NO.1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
NO.1
MemberTasakaal on KÕIGE olulisem pjedestaalile astudes.Et siis jumala eest ei koperdaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jumal hoidku selleeest

NO.1
MemberTäitsa hea (Y)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NO.1
MemberAvatari peal sa näed juba piisavalt hea välja
MemberKallis või odavat ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kõige odavam oleks vesi…Kallim aga Heavy Aminodrink, sobib nii taastumiseks kui lihasmassi arendamiseks

NO.1
Member174 cm.Kiivikas ka vist sama pikk, kui ma ei exi
Kiivikas võiks ju ise sõna võtta
MemberSeda tahaks minagi teada, mis defekt…kui 5 senti pikemaks, siis poleks just kõigehullem või mis
MemberMu meelest kõige parem rasvapõletaja jooksmine
MemberMa arvan, et juba maalima esikolmikusse tulla on omaette tase (H)
NO.1
MemberKeegi rääkis siin kunagi piima kahjulikust mõjust n.ö. mehe aule ja uhkusele
, aga ma ei leia kuidagi seda teemat enam.
et kuidas sellega siis õieti on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda teemat pidasid ehk silmas?
Mitte päris
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selle au ja uhkuse all ma mõtlen mehe riista
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…keegi rääkis, et kui palju piima juua, siis vanaduses pidi mingi defekt ilmnema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellepärast mõtlesin igaksjuhuks teema siia riputada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NO.1
MemberNo kui loll küsimus on siis tuleb lihtsalt lüüa
MemberReeglina pole tipus pikkadel meestel võimalik reeglina sõna sekka öelda. Shwarzi ajal v-o tõesti.. aga nüüd
Lühemad kulturistid näevad kuidagi paremad välja…
MemberKeegi rääkis siin kunagi piima kahjulikust mõjust n.ö. mehe aule ja uhkusele
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga ma ei leia kuidagi seda teemat enam.
et kuidas sellega siis õieti on ?

Mida veel?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidugi , joome Cocat . Küsija suupihta ei lööda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NO.1
MemberNagu ma näen, on meil siin nii pikemaid kui ka lühemaid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kummal juhul on kergem kulturismiga tegeleda–>tulemuste kiirus jnejne.
NO.1
Memberronnieronnironnie
MemberProovi magada nagu Batman..Tead ? Kaks võimalust…et kas hoiad kätega mingist torust kinni, või jalgadega…põhiline on, et pidev pinge ja venitus olex
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused