. Ja suitsetamise lisakilod ei tule ainult toitumisharjumustest. Ka ainevahetus aeglustub tunduvalt, see ei ole toiduga seotud, vaid ainetega mis suitsetamine organismile annab..Ja kui ma viibin koolis 8-18 ja siis trenn, siis ilmselgelt eii ole söögi kohapealt suurt valikut. Kooli kohvikutes peale kinder delicide ja saiakeste midagi ei saa. healjuhul 12-00 14.00 on sooja toitu ka, muul ajal võib soojast toidust seljankat süüa.
ilma süsivesikuteta ei peagi elada saama, aga neid leidub ka tervislikumates toitudes, kui seda on delice vmt.
mul kah sama jama. olen igasuguste käest küsinud, ma ei tea keegi aru ei saa et ma ei saa nii nagu nagu need räägivad. kui ei ole aega siis ei ole aega ja kui ei taha siis ei taha ju. midagi ei ole teha. ma ei tea kuidas nad aru ei saa, ajavad mingit iba et ikka peab ja peab. tule taevas appi, kui meelde ei tule ja kaasas ei ole ja osta ei taha ja kodus ei ole ja keegi ei anna ja ei taha ju ka alati kui kõht on täis või pole tühi no ei no siis ei saa ju süüa. mis see targutamine aitab et vaja ja peab ja tuleb. ei aita. ma ei tea mida ma tegema pean. mis sa kavatsed?et siis äkki keegi helistab õigel ajal ja ütleb “palun söö nüüd”??? või teeb/toob söögi ette???
mis soovitusi siis ootate? äkki personaalne kokk???
MemberNaised bodyfitnes+163 cm
Cristina Alev – 2
Annika Summel – 4
Jaanika Saareleht – 8
Mehed klassikaline kulturism-180 cm
Imre Vähi – 2
Mikk Raudsepp – 4
Marti Taru – 6
Mehed klassikaline kulturism+180 cm
Jüri Leinvald – 4
Indrek Viska – 7
Mehed kulturism-90kg
Ott Kiivikas – 2
oktoober 21, 2010 at 8:31 e.l. in reply to: Soovid teada oma täpset rasvaprotsenti – DEXA / DXA #279905Nony
MemberVäga huvitav
“> Ega keegi ei tea, mis koht see Tartus on, kus sama protseduuri teha saab?Nony
MemberMa proovin lihtsalt ennast panna kõrvaltvaataja rolli ja mõelda, et kas ma tahaksin kõike seda ette võtta…..kui see selline kannatuste rada on? Selge on see, et Kirp kirjutabki nii nagu stsenaarium on, ta ei ilusta ega peagi seda tegema, miks ma lisasin seda roosat värvi sinna teksti on sellepärast, et anda mõista, et on olemas ka rõõmsamates toonides ettevalmistusi….
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mitte et see elu lust ja lillepidu on, vaid normaalne enesetunne valdava osa ajast dieedil on tagasiside organismi poolt, et kõik füsioloogilised protsessid saavad organismis normaalselt kulgeda…Saan aru… Ma tegelikult mõtlesingi pigem seda, et tänu nendele mustadele emotsioonidele on blogi palju vürtsikam ja lugejale huvitavam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused