nohik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
nohik
MemberAeroobset ma välja lülitada ei saa ja see on ~4 korda nädalas pikem jooks. See on ka ainus, mis on massikogumisele korralikuks piduriks. Ega ma ei tahagi jõusaali lihast kasvatada, tahaks lihtsalt ~10 kg juurde võtta ja sellele kaalule pidama jääda.
Süsikaid saan küll. Peale trenni joon hera, käin kiirelt pesemas ja siis hakkan sööma.
Lihtsalt müstika on minu jaoks see, kui kuulen kedagi rääkimas, et jõulude ajal võtsin 7 kg juurde vms ja peab hakkama dieeti tegema. Olen kogu oma elu söönud korralikult ja kõike mis süda ihkab, aga juurde ei tule
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui tuleb +2kg, siis on see toidu arvelt, mis kõhus on
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nohik
MemberKui vaadata loomi, kes kõik tegutsevad ju ürgsete instinktide järgi, mitte aga mõistuse sunnil, siis nemad vist pigem söövad ja hiljem joovad peale.
Nt koer sööb kausi tühjaks ja vahetult peale seda joob vett peale. Sellel võivad ka muidugi muud põhjused olla (toit on vaja kiirelt süüa, et konkurendid sellele ligi ei tikuks)
“>nohik
MemberTõsta ma midagi ei taha kuna juba aasta on alaseljas tõstmisel valud. Oma keharaskusega venitamiste-hoidmistega hakkan tegelema. Ujumine pole ideaalne, selg jääb justkui pingesse. Mõtlesin just et äkki on midagi elastset jooksu ajaks ümber tõmmata.
nohik
MemberMis arsti juurde tuleks minna?küll perearst Sind suunab. Mida enam ootad!
nohik
Memberole väga ettevaatlik selle seljaga! Sul on 100x rohkem kaotada kui võita. Usu mind, räägin omast kogemusest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Anna seljale nädal veel rahu ja siis hakka vaikselt ja tasapidi selja lihaseid tugevdama. Saad ka jõusaali harjutusi teha, aga esmajärjekorras jälgi et selga hoiaksid!!
nohik
Memberujumine ja jõusaali trenn peaksid ikka erinevad treeningpäevad olema. Esiteks keegi ei jõua teha 1 tund jõusaali ja 1 tund ujumist järjest. See on mõttetu. Peale jõuakt lihas tahab toitaineid, taastuda ja lõdvestuda. Ujumine oleks lisakoormus, millega ainult taastumise energiat kulutaksid. Samas jõukas, kerge eine, 10-15 minutit sooja veega basseinis või kombineerituna mõõduka saunaga oleks positiivne. Eine all pean silmas mitte söömist vaid kiiret suubistet/sheiki, et peale lõõgastumist sööma hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nohik
MemberTean, et peaks hingama niimoodi, et nina kaudu sisse ja suu kaudu väljaOma kogemustele toetudes ütlen, et see ei pea paika, vähemalt külmemate ilmade puhul. Probleem on selles, et kui sa nina kaudu välja ei hinga, siis sa hingad nina kaudu ainult külma õhku sisse ja nina külmub täiesti läbi. Väljahingatav õhk soojendab nina.
Aga mündi teine pool on selline, et nina kaudu sisse-välja hingata ei jõua ja peale selle hakkab nina tavaliselt tilkuma.
Loodus on tark ja kõige õigem hingamine peaks tulema loomulikult, vastavalt tempole.
Edu Sulle
nohik
MemberTõõtan värskes õhus ja kevadel lõi alaselga valu,sain külma vist ja peale seda hakkas koguaeg tunda andma.Siis hakkasin sooja seljavõõd-nagu korsett kandma kui väljas tegutsen ja ple olnud mingit valu nüüd.Kui selg soojas hoida siis trauma oht väiksem.Kui Sinu vastust lugema hakkasin, arvasin, et oled minu posti tsiteerinud. Probleem täpselt sama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga soojavööd ja massaasid olen loomulikult ammu ära proovinud. Selja hoian alati soojas. Probleem jääb täpselt samaks. Sellest järeldan (ja valu pikaajalisusest samuti), et see ei ole mingi lihaspinge valu. On kahtlane, et valu ei kao. Ainult muutub ägedamaks kui selga koorman ja siis rahuneb taas.Spetsialisti vastuse kohta niipalju, et olin ise samale järeldusele jõudnud. Tunduks tõenäoline.
Ära olen kõik peale kiropraktiku ja kosmodiski proovinud. Seega rahakott selga ja kiropraktiku juurde. See mõte tundub ahvatlev.
Küsimus Spetsialistile ja laiemale ringile ka: kuidas tugevdada alaselga. Tahaks toestust parandada. Juhul kui viga on kettas, kas teda on võimalik ka taastada (mitte kirurgiliselt). Tean, et kui lihased head on, siis on võimalik valu kadumine, kuna see toestab. Mingeid venitusi/väänlemisi? Ujumisega on nii, et peale ujumist tunnen, et alaselg on pinges ja valulik…
nohik
MemberLuude arenguks on luid vaja koormata, rattasõit ja ujumine seda ei tee, need teevad luud ainult hõredamaks.Äkki räägid lähemalt!?
Miks peaks üldfüüsiline nagu ujumine jooksmine või rattasõit luustikule halvasti mõjuma?
nohik
MemberOlen minagi kuulnud seda juttu,et geeniuse puhul on tegemist 10% ulatuses andega ja 90% ulatuses visa t66ga smile.gifma arvan ka, et see ikka vastupidi on
nohik
Memberkui komisjonis ütled, et vabatahtlikult lähed ja et sa tõesti TAHAD MINNA, siis sa ka reeglina saad sinna. Ja ajateenistus mõjub vormile küllaltki hästi
nohik
MemberKui minul pole geneetilisi eelduseid lihase kasvatamisel, aga ikka pingutan ja saan suureks, kas siis minu pojal/tütrel on eeldused?see ei pärandu
nohik
MemberAileKuuda, jätkame PS
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nohik
MemberEi eita. Küll aga eitan seda, et mingid tüübid pendliga neid veesooni otsivad (sest kontrollitud katsetes on nende leidmine olnud juhuslik), samuti ei eita, et esineb vibratsioon, või et on väljasid, mis on alalävised. Nende mõju jällegi – EI TEA. S.t. ei ole tõestatud ei ühte ega teistpidi.Ma võin isiklikult L traadiga veesooned üles leida. Kusjuures huvitav on see, et kõrgus maapinnast ei loe, vabalt võtan ka 5. korruselt veesooned üles, hiljem võib keldrist kontrollida. Küll aga on 5. korrusel väga palju muid segavaid tegureid (torustikud, vahepeal paiknevad veeanumad jne…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pendliga määran soodsa kaevu koha ja soovi korral veesoontes vee voolu suuna.
Tegelikult suudan ka ilma traadita veesoont tunnetada, traat on justkui võimendus. Nagu analoogantenni puhul pannakse võimendi vahele. Traadiga saab täpsemalt. Aga muud ilma pendlita küll ei oska veesoone kohta öelda.
nohik
Member(minu juurdemärkus: selliselt kirjutatud tekstide puhul on pea alati nii – midagi kasulikku seal on, ent pmst on taas “religioon” kokku kirjutatud)Midagi isiklikku, aga oled Sa antud raamatut lugenud, et seda “religiooniks” tiiteldad? Autoriks Soome kuulsam tunnetajainimene.
Või eitad ka veesoonte mõju inimesele? Ja looduses aurade/bioväljade (energiaväli,vibratsioon) esinemist? Pendli liikumine.
Igatahes soovitan Sinul ja ka kõigil teistel raamatut lugeda, avardab mõttemaailma ja silmaringi. Sobib kokku maausulise tõekspidamistega, seal ei ole juttu jumalast ja kuradist, vaid looduse seaduspärasustest.
AutorPostitused