noexcuses
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
noexcuses
Member52 minutes ago, Eleri said:Ats Lahi – maailma 5. mees!
Ats, super töö!!! Palju, palju õnne!
noexcuses
MemberMa olen kõik tõstejalatsid ostnud ispordist. Väga hea valik ja sobiva suuruse puudumisel saab jalatsid tellida.
november 11, 2017 at 11:27 e.l. in reply to: World junior and Masters championships Romania – Otseülekanne – meie sportlased võistlustules #392528noexcuses
MemberTubli töö! Nüüd aeg puhata ja mängida.

” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />noexcuses
Member2 hours ago, Reinart said:Täna on suur hulk Eestlasti võistlemas Lätis.
Registreerimine jäi algusega pisut hiljaks nagu tavaliselt ja ilmselt kestab veel mõnda aega.
Meie esimesed võistlejad juba regatud
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Edu meie sportlastele!
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />aprill 8, 2017 at 10:27 e.l. in reply to: Sweden Bodybuilding & Fitness GP – Ott kuld, Agne hõbe, Jekaterina pronks #391006noexcuses
MemberPalju õnne!
” width=”20″ />noexcuses
MemberOn 1/25/2017 at 4:39 PM, Helena Mang said:Aamen!
” width=”20″ /> Ise jõudsin seekord u 2500ni aga kunagi tahaks kindlasti 2700 saavutada
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_tongue.png” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Ma õnnestus mingi aeg detsembis 2600-2700 hoida
” width=”20″ />, kuid nüüd tiksun vaikselt 2300-lt alla poole
noexcuses
Member4 hours ago, z3nka said:
Proovi natuke oma painduvust arendada. Trenni alguses proovi istuda mõned minutid sellises asendis nagu need härrad. Kui sellises asendis on ebamugav, siis tuleb harjutada kuni muutub mugavaks.
Lisaks on inimesed nii erinevad, et mõndadele ei ole absoluutselt sobilik sügavat kükki teha.
Vaata kindlasti ka videosid ehk on abiks.
Mis mõttes on raske hoida paralleelselt? Põlved vajuvad sisse? Mina teen enne kükke korralikult sooja(mitte, et ma muidu ei teeks) ja kasutan sama tehnikat- istun sarnases asendis ja sirged käed jalgevahel, surun kätega põlvesid väljapoole.
noexcuses
Member26 minutes ago, Pirrret said:Muidugi on palju! Kirjutasin mõned nädalad tagasi Nõo Lihavürstile ka sellekohase kirja. Ootan huviga nende vastust.
Kui “käsitsi” kaloraaž kokku lüüa peaks toode andma 220kcal/100g, mis on ikka päris palju rohkem kui lubatud 153 kcal. Samuti on tegu kana kintsulihaga (mitte fileega), mille valgusisaldus on tavaliselt max 20. Seega andmed on ikka korralikult mööda.
Sellepärast ma neid valmistooteid ei usaldagi, teen kõik toidud ikka puhtast toorainest
” width=”20″ />noexcuses
Member16 hours ago, Helena Mang said:Vaevalt see mingi uus toode on aga pasteetide kõrval mis annavad 200-250 cal per 100g kohta on päris asjalik ja maitseb ka
” width=”20″ /> Ise oleks muidugi parem teha aga ei hakka 2 leiva pärast mässama
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Ma ükspäev väga kahtlusatavalt poes mõtlesin, et äkki on “1” sealt eest ära jäänud
” width=”20″ />noexcuses
MemberPalju, palju õnne Agne! Tubli töö!
noexcuses
MemberMina olen korduvalt käinud verd loovutamas, ka võistlusdieedi ajal ja jõunäitajad pole langenud. Lihtsalt olen sel päeval trenni vahele jätnud.
noexcuses
MemberHelena, tubli! Tore, et sa otsustasid juba sel sügisel lavale astuda
” width=”20″ /> AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)