Nita
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nita
Membermhmhm
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mihkel Zilmeri teooria. no igast ilmakaarest tuleb väga erinevaid arvamusi selle toitumise kohta. ma näiteks voin jagada üht sellist juttu et inimese organism pole loodud liha sööma kuna tema soolestik on 9m pikk, erinevalt lihasööjast lovist kellel see on koigest 3m ja seedimine seega ka poole kiirem. aga et koik liha produktid kehast välja saada, votab meil homosapiensidel 5 päeva. aga nii ladestuvad ja tekivadki need sapikivid. aga see on tosisem teema neile kes toesti manustavad seda pool kilo päevas. no ma ikka jään endale kindlaks ja otsin koik vajalikud ained imetaimedest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>igavesti ninja
Nita
Memberjajah mu ying ja yang tasakaal pole vist paigas. minu eas peaks koik regulaarne olema.
kapsalehe lutsimine
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hahaNita
Memberhmm. ei tegelikult ma olen palju toesti kuulnud sellest et inimesel on voimalik koik vajalik taimsest toidust kätte saada ja see toepoolest ei tähenda mingit murusöömist vaid saab väga nupukalt täitsa lihamaitselisi porgandi-kartuli kotlette valmistada ja ikka korraliku prae valmistada.
tegelikult puhtloogiliselt moeldes on taimsel toidul rohkem energiat kuna see tuleb otse maast, liha aga on ………
Nita
Memberhmm ok kuulge. piimatooteid ma söön. liha ja kala mitte. selleks ma kirjutasingi et vbolla on siin moni veel , kes siis hangib need vajalikud ained kuskilt mujalt taimsetest toitudest – koik peaks olema kättesaadav aga neid on vaja teada kust ja mis koguses.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused