nonni
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
nonni
MemberTegin treeneriga läbi, aga kõik need harjutused ja masiand olid tegelikult juba tuttavad.
Soovitati pealaest jalatallani kogu kava paar korda nädalas läbi teha ja mõni päev lindi peal joosta.
nonni
MemberKäin pikemat aega Spartas..
Eelmisel aastal sai treening- ja toitumiskava ka tellitud, aga paraku pidin pettuma. Tol ajal polnud suhtumine kuigi personaalne. Kõigile anti ühesugune standardkava ette ja ega toitumiskava ka eriti ei kohandatud. Täna käivad asjad vb teisiti..
nonni
MemberVali ikka toite maitse järgi – jäätis, tort, kommid – nämma!Mida Sa sahmid tükikaupa – kas Sa ei tahtnud kaalust alla saada? Ma võin kihla vedada, et siin selliselt tühja juttu ja endal pead segi ajades Sa kuhugi ei jõua. Pooled nõuannetest on niigi mööda – kuidas Sa sorteerid neid. Lõpeta see plää-plää ära. Või on eesmärgid muutunud: ei ole vaja kaalust alla saada vaid koos soiguda, kuidas miski ei õnnestu. Tõsi seegi!
tohoh, mis vanakuri mõnele sisse läinud

Minul edeneb kõik üle ootuste hästi, foorumid ikka ju asja arutamiseks. Vaevalt see maitsev kliiuke võid, mis praadimiseks kasulikum kui oliivõli, nüüd mu ettevõtmise nurjab.
Sinu klaas on täna küll pigem pooltühi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , õnneks mina endiselt positiivne ja edumeelne oma ettevõtmsies.nonni
MemberSee võiga praadimine on ju puhas õnnistus! Tegin hommikul omletti ja no nii hea pole veel kunagi olnud, kui nüüd võiga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nonni
MemberMaxima kauplustes 19.-25.01.2010Tuunikala tükid Lorado, 185 g (õlis, omas mahlas) – 9,50 EEK
eitea kas need tuunikala tükid süüa ka kõlbavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> on keegi proovind?nonni
MemberKüsimus: kas oliivõli asemel tasub praadimisel kasutada pigem võid? Jäi kuskil siin foorumis silma selline seisukoht..
nonni
MemberLugesin kunagi Arnoldi soovitusi: et kõht hästi läbi käiks, tee kõhulihaste harjutusi. Minu puhul töötab. Vist on asi, mis töötab loogiliselt. Kõhulihaste puhul ei ole karta ka ületreeningut – lihtsalt seda ei saavuta.Eriti hea variant
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nonni
MemberNonni, kui tahad kotlette paneerida, siis soovitan linajahu, on kasulikum kui riivsai ning maitse jääb samuti väga hea. Hommikul enne sööki klaas vett linajahuga annab ka seedimisele kena hoo sisse
Proovin kindlasti, aitääh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nonni
MemberMinu poolne soovitus on juua päeva jooksul rohkem vett.See peaks ka kaalu langetamisele mõjuma.Päeva jooksul kõigi vedelike kogus on 1liiter=20kg kohta.Ehk siis 3,5 L minu puhul vaja.
Ma usun, et 3 liitrit tuleb mul ära küll..
nonni
MemberMa ise kasutan vahel kaerakliisid, aga ega neil suurt vahet ma arvan ei ole. Nisukliid kõige populaarsemad, paljud viskavad seda keefiri sisse vahepaladeks näiteks.Neid kana-kodujuustu kotlette olen mitu korda mõelnud teha, aga ma selline laisapoolne toidutegemise suhtes, et…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvestades, et trenn hommikupoole siis viimaseks toidukorraks eriti süsivesikuid ei soovitaks, pigem näiteks kodujuustu või kana salatiga/aedviljadega, pähklid kergemas koguses oleks ka head.
Eks siin hea tahtmise korral tuleb keegi ja lükkab mu soovitused ilsmelt ümber, aga ise olen taoliselt talitlenud ja paks ma ei ole igatahes

ma teeks ise ka nii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga nende kotlettide tegemine võtab ÜLI vähe aega. Segad aint liha, juustu, sibula ,küüslaugu, tilli, muna ja maitseained kokku. Mudid käega läbi, plötserdad pallid vms ja lükkad ahjuplaadile küpsetuspaberile. 200 kraadi ja 10 minutit. Ahjus ajab veits vedelikku välja ja tundub, et lagunevad ära, aga tegelt ei ole häda midagi. Panni peal tehes rohkem sehkendamist. Aga proovi kindlasti

nonni
MemberKonsumites, Maksimarketites ja A ja O kauplustes peaks olema Säästu rasvatud kohupiima ja rasvatut kodujuustu alla 10.-
See kodujuust on mu vaieldamatu lemmik. Sealsed Säästu munad on ka odavamad, kui teised. Tuunikala suures tükid õlis oli ka kuskil 15 või 16.-
Kanafilee kah hetkel allahinnatud. Aga tartlased, vaadake, et nüüd Eedeni konsumit tühjaks ei tee
nonni
MemberVõib olla lihtsalt oled harjunud vana “kempsu-reziimiga”, aga kuna sööd vähem siis pole midagi välja lasta igakord
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja siis teine asi:
Nisukliisi olen proovinud, aga peaks vist uuesti kasutusele võtma. Aga kas oluline on, palju vees lahustub? Et pigem rukki kui nisukliid?
Lõpetasin just lõunasöögi. Katsetasin kana-kodujuustu kotlette ahjus. Panni peal riivsaiaga on küll tiba paremad, aga ahjus tulid ka head. Tegin kalkuni kintsuhakklihaga, sest konsumis lihtsalt pole mitu päeva kanahakkliha olnud :S Proovige, kes veel pole. Ja lisage kahitud tilli ka
mmm..Kui kedagi peaks huvitama, siis kolme kotletti kõrvale läks veel natuke kodujuustu, klaas keedetud juruvilju (lillkapsas, porgand, uba, hernes) spl oliiviõli ja sidrunipipraga ja 5 kirsstomatit. Umbehää oli.
Hommikul enne trenni pisut 4viljaputru spl marjade ja jogurtiga, roheline tee ja greip.
Mida õhtuseks söögikorraks võtta? Kui trenn oli kell 11 hommikul ja õhtul enam kuhugi ei lähe, sest õpin kodus eksamiks. Ehk siis ei liiguta väga. Külmkapis on olemas muna, kosujuust, kohupiim, tuunikala, kana, juurviljad ja midagi vast veel..
nonni
MemberAinuke jama nüüd see, et kõht ei ole viimased 3 päeva läbi käinud. Alguses sai ikka ilusti iga päev potile. Ei tea milles asi? Joon küll 3 tassi rohelist teed päevas ja kasutan oliiviõli. Iga hommik söön greipi ja päeva alustades klaasi keedetud vett meega. Süsivesikuid puutun vähe. Kodujuust ja kohupiim + tuunikala või kana/kalkun igapäevaselt menüüs. Lisaks juurviljad. Muna on ka mu sõber.
Kas see, et 6 korda nädalas trennis käin, võib kuidagi kõhukinnisust tekitada? Liikumine peaks ju pigem soodustama. Ja tunnen, et 6x on väga paras mulle, ei ole väsinud, pigem rohkem energiat sellest. Lihase osas on mul varasemast päris asjalik põhi all, aga polstritrit on vahepeal looderdamise tõttu kogunenud.
Kõik on mu teemast ilmselt juba tüdinud, aga kuidas ma seedimise kiiremaks saaks lisaks nendele abimeestele, mida juba kasutan? Muidu on mul ilmselt suht aeglane ainevahetus..
nonni
MemberPalju siis kaal juba on praegu?No enne kui uuesti jälgima hakkasin oma toitumist ja trennis käima, näitas kaal vahelduva eduga 70-73 (vb kehv kaal ka, et nii palju kõigub). Nüüd katsun kaaluda alati samal ajal, st hommikul. Täna hommikul näitas 68,4. Trennis olen käinud pühapäevast saati. Aga olulisem, kui kaalu langemine, on hetkel see, et kätelt ja puusadelt ja reitelt ja kõhult jne on cm kadunud. Mõõtnud küll ei ole, aga nt teksad on lohvakamalt jalas ja särkide varrukad, mis enne ümber olid, ei ole enam.
nonni
MemberVõib-olla on kaalulangetaja vana trennis käija. Võib-olla uuel aastal lisas rohkem. Kui nii, siis pole midagi valesti.Mängisin nooremana korvpalli, kuni lõpetasin 3 põlveopiga. Nüüd viimased paar aastat vahelduva eduga tü spordiklubis käind. Nov, dets olid aga need kuud, kus midagi teha ei õnnestunud. Nüüd liitusin jaanuarist Fittestiga ja katsun jälle järjepeale saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paks ei ole, aga võiks saledam rohkem trimmis olla

Muide nüüd, kus jälle trennis käin ja söön vastavalt vanade trennilõvide soovitustele, on elu poole ilusam kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja igasugused rämpsu ja magusaisud ka kadunud. aitääääääh
AutorPostitused