NO PAIN NO GAIN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
NO PAIN NO GAIN
Memberplaan ongi surra sydamerabandusse..
alessandro, sulle ma yldse pole midagi soovitanud, nii et 2ra hakka pihta .
Palun ära hakka targutama jälle, kui sulle soovitused ei sobi mis sulle siin antakse, siis sa oled vale spordiala valinud…timo116, mainiks 2ra et sa ise alustasid seda jama .
tuleb v2lja et ma ei tohi oma treeningust mitte s6nagi öelda v6i mis ?
ja teie soovitusi ma niikuinii omaks ei võta..
NO PAIN NO GAIN
Memberja mis puutub 3h-d siis mul on lihtsalt s6ltuvus treenimisest..
NO PAIN NO GAIN
MemberKui saladus pole, siis võiksid siia lisada oma kava.oma kava ma siia lisama ei hakka, niikuinii pole teil midagi tarka 8elda..
NO PAIN NO GAIN
Member15 – 20 harjutust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Normaalsed treeningkavad sisaldavad nii palju seeriaid ühele lihasgrupile, kui sedagi.
ja kuidas siis selline tegija nagu mike mentzer tugevaks sai selle juures et ta oli j6ukas iga p2ev v2hemalt 6h ?
NO PAIN NO GAIN
MemberTeeme nii et sellised soovitused jätad enda teada..oota, ma ei saanud aru, on see vale siis ?
v6i on sul midagi isiklikku ?
NO PAIN NO GAIN
MemberOlen 180cm ja 68kg. Plaan ongi siis kilosid juurde saada..toitumine korras ?
kui teed intensiivselt siis s88 ikka 150g valku p2evas, kyll siis kasvad..
NO PAIN NO GAIN
MemberTeema algataja ütles juba, et ta ei tarbi valgushake, aga spetsialistid vastavad ikka, et peale trenni võid muud söögid ära unustada – ainult vadak töötab.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2ra tee nalja, kui ma s88n 0,5h peale trenni umbes 30-40 g valku ja 2x rohkem sysikaid mida siis on sul kosta .
k6ik on ok, kasvan ma kiiresti ja probleemi pole .
NO PAIN NO GAIN
Membermul on neli p2eva trenni k6ige lyhem 3h .
j6uan 2ra treenida 2xn2dalas selja (kokku 15-20 harjutust 3-6 seeriat), rinna 1x, biitsa 1x, triitsepsi 1x, jalga 2x, k6htu 1x ja mul on k6ik korras .
aga v6ibolla teen natuke muutusi, kuna yletreeningut on juba n2ha, seda siis uneh2irete n2ol .
v2hendan nii natuke seeriaid kui ka harjutusi .
v6ibolla lisan pigem intensiivsust, aga seljaga ei saa ma midagi teha, see j22bki nii nagu ta on..
NO PAIN NO GAIN
MemberFakt on see, et 1-2 h’d enne trenni peaks sööma, siis minnakse trenni, kus tehakse 4 tundi, selle ajaga on muutunud lihast kasvatav trenn kataboolseks ning keha on nii ära kurnatud ning stressis, et lihaste kasvamisest ei tule midagi välja.Kui nii kõva trennimees oled tõesti, siis muuda see trenn 1.5 pikkuseks, vaevalt, et sa seal 4h’ga nädala harjutused ära teed – lihtsalt lühemad pausid, vähem möla.
Endalgi on olnud ca 4-5h trenni, kuid need kippusid rohkem ennast hävitavaks ning algajale omaseks muutuma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mille n2ol tuleb v2hendada aega j6ukas ?
NO PAIN NO GAIN
MemberImestan, et sa veel elad, arvestades toitumiskava ja treeningu pikkust.kyll ma elan .
mis puutub raskusesse siis m6ningates asjades see kindlasti suureneb n2iteks ploki allat6mbed 2 n2dalaga 10 kilo .
NO PAIN NO GAIN
MemberKa mina ei kujuta ette,mis imetrenn see 3,5h aega võtab ja milline organism sellele vastu peaks pidama ja veel massi kasvatama,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kyll ta kasvatab..
NO PAIN NO GAIN
Member3,5 tundi teed trenni? Liiga pikaks ei veni?usu mind, seda on veel v2he .
ma olen suure mahuga treenija .
yks asi on kindel 2 esimest tundi olen enrgiline, hiljem hakkab juba v2sima .
NO PAIN NO GAIN
MemberLaiaks tahad saada, siis tee lailihase harjutusi ja õlga. Jõutõmme aitab mõnusalt:)j6ut6mme ei anna lailihasele eriti midagi .
tee k2sikute t6mbeid ettekallutatult ja l6uat6mbeid .
lailihase shokeerimine on v2ga raske kuna sa pead t6mbama lailihase mitte k2tega .
seda on raske tunnetada, samas kui sa 6ppid selle selgeks, siis tuleb seljalaius kergemini..
2ra unusta 6lgu treenida, kuna need annavad kah juurde .
mulle isiklikult meeldivad sellised harjutused nagu kangi t6mme ettekallutatult ja kangi surumine rinnalt .
mis puutub sinu toitumiskava, ytleks et see on suht kalorivaene .
usu mind, ma olen 14 ja kaalun 80, ning s88n v2ga palju .
mu toitumiskava on umbes selline:
10:00 hommikus88k
11:00 j2llegi midagi
13:00 l6una
14:30 mingi valgurikkas suupiste
16:00 s88n
16:30 klaas piima
17:00 – 20:30 – trenn
20:30 6htus88k
22:00 valgud
23:00 midagi kerget
ime pole et keegi areneb kiiremini, sest s88n ma t6siselt palju, yle 1000 kcal oma p2evasest vajadusest..
ja samas tean et sydamele on see liig, mis liig..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NO PAIN NO GAIN
MemberPraegu 14 ja surun 50. Kaal 70. Suht jube, kuue kuuga arenesin rinnalt surumises 5kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vb oli viga ka selles, et vabadel päevadel tegelesin kõvasti võrkpalliga.oleneb palju teed trenni ja kuidas progresseerud .
kui sa p2evast p2eva surud sama palju raskust, siis loomulikult midagi ei juhtu..
NO PAIN NO GAIN
Membermiks seda rinnalt surumist nii palju tähtsustatakse ? sama lähed jõusaali ja mingi palju väiksem tüüp tuleb esimese asjana küsima , ou palju sa rinnalt surud ?. sama kui küsid kellegilt näita lihast ja siis hakkavad enda biitsepsit pingutama ? Mis vahet seal on palju sa surud , vaata palju sa suudad teha jõutõmmet ja kükki ……just, ma ei saa aru miks k6igile on see surumine nii palju peale l2inud..
samas mulle meeldib kykkida, t6mmata, l6uga teha ja veel paljud rasked harjutused meeldivad mulle .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma ei tea kyll miks, aga ma olen vist raskushoolik .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused