nitro force
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
nitro force
Memberpäris hea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nitro force
Memberkas ainult minul on v6i kellegil veel ei saa minna fitnessi poodi viskab mingi lehe errori ette !!!ja see on tulnud mingi paar p2eva tagasi alles!!
ma ka ei saanud mozillaga aga internet exploreriga saan
nitro force
Memberigati head tooted meeldivad kõige rohkem ise praegu võtan ka fusionit
jaanuar 18, 2008 at 10:13 p.l. in reply to: Reval-Sport CUP 2008 lamades surumises korduste peale! #136311nitro force
Memberpeab mõtlema veel jah ise 70kg ja nuh ei tea peaks mingipäev vaatama palju läheb see
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pole kunagi teinud nii palju kui jaksab 70nega. aga muidu surumisel on mingi kindel laius ka kui kitsalt tohib võta ma ise väga laialt ei võtakogemata tuli 2 posti järjest
“> aga palju -80 hea tulemus onjaanuar 18, 2008 at 10:07 p.l. in reply to: Reval-Sport CUP 2008 lamades surumises korduste peale! #115429nitro force
Memberpeab mõtlema veel jah ise 70kg ja nuh ei tea peaks mingipäev vaatama palju läheb see
“> pole kunagi teinud nii palju kui jaksab 70neganitro force
Membermille poolest nad niiväga head on?toimivad hästi kõige parema maitsega mis siiamaani kasutanud olen. toode on suht kange aga maitse 5+ see on minu arvamus .
nitro force
Memberei ole nagu vastust saanud mida USN toodetest arvatakse endal meeldivad väga
“>nitro force
Membertoote kirjelduses on et lisa nii mitu täit siis peaks olema aga se võib ju purgi põhjas ka olla
nitro force
Member108
nitro force
Member110 läheb ära ilma särkide ja asjadeta aga nuh eks näis kas kunagi võistlustele ka
nitro force
Membereesti rekord vist 155 kgok aga palju siis muidu 2 ja 3 koht ka suruvad. ja se 155kg särkide ja asjadega ikka jah?
nitro force
Memberpalju seal 67,5kg suruvad siis umbes ka? ise olen 17 muidu
nitro force
Memberväga hea raamat aint arvutis ei viitsi igat teemat läbi lugeda hakkab silmadele aga muidu väga palju infot
nitro force
MemberRait Sagor peaks 195-200 kg umbes rinnalt lükkama, kui ei eksi siis kaalukatergoorias +90kg ning 1990 aastal sündinud.-100kg vähemalt selle lehe põhjal
nitro force
Memberkui mingit põhjust pole miks mitte teha siis on igati hea harjutus.
AutorPostitused