nonni
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
nonni
MemberTundub, et olen õigel teel, cm kaovad ja kaal ka vaikselt
nonni
Membermis need kasulikud rasvad võiks olla? Kui ma ei eksi siis näiteks punane kala ja avokaado?
sinna alla? Mis veel?mõistlik oleks vist foorumist ja artiklitest see üles otsida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> asun tegutsemanonni
MemberKokkuvõtteks siis : Kaalualandamine on suuresti süsivesikute kontrolli alla saamine ja suures osas nende asendamine rasvadega ( eesotsas kasulike ).mis need kasulikud rasvad võiks olla? Kui ma ei eksi siis näiteks punane kala ja avokaado?
sinna alla? Mis veel?nonni
MemberGaseeritud jookide kohta siis :Drink carbonated drinks. Your coach was right—Diet Coke (or any other carbonated drink) can definitely help. The carbonation keeps your stomach full. I would personally opt for a caffeine free option though, like a carbonated flavored water drink, Diet 7-Up, or Diet Sprite.
Neid karboniseeritud, suhkruvabasi ( Coka jne ) peaks siiski vältima, kuid vahel juues pole hullu – minul vähemalt aitavad rajal püsida: tunduvad, kui patu joogina, kuigi kaloreid ei sisalda.
Külmutatud juurviljadest nüüd palju kasulikku küll kadunud pole..Oleneb ainult, kuidas neid valmistada.
juurviljad kas vähese oliiviõliga pannile, või puljongisse keema..
nonni
MemberGaseeritud vesi nüüd küll ei tohiks kahjulik olla.Aga pähklid toidukordade vahel pole halvad (oleneb muidugi ka millised, soolapähkleid ei soovitaks).
Ja sügavkülmutatud juurviljade kohalt on nad ilmselgelt paremad kui mitte midagi…
Aga rosinad ei maksa vitsutada siis jah? Tavaliselt olen ostnud seda segu, kus mandlid, maapähklid, rosinad. Aga mõistlikum vist lahtiselt osta. Kuivatatud ploomid ja kõrvitsaseemned pidid ka kuuldavasti kasulikud olema?
nonni
Member1) proovida paar kuud elada nii, et tarbida tavalist toiduõli ei tarbi, tarbid vaid oliiv-õli. Kui paar kuud järjest möödas, siis lasegi pensionini oliiviga.2) proovida iga söögikorraga mõõdukalt süia mõned kuud. Kui tunned lõpuks, et see rutiin õnnestub kenasti, stressi ei valmista, vajadust ülesöömis-tunnet saada pole, siis enamvähem nii jätkagi.
3) proovida süia vaid kvaliteetseid töötlemata kõrge toiteväärtusega toite mõned kuud, st et viinereid ei söö, valid selle asemel liha, limonaadi ei joo, jood mahla jne, mingit ülikallist ökomahla juua pole mõtet seejuures, välismaa juurvilja ei vali võimalusel, valid eesti oma jne. Et kujuneks välja eelistus, et sööd asju, mida saab kirjeldada sõnadega “kvaliteetne toit”. Seda nimekirja mis selle mõiste alla kuulub oskad intuitiivselt aja jooksul selgeks saada.
Vahetasin nädala eest tavalise toiduõli oliiviõli vastu, kallim küll on, aga tasub vast ära.
Toitu katsun valmistada ühe portsu jagu, et väga maitsva toidu puhul ülesöömist vältida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Limonaadi ja pakimahla ei taha üldse, kui joon, siis pressin ise greibist, sidrunist, apelsinist. Üldiselt joon vett ja rohelist teed. Muide, kas gaseeritud vesi on palju halvem valik kui ilma mullita?
Mis puutub kvaliteetsesse toitu, siis jääb paljuski asi jälle selle taha kinni, et olen vaene üliõpilane
Juurviljad lähevad loosi enamasti sügavkülmast, kuigi sealt palju kasulikku ilmselt kaduma läinud. Ja mulle hakkab ilmselt raskusi valmistama see, et elan koos 3 spordipoisiga, kes toitumist ei jälgi vaid on lihtsalt hundiisuga ja ajavad head paremat näost sisse. Aga eks tuleb iseloomu kasvatada ja oma asja edasi ajada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nonni
Memberina lisan alati ka peeneks hakitud tilli
MemberMingit iroonitsemist ei olnud.Ma lihtsalt tahtsin teada,mis alustel sa oma menüü koostasid.Mina asendaksin maitsestamata jogurti(sellle koristaks üleüldse ära) hapukoorega,lisaksin veel ka avokado ja kookoshelbed,samuti kalaõli.
Kala ja kana võiks olla eraldi söögikorrad ühe päeva sees.Banaanid on omal kohal vaid peale trenni.
Rosinate “näksimine” on liiast.Supid-pastad jätaks kah kaalulangetamise ajaks välja.
-10kg maiks-juuniks on täiesti reaalne.
Ja kasuta “otsingut” ja tutvu Fred Antsoni artikliktega,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suur aitäh mõistliku postituse eest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
nonni
MemberMina ootan jällegi, et kaalulangetajad vanu postitusi ja artikleid loevad. Sinu teemas ei ole mitte midagi, millele Sa juba siin olemasolevast infost vastust kätte ei saaks.Ja loen ja olen juba kõvasti neid lugenud. Ütlen veelkord, et tegin teema lihtsalt selleks, et personaalsemat lähenemist saada, kuna personaaltreeneri jms jaoks vaesel üliõpilasel raha pole. Keegi pole ju kohustatud sellele teemale vastama. Ja ma ei usu, et selle teemaga nüüd foorumi umbe ajan.
Vabandust, et küsisin.
nonni
MemberMiks Sa ainult suveks tahad trimmi saada? Vasta endale. Kas Sa saaksid otsustada, millega hakkad tegelema – saja treeninguga korraga ei ole mõtet tegeleda, hakkavad üksteisele vastu töötama ja taastuda ei jõua. Sa ei suuda ka ühessegi süveneda. Siblid tühja ja tulemust ei ole. Otsusta, mis Sulle sobib ja mis on Sinu eesmärk. Trimmi saada on liiga laialivalguv mõiste.Tahaks end ikka pea iga päev liigutada…kui ühe päeva nädalas vabaks võtan, siis juba oleks nagu midagi puudu. Aga kuidas ma peaks siis trenni valima? Jõusaalihundiks ei taha. Polegi enne kuulnud, et erinevates trennides käimine kahjuks võib tulla. Siiani arvasin, et see pigem on vaheldusrikkus kasulik. Mõni trenn vastupidavusele, mõni rasvapõletuseks, mõni jõutrenn, erinevad lihasgrupid jms.
Seega palun teadjad, harige mind. Kuidas oma treeningkava siis koostama peaksin? Jõusaali asemel olen siiani eelistanud rühmatreeninguid.
nonni
MemberKuskohalt sa välja lugesid,et kaalu alandamiseks peab menüüst rasvad praktiliselt eemaldama?Ootaksin iroonitsemise asmel pigem soovitusi, mida menüüsse juurde tuleks lisada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mõistagi ei taha AINULT suveks heasse vormi saada. Lihtsalt mai/juuni võiks olla see punkt, kus liigsed kilod kadunud võiks olla. Edasi tuleks vast sobivat kaalu ja vormi hoida või mis?
nonni
MemberOlen foorumit päris põhjalikult uurinud juba. Mõtlesin lihtsalt huvi pärast eraldi postituse teha. Juhuks, kui mõni teadja tarkust viitsib jagada
MemberAbsoluutselt!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahaks lihtsalt teada, kas olen õigel teel ja kas toidu- ning trennivalik on mõistlik..
nonni
MemberEi pidanud kiudainete vältimist silmas. Halb sõnastus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused